КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 795
  • 740
  •   1
Отговори
# 555

Добро утро дами!Пожелавам ви ползотворна първа седмица от новата година!

# 556
Здравейте, мили дружки!
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2010 ГОДИНА!
Всичко да ни бъде ново -
в здраве и любов, радост и благослов да вършим всичко,
което е необходимо да направим за себе си, за децата ни,
за внучетата и за близките ни, за приятелите ....                
Да бъдем  себе си и щастливо да преминаваме през времето!
Желая на всички здрава, спорна, късметлийска и спокойна година!

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 19:02 от Georgena

# 557
                      Ей,къде сте бре,моми-англичанки!Таз нова година съвсем зачезнахте. Laughing Аз си мислех,че няма да мога да ви изчета , а вас хич ви няма.Не се ли завърнахте вече от разходките и от работа?

# 558
  • София
Леле, няма никой. Какво е това затишие бе, девойки? Май още релаксирате.
Georgena , честита нова година и на теб и твоето семейство! Много хубави са пожелания ти, дано за всички е спорна, спокойна и късметлийска.
Аз се ориентирам след малко към леглото, че както се разпуснахме, трудно ми е.........

# 559
  • София
Не съм ходила в Боженци, не бях виждала и снимки от там и съм страшно впечатлена. Невероятно красиво селце, невероятно съхранен стар стил, чудесно е. Радвам се, че сте посрещнали новата година на такова красиво и респектиращо място.

# 560
  • София
Добро утро.
Снощи цяла вечер не можах да влеза в сайта. Имах си интернет, но само тук - не.  Mr. Green
Явно е имало някаква повреда и затова е затишие сега. Нищо, цяла година ще наваксаме.
Георгена, благодаря за хубавите пожелания.
Да се похваля - Ани окончателно се отказа от НБУ. Дойде и ъкъла в главата и вече е студентка по мениджмънт във фризьорството и козметиката, задочно. Сега за 45 дни трябва да мине 1 семестър и да държи изпити - козметика, масаж и др. такива. Ама като не слуша диваненцето майка си.

# 561
  • София
Добро утро!
Тук вали сняг.
Да пием по кафе

# 562
                Добро утро! Аз се обаждам от тръстиката  Laughing Днес съм цял ден и от време на време ще надниквам.
                Айша,добре си е решило детето не се ядосвай.Те сега сами си определят и може и по-добре от нас да решават и дано бъдещето им е различно и по-спокойно от нашето.
                Лек и спокоен снежен ден ви желая!
                Римар,благодаря за кИфенцето.Пийвам си  Laughing

# 563
Добро утро !
Римар - и аз пийвам кафенцето ти Hug Hug Grinning

Какъв сняг бе момичета? При нас слънце изпече.Беше сутринта студено - минус 5 градуса ,но като няма вятър не се усещаше много.
И аз искам сняг Grinning Grinning Grinning

Лек ден на всички !!! Hug Hug Hug

# 564
  • Видин
Добро утро и от мен! Hug
И аз съм на тръстиката.
Римар, благодаря за кафенцето HugРазгледах снимките -чудесни са Peace
Много харесвам такива местенца с такава атмосфера.Добре че сте успели да отидете и да си починете Peace
Айша, мисля че Ани е направила по-дбория избор.Това и се отдава, нека това да учи Peace
И при нас тази сутрин беше много студено Crazy но сняг още не вали.

Лек ден ви желая на всички! Hug

# 565
                        При нас бавно и славно си вали и вече натрупва.Тихо,спокойно и топло - типична зима без вятър и е много красиво.Само дето го гледам от прозореца на работата ми,:lol: а ми се ще да съм до каминката.

# 566
Здравейте и от мен.Благодаря за кафенцето.

И аз вчера не можах да вляза цял ден  във форума ни.

Спорен ден момичета.  bouquet

# 567
  • София
 Я да се отчета и аз,не че нещо интересно има за вас.
 Натрупа 20 см сняг и аз се отказвам да разривам,ще го чакам да намалее.
Паднах и си засрещнах лявата ръка ,но вече ми мина с компреси. Добре ,че не я счупих. И тока ни спираха,но камината гори и много е уютно. Децата си играят,сега беба спи. Дано спре,че не знам как ще ни се приберат мъжете.
 Така по малко има за четене и успявам да го изчета. Mr. Green
 Лек ви ден . Hug

# 568
И при нас наваля сняг Grinning Grinning Grinning
около  десетина сантиметра - и още си валии тихо и кротко
и красиво
цял ден му се радвах Grinning Grinning

Янче , Диди -  видях вии Hug Hug
Приятна почивка момичета !!!

# 569
                          Шпунц, и аз си мечтая да се прибера до камината ида си гледам снежеца през прозореца , ама съм още на тръстиката.  Laughing
                          Чухте ли ,че са убили Б.Цанков? Една колежка е била на 20 метра от мястото и понеже е разсейка помислила,че някой хвърля пиратки.Чак като чула писъците на хората и един мъж и е казал да бяха се сетила да попита какво става и на обясненията отговорила "как така са убили човек".А бе с нея да се чудиш да се смеш или да плачеш.
                           Гъбче,почивка след 18.30. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт