КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 798
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Кубрат/ Пишурка
 Хайде и аз да се разпиша,пък и без това ме видяхте...
Аз пък вчера цял следобяд нямах нет - дори се уплаших да не са ни спрели плащането от министерството. Щото една колежка се беше оплакала,че уж я включили, уж подписала договор и току на втория месец й го спрели,защото не била плащала.
Диде, това за Бобито ли? А дали са съобщили по ТВ?

# 571
                       Яне,ако не бяхме те видяли нямаше ли да ни пишеш? Wink За него и аз четох в БГ-нюз след като колежката се върна и разказа.

# 572
  • София
Тук съм, сама съм и на балкона няма никого.
Въпреки изненаданета от снега община и отидох и се върнах от работа без проблеми.
После докато разодя кучо, докато се направя на домакиня инаготвя  времето минало.
Сега слушам Листопад и чета.

# 573
  • София
Къде се загуби народа? От преди нова година сякаш бомба е паднала. Да не съм изпуснала нещо /аз винаги последна разбирам/?
Както и да е. Гроги съм, скапана ми е настроението. Котката нещо съвсем отпадна. Животинчето сякаш бере душа, милото. Само водичка малко пие и нищо. Сега не мога нищо да направя, утре ще му мислим.

# 574
  • София
Римар, може да е много стара вече. Колкото и да ги гледаме - и те са като хората, края идва.

# 575
  • Кубрат/ Пишурка

Абе я да попитам какво пак става? Защо половината народ не пише? Защо например Зиче пише в други теми, но не и тук и доста други засичам другаде - Делта, Мастерче, Дуня и етсетера....Да не сме сгафили пак нещо?
Ееееее, ама кажете,ако смятате,че  се е изчерпала темичката ни! Гледам пишем си двама трима: Аз,Айша,Дидия,Римар и от време на време Шпунц ,Светлето и Гъбката! Ами ако ще я караме така - не знам! Но държа да знам защо другите не пишат! Кажете си болката, пък дано намерим лек заедно! Иначе това може да е последната ни тема!

# 576
                   Яне,Що пък да не си пишем и няколко човека? Който иска пише,който иска не пише - така мисля аз.Може и да не съм права,но никого насила не можем да задължим.И аз съм от тези дето пак не са разбрали какво точно става,ноооо освен ЕГН-то всеки има и свои грижи и може да пропусне нещо!Също мисля,че всеки сам може да каже защо пише и защо не пише!Ние не можем да коментираме това.На мен ми е приятно с вас и ви пиша! Защо пък да ни е последна темата?

# 577
  • София
Не знам нищо по въпроса. Пиша си с останалите тук. Ако някой иска да пише - добре дошъл.
Няма как да накараш някого да споделя насила. Теми и форуми - много.

# 578
Привет, девойки! Айди да се разпиша, нищо че не съм от редовните - чета си ви почти редовно  Hug Hug Hug
Наистина последните дни е позатихнало, но....кой когато има желание и възможност се обажда

Аз отминаващите празници посрещнах не много добре, но май вече се вижда подобрение. Днес по ми е светнало пред очите.
Но въпреки неразположението не се спрях в кухнята - то нали си бяхме всички у дома...Синът вече се прибра в София, след няколко дни започват изпитите му, тук пък щерката се готви за изпити...От друга страна мъжът ми е под напрежение - а днес, а утре да заминава, още не е уточнено кога - може след седмица, може след две...
Друго  newsm78 котаранката ни расте и много ни забавлява и развеселява, голяма бандитка е  Laughing

Римар, съжалявам за твоята котана - колко е годишна? Гледаме ги животинките и никога не сме подготвени когато наближава краят.

Янче  Hug Hug скоро към Варна, а, тъй за по-дългичко, не като предния път, а, а?

Шпунц, добре че си се разминала без счупване!
То като има да става беля обаче и да внимава човек, и да не внимава...пак ще стане

Много гушки на всички пращам!

# 579
  • Кубрат/ Пишурка

Пиша за последно (тази вечер), че ми си доспа.
Добииии Hug Hug Hug скоро няма да е! Може би вече през априлската ваканция!
Шпунц, днес и при нас е много заледено и аз на няколко пъти щях да падна. Добре,че се задържах. На тези години трябва много да внимаваме,че ако счупим нещо (пази Боже!) доста време ще зараства!Сега ви казвам ЛЕКА НОЩ! Отивааааааам!

# 580
                        И аз ще последвам примера на Янчето само ,че няма да спя защото не ми се спи  Laughing но се кротвам на дивана пред каминката , под завивката и пред ТВ-то. Laughing Утре съм след обяд и мога да си поспя повечко.

# 581
  • София
И аз искам да кажа лека нощ.
Но Ани е окупирала спалнята и не иска да стане. С Пламен гледат бой на негри в тъмна нощ.
Доби, покрай новините от Сомалия си мислех за мъжа ти - дано си намери рейс  на север.

# 582
Доби, покрай новините от Сомалия си мислех за мъжа ти - дано си намери рейс  на север.

Айша, благодаря за загрижеността - засега корабът за който е определен е в Аржентина. Надявам се, моля се да поддържа курс Южна Америка-Европа. Но където и да е, аз винаги съм неспокойна и под напрежение...

Лека нощ на заспиващите. Аз нали не мога и да заспивам като хората, ще се ровя още из нет-а.

# 583
  • София
    Zdraweite,samo se obajdam ot komp. na sina mi.Moia oshte ne e gotow.Snoshti ne movah da wliaza w bg.mamma,a do sega sina mi raboti neshto na komp.Ne moga da wklutca na kirilitca .
    Obicham wi i iskam wsichki da pischat.

# 584
Добро утро, девойките! Хайде на закуска с кафе и чайче

Тук се очертава приятно време - засега е около 7о, дано не вали дъжд!

На всички пожелавам приятен и ползотворен ден, изпълнен с усмивки и положителни емоции  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт