КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 784
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
                            Добро утро и от мен!Успях да си направя партина,че у наше село първа ранобудница съм аз! Laughing Честит първи сняг и да му се порадваме докато е чистичък,че след ден - два няма да можем да го гледаме!
                            Шпунц, и аз като теб,но поне докато го гледам ми е добре и все си мисля,че имаме още време и като станем пенсионери може пък и да направим срещата си на някой кораб! Laughing
                            Жабче,какво да кажа - прекрасни сте !Бебчо е сладурче,да спинка,да папка и да расте бързо! Краско е един малък голям мъж!

# 106
Добро утро момичета.
Благодаря ви за поздравите.
Малкият Дани беше много щастлив снощи.
Янче честит рожден ден на твоето слънце.
Да е жива и здрава.

# 107
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.
БЛАЗЕ ВИ СЪС СНЕГА А ТУКА НЯМА ЕДНА СНЕЖИНКА ДАЖЕ Sad Sad Confused

Лек и снежен ден  Hug Hug

# 108
ДобрЮтро....

Жабче,мого красиво бебочето бееее....Поздрави на всички!

Зиче,да ти пратя малко снежец,а?Аз преплувах до работата благопопучно.... Laughing

# 109
  • Пловдив

Зиче,да ти пратя малко снежец,а?Аз преплувах до работата благопопучно.... Laughing

Преплува ли?  Rolling Eyes или преброди  Mr. Green Mr. Green Joy Joy

# 110
Мй по-скоро преплувах....Отгоре вали а отдолу се топи...Много гадно...И навсякъде естествено е непочистено...Добре,че не съм с колата...

# 111
  • Пловдив
Значи киша е станало уууу Whistling гадост то тогава е по добре да няма сняг  Peace

http://vbox7.com/play:98d7b642  hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 10:57 от ЗИЧЕ

# 112
                    Ааааа,Зиче,не е киша,а си е една прекрасна зима.Аз сутринта партина правих в сняг дебел около 20-25 см.В наше село няма ранобудни  Laughing и само аз и амуджите  /стр.работници/ сме рано през снега! Laughing

# 113
  • Кубрат/ Пишурка
 Жабче, много хубав бебока,а всички изглеждате много щастливи! Краско пък толкова се е разхубавил - пу,пу,пу, да му изям трапчинките!

При нас,момичета е яка зима! От два дена вали сняг (върху лед!),пътищата не са разчистени (пак зимата изненада пътното!) и съответно няма автобуси. Нашите ученици ще останат в общежитието, а ние съответно ще даваме дежурства . Впрочем мен не са ме сложили,защото имам уговорка с един микробус (който кара учителите на село) да вземе и нашите ученици от Беловец, та и аз ще се прибира. Тодор надали ще може да си дойде - поне днес, докато не разчистят пътищата, а за Варна май и дума не може да става да ходим. Снощи си говорих с Анжелка и тя първо ми заявява: Аз днес съм рожденичка! И веднага: Ами ти кога ще дойдеш? Казвам й,че може би в събота, а тя: Ами значи тогава пак  ще имам рожден ден!

Диде, аз не си падам по тортите,ама пред такова шоколадово изкушение направо ми се напълниха устата.Добре,че не мога вече да хващам!

# 114
ДИДЕ...значи при вас е хубав снега викаш?
Ужас...Аз докато отида до работата много вода газих...Особено по пазара(женския),че ходих до месарския магазин преди навалицата да нападне и да станат опашки....Много гадно...

Аз ще правя довечера едно свинско роле,че чакам гости за празниците и да има мезенца...Пастърмата стана убийствена.Много готина!

# 115
  • Пловдив
Ама при нас що няма сняггггггг smile3512 Нали уж казаха че в цяла България ще вали  #Cussing out
Радвайте се на снежеца  Hug Hug
ГЪБЧЕ вие имате ли при вас сняг  newsm78 ти си ми най близко

ДИДИЯ И АЗ ОБИЧАМ ДА РИНА СНЯГ И ПРЕД НАС САМО АЗ ДЕЙСТВАМ С ЛОПАТАТА  Joy Joy Joy
МАСТЕРЧЕЕЕ хвърли една пастърмичка насам  Mr. Green Crazy Crazy

# 116
МАСТЕРЧЕЕЕ хвърли една пастърмичка насам  Mr. Green Crazy Crazy[/i][/b][/color]

За тебе винаги! Hug

# 117
Привет момичета!!
Зиче - нямаме сняг и ние newsm78
Вчера,който наваля - дъжда го стопи
Днес поглеждам само през прозореца - ама нямааа

И аз като тебе - обичам да чистя сняг- на село - аз съм човека Grinning Grinning Grinning

Днес много работааааа.Ей сега един колега вика - абе в корпоративния ни портал май пишело ,че утре ще работим до обяд?
Погледнах - да ама не - пише -  да се спазва работното време - предупреждават ни да - да не си тръгваме утре по-рано Mr. Green Mr. Green
Значи депутатите ще почиват 20 дни,а ние за един 31 - ще отработваме #2gunfire #2gunfire #2gunfireЯдосвам се
Та така.
 Янче - и аз искам вашия сняг,ама без поледици Grinning Grinning Grinning

# 118
ДИДЕ...значи при вас е хубав снега викаш?
Ужас...Аз докато отида до работата много вода газих...Особено по пазара(женския),че ходих до месарския магазин преди навалицата да нападне и да станат опашки....Много гадно...

Мастърче,вие сте У градО! Mr. Green Та затова при вас е киша,а ние сме у селото  Laughing и си е чистичко и снежничко поне за сега.
              Зиче,аз не съм разчиствала снега,ама нали първа тръгвам на работа към 7 часа няма кой да ми направи партина та си джапкам из снега като снегорин! Mr. Green Съседите са все баровци и са на работа от 9-10 часа и за това като изляза сутрин съм си първа с амуджите.Това са турците и циганите по строежите и са близо до нас в общежитието на департамента за квалификация на учители и сутрин ги взимат с автобуси за работа. Laughing

# 119
  • София
 Много ми стана мило като видях малкия Християн. А бате Краско е порастнал много. Пу-пу. Heart Eyes
 Време си му беше на снега.
 Аз си останах в Дружба. Сутринта мъж ми е намерил разбита и ограбена колата. Довечера директно ще остане в Богоров,че тук отключена кола как да остави пред блока. Та кога могат ще ме карат при децата.
 Трябва да ходя на пазар,но така подвява и мразя да ми се набива сняг в носа и лицето.
 Около София по магистрала Хемус и северното околовръстно било ад...
Иначе зимата е красива,ама да сме в Швейцария примерно.
 Главата ме зацепи яко...

Общи условия

Активация на акаунт