КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 782
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Римарче ти няма ли да имаш по дълга почивка от установената? Hug
Навсякъде всички са под пара май?

Неееее, газ до дупка!

Дидка, неприятен инцидент с Неда сте преживели. И аз много уважавам този Дефламол-да какво ли не го ползвам, но си е ОК. Бързо оздравяване и дано вече не се повтаря.

# 91
  • Пловдив
Ние се навечеряхме и пийнахме червено винце аз едно пръсче изпих и то със сок вътре че не мога да пия така вино. Mr. Green
ШПУНЦ и аз изброявах ама на не пишат, иначе четат  Mr. Green Mr. Green
За сина ти не се притеснявай на всеки си му седи късмета само трябва да го потърси. Peace
ЯНЧЕ да предадеш хиляди поздрави на МИМИ и и кажи че сме се затъжили  за нея  Hug Hug и да оправя вече този комп .
МАРГИ и аз ти завиждам за всичките концерти и филми които гледаш през работно време  Mr. Green Joy Joy
РИМАР и ти много до късно работиш. newsm78

# 92
Мамета, обръщам се така към вас ,защото съм на 21 почти и сте на възрастта на мойта мама Hug Имам въпрос към вас и бих искала съвет... така случаят е следният мойта свекърва (тя не ми е законно такава, защото не сме женени с бащата на дъщеря ми), но е майка на момчето както и да е hahaha Та с нея сме в добри отношения доста (в смисъл тя си има име, че е доста странен човек като характер и прочие, но ние с нея си паснахме не знам какво хареса в мен) и сега тя постоянно ми говори за бившата на мъжа ми...и все едни такива лоши неща. Мъжът ми има детенце от бившата си и съответно свекърва ми неще да го види, а приема само щерка ми. Дотук за мене всичко в добре, ама тъй като бившата на мъжа ми е от ромски произход и тя именно затова постоянно я обижда и клевети. Ние с нея се познаваме не мога да кажа, че сме в някакви отношения, но не сме и в лоши в никакъв случай. На мен ми ства неприятно, че не иска да види детенцето, тъй като било на половина ромче, а кара и мен да не го приемам вкъщи, но това няма как да стане, защото не мога да забраня на мъжа ми да вижда първото си дете, пък и не съм такава. Както и да забраня на дъшеря ми да играе с брат си Shocked newsm78 Какво ще ме посъветвате вие, какво да й кажа на жената без да я обидя все пак тя ми помага в гледането Praynig Tired newsm78 Confused

# 93
  • София
Зиче, не съм Римар, но отговарям и за нея. Обикновенно раб. време на чиновниците тук е до 17.30 - 18 ч. и после започва 1 бавно придвижване до къщи в задръстванията. Гр. транспорт едвам пълзи, а сега имам чувство, че цяла България се е юрнала в София предколедно. Все едно след  празниците и живота ще свърши. Страшни задръствания, нервни шофьори, неумели - с 1 дума - ужасссс.
И аз си пийвам бяло вино.
Ани си дойде и сигурно ще ме пъди. Сега гледа грозната Бети, после дано вечеря.
От Търново си купи сланина с кожичка и сега яде само от нея.
Стефи, не се намесвай в отношенията им.
Не знам как да стане, но гледай да си добре и със свеки и с мъжа. Нека двамата да си изяснят отношението към бившата и да не те намесват.
Дали ще си води другото дете в къщи е само негов избор. Майка му трябва да се разбере с него за тези неща. А и ако живееш у тях няма как ти да забраниш на детето да идва. Деца са и си играят. И в градината и в у-ще може да има ромчета - бабата няма да може да върже внучката за да не контактува с тях.

# 94
  • София
Стефи,
бъди дипломатична, но директна, без задкулисни егри.Направо и кажи, че децата не са виновни за грешките ни и не бива да плащат за тях.Освен това то е дете на синът и, който го обича, ти обичаш синът и и си длъжна да приемеш детето му и да се държиш като разумен зрял родител, каквато си вече.Няма какво да увърташ, направо казваш нещата каквито са.

# 95
  • София
 Дидия гледам го този сериал"Коръбът на мечтите" ,ама докато гледам ми е хубаво ,а после ми иде да се гръмна... Значи на Нова година ще сме компания голяма,дано децата не се стреснат от пиратките.
 Стефи за непознати хора съвети недавам.
http://img.sunhome.ru/UsersGallery/Cards/76/1235607.gif

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 21:27 от Шпунц

# 96
  • Кубрат/ Пишурка

Аз съм на домашно червено винце и пилешки шишчета.Наздраве на всички празнуващи и непразнуващи!

Маргита, да ти имам работата! То на теб може и да ти е омръзнало,ама и аз искам такава работа! Rolling EyesА то на всеки празник съм сценарист,режисьор-постановчик, често и артист, корепетитор и какво ли още не! Ама ми гледат "произведенията" ограничен брой зрители, а аз пък съвсем нямам начин да гледам нещо ,освен по ТВ.

# 97
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета.  bouquet
Много ви благодаря запожеланията към бебо.
Ето и снимки , пък утре  още ще има.
javascript:void(0);http://milkakrasteva.snimka.bg/baby/hristian-15-12-2009g.454508

Утре преди обяд ще ги изписват и ще видя тез дни да ги качим и тях. Peace
А също и тез дни около Коледа ще гледам да ви поразкажа що е то безплатно раждане ,
грижи и т.н. Grinning

За сега лека вечер. Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ.  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
  • София
Жабче, прекрасен е Християн. Всички сте прекрасни - страхотни снимки!

# 99
  • София
Жабке, много е хубаво бебето, оформено.
А снимката ти с 2та внуци - направо реклама на младата баба.
Краси много пораснал - вече е голямо момче.

# 100
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз понеже седя и се ровя в нета да си пиша възможно най-качествено една изпитна работа по методика, а именно -урок за Рождество Христово за трето класници, та ровейки се попаднах на следното нещо  hahaha което няма как да не споделя с вас  Flutter
 Hug
БАБА НЕТКА: Чатке, как си ма, к’во праят децата?
БАБА ЧАТКА: Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер шъ си пусна скайпа и шъ си чатна с моите.
БАБА НЕТКА: Ааа, добре шъ напраиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих съ, червих съ, ама три часа ги гледах!
БАБА ЧАТКА: Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард.
БАБА НЕТКА: Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години...
БАБА ЧАТКА: Шъ ти копи пейстна една снимка откакто бях на 25 години. Знаеш ли каква красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше Фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал!
БАБА НЕТКА: Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да компилирам един боб на дядото, че пак шъ ми пусне намръщена емотикона. Шъ ми услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии?
БАБА ЧАТКА: Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито.
БАБА НЕТКА: Не помня такова нещо, бе Чатке!
БАБА ЧАТКА: Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна.
БАБА НЕТКА: Няма такова нещо!
БАБА ЧАТКА: Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! Какво си позволяваш! Ууу, да ти се скапе Скайпа дано!
БАБА НЕТКА: Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане!
БАБА ЧАТКА: Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят к’во криеш в Май Докюментс!
БАБА НЕТКА: Да качиш 30 гигабайта дано. Всичките на корема и бедрата дано!
БАБА ЧАТКА: Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето!
БАБА НЕТКА: Котка да ти изяде мишката!
БАБА ЧАТКА: Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките!
БАБА НЕТКА: Някоя невестулка да ти хакне кокошките!
БАБА ЧАТКА: Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята!
БАБА НЕТКА: Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка!
БАБА ЧАТКА: Лицето ти на пиксели да стане!
БАБА НЕТКА: Кучето ти на оптичен кабел да се обеси!
БАБА ЧАТКА: Сиди ром да ти влезе в къщата и да ти окрадне всички вещи!
БАБА НЕТКА: И компютъра ли?
БАБА ЧАТКА: И компютъра!
БАБА НЕТКА: Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!
БАБА ЧАТКА: Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка...

# 101
  • Пловдив
ЖАБЧЕ Християн е одрал кожата на Краско  ShockedМного си приличат ПУ ПУ ПУ много е сладък и оформено бебче.
Лидка и Росен са много хубави с бебчо  Hug Hugстрахотни снимки. Heart Eyes
Ти с внуците също а дядко къде го  newsm78 няма го никакъв.. Mr. Green
Спрециални поздрави на Лидка и Росен и от Тони и той гледа снимките и много им се радва . Hug Hug Hug

# 102
Жабче, много сте хубави  Hug а ти спокойно минаваш и за мама  Flutter като те гледам така с бебето!
Янче-то наздраве...аз съм на бяло винце,свърши червеното
Stefito_17 трудно се дават съвети! Постарай се лекичко да и казваш, че след като мъжът иска да си вижда детето-няма как да му заставаш насреща, а детето може пък да прилича по-вече на татко си , не толкова на майка си по характер и манталитет...нещо от сорта. Както е казала и Aisha гледай да си добре и със свеки и с мъжът си, нека той си отстоява позициите пред майка си, че да нестанеш после виновна!
Didia и аз много го харесвам тоз кораб...хубав филм е!
Шпунц на колко години е твоят син, дето го жалиш, че ще остане нехаресан  bowuu
Тука снегът натрупва....а колко ходене имам аз утре и в Горна и в Търново  ooooh!
 Hug  айде лека и спокойна нощ момичета   bouquet

# 103
  • София
Добро утро!

Честит първи сняг!

# 104
Добро утро момичета 

Общи условия

Активация на акаунт