КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, да ви почерпя че днес внук ми има рожден ден и навърши 6 годинки. Божидара и дядо и имат именни дни. Да са ми живи и здрави.

Честит имен ден на всички именници! На вашите близки! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!!!

Лусия честит рожден ден на майчето ти!!! Желая и здраве успехи и много радостни мигове с внуците !!!

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 15:31 от Джейда*

# 601
  • Пловдив
ДЖЕЙДА МИЛИЧКА ГОЛЯМ ПРАЗНИК Е ДНЕС ВЪВ ВАС. Hug Hug
ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖДЕННИКА И ИМЕННИЦИТЕ ТИ!БОГ ЗДРАВЕ ДА ИМ ДАВА!

ЗА РОЖДЕННИКА...

ЗА ИМЕННИЦИТЕ...

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 13:19 от ЗИЧЕ

# 602
Гери - за снимките - виждам,че са качени   в picbg.net
там на сайта би трябвало да има начин да си създадеш албум,в който да качиш снимките.
След като са качени - даваш само линк към албума и няма да ти се налага да копираш адреса на всяка снимка,за да ги покажеш.
Албума трябва да е обществен,а не личен ,за да може да се вижда от всички.
Ако го направиш личен и искаш да се вижда - трябва да кажеш паролата.

Това - дано си ме разбрала. Hug Hug Hug
Ако в picbg.net  няма  за създаване на албуми- регистрирай се в snimka.bg

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  НА  СЪПРУГА,СИНА И СВАТА НА ГЕРИ;БОЖИДАРА И СЪПРУГА   НА ДЖЕЙДА;ДАНЧО НА ЖАКИ;СВЕКЪРВАТА НА НАДЕЖДА !!! ДА ИМ СЕ СВЕТИ ИМЕТО !!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА  ВНУКА НА ДЖЕЙДА! ДА Е ЗДРАВ И ВЕСЕЛИ ИГРИ ЗА НЕГО !!!

ЗИЧЕ - newsm51

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 13:20 от gabkata

# 603
Тъй като не искам да пропусна някого  Embarassed затова
Честит имен ден на всички именици!Да са здрави и с гордост да си носят името!
Честит рожден ден на внука на Джейда!Да е здрав,усмихнат,умерено палав,много любознателен!

# 604
  • Varna
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАШИТЕ СКЪПИ БЛИЗКИ, МОМИЧЕТА. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СИ НОСЯТ СЪС ГОРДОСТ ИМЕТО!!!

# 605
  • София
Честит имен ден на всички именници, да са живи и здрави !!!
Лусия, честит рожден ден на майка ти, пожелавам и много здраве, да се радва и на правнуци  Hug
Джейда, честит шести рожден ден на внука ти, да е здрав и послушен   bouquet

Аз рядко се добирам до компа, повече шанс имам в службата, защото на дъщеря ми и започнаха изпитите и я оставям да си учи на спокойствие в къщи, вчера взе първият по маркетинг със шестица, дано и нататък да се справи, доста е материалът и малко ми се вижда напрегната, та и не ми се ще да и щракам на главата като учи  Peace
За Коледа ми подариха гюведже с капак,  аз имам , но нямаше капак, та пробвам различни гозби и става много вкусно, мъжът ми хареса най много боба, днес се правело ето това, но на нас не ни се яде месо, та мисля нещо постничко да забъркам  Flutter
http://bgkulinar.net/recepti.php?id=597

# 606
  • Видин
Ехооо, най-после сколасах да вляза да почерпя за мой Данчо: Grinning

Благодаря ви за поздравите, момичета! Hug
Довечера ще му  ги предам Wink

Честито на всички именници и рожденници!
Нека всеки ден бъде по-слънчев от предишния,
нека да  са живи, здрави и щастливи!
Наздраве!

# 607
  • Географският център на България-Габрово
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС.ДА БЪДЕ СВЯТО ТЯХНОТО ИМЕ И С ГОРДОСТ ДА ГО НОСЯТ
ДЖЕЙДА И ГЕОРГЕНА,ЖАКИ -ЧЕСТИТИ ВИ ИМЕННИЦИ

ДЖЕЙДА-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛОТО ВНУЧЕ.

# 608
  • София
Джейда много здраве и усмивки на 6 годишния рожденник!

Честит имен ден на Божидара и нейния дядко!

# 609
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВНУКА НА ДЖЕЙДА!!!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ИГРИ МУ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ!!!

ЗА БАБА НА 6 ГОД.ВНУК!!!

# 610
  • Кубрат/ Пишурка
ПЪРВО:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! ДА ИМ Е СВЯТО ИМЕТО И СВЕТЕЦЪТ ДА ГИ ПАЗИ И ДАРЯВА С КРЕПКО ЗДРАВЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЦИТЕ! МНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!

ВТОРО:
СКЪПА ЗИЧЕ,при теб нещата стоят малко "гузен негонен бяга"! Защо като ти се спомене името и се обиждаш? Не бъди толкова мнителна!!! Помисли друго: толкова много ми липсваше от известно време и си мислех,че си заминала някъде. Какво беше учудването ми като влязох при мамите да ги поздравя и те видях. Все чаках да влезеш и при нас и като излипсва  реших,че пак нещо съм изтървала! И като баба-клюкарка веднага да питам! Никъде не съм казала,че ти си виновна за нещо! И аз имам проблеми,навярно и другите,но поне се обаждаме - да не ни пропуснат в наздравиците! hahahaАма недей изчезва така безизвестно,че накрая ще те обвиня за озоновата дупка hahaha Hug

ТРЕТО:
 Георгенче, направо се насладих на всичко,което си показала! Много е хубаво и вие сте едно щастливо семейство! Бъдете все така!Щях да те посъветвам да си направиш албум в snimka.bg, но видях че Гъбка ти е писала!

ЧЕТВЪРТО:
Шпунц, чудесно стихотворение! Веднага си го копнах!

И ПЕТО: ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПИША! Ама то си е направо краста! Един ден да пропусна и като че ли светът не е същия!

# 611
  • София
 Георгенче,браво на теб за уредения дом,за вкусните ястия,за хубавото семейство,за уюта в къщи и най вече за атмосферата на обич и уважение в семейството ти Нека смеха и веселбата не напускат този благословен дом. Hug
 Янче ти като в училище си имаш план конспект:1-во,2-ро ........ WinkМаргита успешна сесия и вкусни гозби в гювеча. Peace

# 612
  • Кубрат/ Пишурка
 Шпунц, професионална деформация! Joy

Марги, много хубав подарък си получила! И аз искам такъъъъв! На моя гювеч му се отлепи дъното и все се каня да си купя, ама все не ми се намират толкова дребни! Със здраве да си го ползваш!

# 613
Шпунц, и на мен много ми хареса стихотворението.
Янче, Шпунц, благодаря ви за отзивите и хубавите пожелания
към нашето семейство!
Момичета, на всички сърдечно благодаря за поздравите към моите именици -
не мога да ви изредя, непосилно е за мен, но не е от пренебрежение!
Сега тичам, че моят именик вече си е в къщи и ме чака -
ще отпразнуваме Йорданов ден само двамата - малко се поуморихме
от коледно-новогодишните празници.
Приятна вечер на всички! Обичам ви и ви прегръщам всички!

# 614
  • в малка спретната къщурка
Честит Празник на всички !Нека Здраве,Любов и Благополучие има в домовете на всички ни!

Честит Празник на Именниците и на техните семейства!
Честито и на Рождениците !/страхувам се да не пропусна някой,затова няма да изброявам./
Георгена, прекрасна и топла атмосфера в дома ти. Дълги години все така да е.
Шпунц,и на мен ми хареса стихотворението.Винаги много точни неща ни поднасяш.
Маргита,честита ти придобивка.Постните неща и те са вкусни в гювеча.
Дидиа,заплете ли нещо днес?

Аз се прибрах от работа и седнах тук,а за утре нямам нищо за ядене.Не съм го и измислила newsm78.Уж идея щях да търся,а се отплеснах.

На празнуващите- Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт