КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен.И ние  тази сутрин осъмнахме със сняг,ама вече дъждът почти го стопи.
Янче,честита ти нова прическа.
Честито и на вчерашните именици.
Мастерче,  и аз тази година  отново направих вкусотийки/малко наденички и пастърмичка от бонфилето-още съхнат.Тази година реших да опитам и с обезкостен свински врат.Направих го  с готови подправки за пастърма/да видим какво ще се получи.И то още съхне/.
Жабче,много сте готини на снимките.

# 121
  • Кубрат/ Пишурка

Аз се върнах вече и имах изненадка: Моят се върнал рано-рано! Тази сутрин началника му го експедирал да си ходи,че не се знае следобяд как ще е! Така че вече дори не съм сама и ми е хубаво!
При нас продължава да вали и да трупа. Изобщо тук зимите са доста големи. Едно време (разбирай 92-93та) като учих второто висше в Стара загора ходехме през ваканциите на очни облечени с кожусите, калпаците..... а там топлоооо! Имаше една колежка от Нова загора все викаше: Донесете малко сняг,че моят син само на картинка е виждал снежен човек!
Гледам приготвяте филенца,пастърмички.... аз пък тази година ще си купя всичко!

# 122
И при нас няма сняг.
От сутринта вали силен дъжд.
Мастерче и аз искам от това на снимката. Joy Joy Joy
Зиче ти сега като си в почивка от децата .
Сняг ли искаш да ринеш.
То шило в торба не стои. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 123
Зичееее- при нас заваля - сняяяяяг Grinning Grinning Grinning

Хайде- пращам към тебе Hug Hug

# 124
То шило в торба не стои. hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А за мезетата дето ги спретвам - само трябва да Фанеш тренчето и ...хоп! у нас.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Гъбчееее бравос на вас за снежеца.....

Аз се върнах сега от пазара(ходих в почивката)...Купих си най-накрая една по-висока тава,че като меся питките и все им треперя.Сега ще имам вече висока питка  Laughing

# 125
  • Пловдив
Тука немааа нема сняг всички си имате  Rolling Eyes
Много обичам да рина и за това искам ама неще .Шилото вече ме гложди по задника за работа  Mr. Green Mr. Green

Мони ами то Здравко си е при мен днес със температура 37.4  Rolling Eyes и покашля от време на време.. Confused
Зетя с Вики горе и той е болен явно Здравун от него е прехванал та им се карах сутринта защо не са ги свалили доло като е болен зетя  Whistling ама младежка му работа не слушат.Сега пак аз ще го ям  Mr. Green

ОХХХ Мастерче потекоха ми лигите бряяя Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ГЪБЧЕ хващай колегите и духайте насам снега  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha
ДИДИЯ и това обичам да съм срегорин  Mr. Green Joy Joy Joy
ШПУНЦ откраднали ли са нещо от колата  newsm78 или само дето са направили поразиите  #Cussing out
СВЕТЛЕ И ТИ МОЖЕШ ДА ХВЪРЛИШ ПО ЕДНО МЕЗЕ ОТ ОНЕЗИ ДЕТО СЪХНАТ ОЩЕ  Joy Joy Joy Joy Joy

# 126
Ха добър ден и от мен!
И ние сме снежни - цяла нощ и цял ден вали, но ситничко
и не е натрупало много, но засега всичко е бяло.
Лош е вятърът - като задуха, мале мила!
А пък май всички ви е хванала вече предколедна кулинарна треска.
Аз все още не мога да се настроя само на коледна вълна,
че са ме затлачили куп разнородни задачи.
Но за неделя съм планирала да рисуваме с внучетата
коледни картички - дано не ми мине котка път.
Жабче, много сте хубави всички на снимките.
И Краско колко е пораснал - голям и грижовен батко.
Да са ви живи и здрави и двете внучета, и много да ви радват.
А ти си се сдобила вече с нова снимка за първа страница - с двете внучета!
Много добре изглеждаш - спокойна и свежа!
Приятен ден на всички.

# 127
  • София
Е Гъбче, при вас заваля, а тук грейна слънчице и го топи, но сутринта беше приказка, без блоковете и колите, това е пред нас  Wink
http://margitaaa.snimka.bg/family/razni.379416.16463312
http://margitaaa.snimka.bg/family/razni.379416.16463314
Ето го и нашето мезе, още не е готово, дано да стане   Thinking,
http://margitaaa.snimka.bg/family/razni.379416.16463313
А за концертите, ние сме си изкривени, гледаме на тях само от професионална гледна точка, дори и по ТВ като гледаме концерт, от НДК или от другаде, коментираме с мъжа ми първо осветлението, незнам дали съм споменала, че и мъжът ми е колега  Flutter
Жабче, много сте хубави всички на снимките, баткото е много щастлив  Hug
Шпунц, тая софийска мафия не спи нощно време, мой колега се прибра онази нощ в 2 часа  и сутринта в 6 и половина кара жена си на работа, ама няма акумулатор  #Cussing out
Зиче, май има нов вирус, моят мъж от снощи гълта аспирини и смука за гърло хапчета  Close
Клипчето" Бащини неволи" е много хубаво, развесели ме  Peace

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 15:48 от margita

# 128
  • Пловдив
ГАЛЕ да покажеш после коледните картички  Hug Hug
МАРГИ ама снежна приказка си е направо при вас  Hug Hug а мазетераската ти мъъъъъъъ направо  ooooh! ooooh!

# 129
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте момичета.Бе ние сме в балкана така да се каже а при нас снегът не е толкова голям.Вали но на дребни парцалчета,и ту спира ту почва.Снегорините чистят постоянно но не е като друг път да не можеш дори да излезеш от къщи.Спокойно се върви и по тротоари и по пътят.Наложи ми се да отида до личната за един талон и нямах никакви проблеми.Иначе нямаше и да изляза навън.
Мастерче- ти като си сложила тези съблазнителни деликатеси,ако стане беля при тебе идвам да знаеш.
Жабче-Много хубав Християн.Отсега оформено бебче.А ти направо сияеш покрай двамата внуци.Най щастлива е мама Лидка,но си личи на снимките,че все още и е трудно.Това енай голямото богаство което може да има в света,раждането на едно малко същество.Нека да Ви радва ирасте голям и умен мъж да стане.От стрелците да знаеш стават най точните хора.
Зиче-Пак ли мила проблеми със Рошльо.Той горкият като не може да стои на едно място,разбирам как се чувстваш ти и той сега.Но дано по скоромине това неразположение и температурката му да спадне.
Шпунц-да пазиш снахата,че съм си я заплюла отдавна.Нашият както знаеш проходи вече,но и много лош взе да става.Все някой трябва да е покрай него.Иначе започва да плаче и крещи.Обикаля навсякъде и де що види всичко е смъкнато на земята.

# 130
  • Пловдив
ДУНЯ пак или отново вече не знам как да го кажа но факта е факт .Дадох му Нурофен сироп и му спадна но кашря като магаре едно дълбоко сухо  ooooh!..Ядем желето от сутринта та се поспря много рядко покашля вече ... Давам му  и витамин С и едно олио за имунната система. Дано му се размине  Peace

# 131
Здравейте момичета.Бе ние сме в балкана така да се каже а при нас снегът не е толкова Мастерче- ти като си сложила тези съблазнителни деликатеси,ако стане беля при тебе идвам да знаеш.

Нямаш грижи!  Hug Hug Hug Hug

Маргита 'ма и ваш'то мезен си го бива  Crazy Ще стане как няма да стане....

Довечера правя ролето и съм готова с мезетата...Гостите може да идват....

# 132
                  Лелеееее,какви мезета сте наредили! У нас няма да оцелеят до Коледа  Laughing Сега напазарувах в Кауфланд и взех Ран и Неда от ДГ.Чакам да се приберат мама и тате ,че да сляза у нас.Втората смяна ще продължи до към 19 часа и добре,че утре съм втора. Laughing
                  Зиче,действай с бабините илачи,че аман от кашлици и сополи.И Неда нещо ми е кисела и ме побърква.Играе тук с една къща и някакви любимци и само се дърпат с Мими та ме подлудиха.
                  Янеееее,чу Тошо ,че си с нова прическа и си патладжанена и дотича веднага на проверка! Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 17:18 от Didia

# 133
СВЕТЛЕ И ТИ МОЖЕШ ДА ХВЪРЛИШ ПО ЕДНО МЕЗЕ ОТ ОНЕЗИ ДЕТО СЪХНАТ ОЩЕ  Joy Joy Joy Joy Joy

Ето Зичеееее с малко закъснение/нямах   нет до сега/

# 134
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
аааааааа то да ти потекат очите  Joy
Моят мъж си купи днес малко сланинка от пазара, не че я яде, ама му се дояла и сега да седи там да я има.
Тука си трупа, трупа и студено.....
ЗИЧЕ ами издълбана черна ряпа и вътре захар да стане на сиропче -при нас винаги действа безотказно! И моят малкият се позакашля, но май озаптихме кашлицата, пу пу
Янче-то и ние ще си купуваме всичко ...ако дай боже успеем да си купим и къща / сега сме във действие по тоя въпрос/ догодина ще има и собствени произведения-мезета и подобни, ще има и ринене на сняг и ще викаме ЗИЧЕ да помага, щом това и приляга  Mr. Green
svetlaiboboедни познати отидоха днес във Варна да посрещат близки от самолета, пистата с лед, самолета кръжал кръжал и запрашил за Бургас, сега още висят и се надяват самолета да ги докара, че пък имало страшна катастрофа между Бургас и Варна и са затворили чак пътя.... мога да си представя какъв силен и леден вятър пак духа при вас във Варна.Дано за вторник да е по-добро времето , че ще идвам за едни документи  ooooh!
Шпунц обрали ли са много колата? А мина ли ти главата, аз съм доволна от алгозона при болки, а имам и една магнитна гривна , че по принцип много си страдам от главоболие...дето вика моят мъж...ми тоооо всеки си има по едно слабо място  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт