КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 781
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
                           Фурийче,заплетох  Laughing Ей,това иска малката дъщеря:
http://media.snimka.bg/5263/016780383.jpg         Щяла да го носи с блуза и клин.След два-три дни ще покажа какво съм сътворила. Laughing

# 616
  • София
 Дидия много са модерни тези рокльо-туники с къс ръкав или без. Аз и купих на Оля такава и тази вечер излезе с нея на заведение. Аз нахраних децатаи трябва да ги натръшкам по леглата. С Вели ще е по трудно,но му свърши ваканцията . От утре е на градина.
 Фурийче ти си оправна ще спретнеш вечеря за нула време.
Мимми оправи ли си компа? Дано и на Яжка и оправят бързо лап топа.

# 617
                Шпунц, каквото искат такова.Цял ден съм вадила модели и за внуците,и за големите.Сега остава да си хвана иглите и вечер докато с едно око гледам ТВ-то да плета. Laughing

# 618
Добър вечер на всички. Започвам и аз като Янчето да изброявам:

1-во Честит празник на всички празнуващи!От здраве и късмет да не се отървете!

2-ро Гледам раздвижване има в темата. Зичето направила списък кой не пише достатъчно и някои вече са се разписали  Mr. Green. Е, направих го и аз. Аз все си мисля, че се отчитам, ама явно отстрани не изглежда така. Та затова сега реших нещо да споделя с вас. То човек не бива много да говори за себе си или поне аз така усещам нещата. Все гледам да не ангажирам околните с моята персона. Миналата , по-точно вече по- миналата, сериозно закъсах с някаква дископатия, шипове, радикулит и ....тоест с движението. Тогава след като докторите изпробваха върху мен разни илачи реших да взема здравето в собствените си ръце и се доверих на един юмейхо - терапевт. Та тя по едно време ми каза, че естеството на болката ми е от това, че имам проблем с "взимането". Тогава това ми мина малко покрай ушите , но след това ходих на изследване на апарат "Оберон".  След като обсъди моето здраве, аз на майтап попитах докторката - как са ми чакрите. Та там наново чух, че имам проблем със споделянето и че трябва да се науча да приемам помощта предложена ми от близките, че съм се научила да разчитам на себе си , но е хубаво да се науча и да "взимам" , а не само да давам. Тогава се замислих. Смятах, че на това ще успея да се науча с общуването си с вас, но май ....не знам, май не съм се научила  още. Embarassed Embarassed Все си мисля че на хората не им е интересно да четат как и е минал на Ирен деня.
3-то Зиче, ама ако някой е питал за теб, то със сигурност е защото му липсваш. Аз и друг път съм писала, че нямаш право да боледуваш и т.н. и баби и мами оставаме безпризорни без теб. Hug Hug Hug А ти пък да решиш, че някой те съди. Аз си мисля, че има доста хора на които дори би им станало приятно ако някой забележи , че отдавна не са писали.
4-то Дидиа, ще ми правиш конкуренция , а? Спорна работа пожелавам.
5-то Марги, честит подарък. Всичко в гювеч става много хубаво. Аз зимата , почти само в него готвя.
6-то Римар, как е котето?
7-мо На всички останали  Hug Hug Hug

# 619
  • Кубрат/ Пишурка
 Иренче,радвам се,че ми подражаваш - виж как е подредено! Joy И знаеш ли, може би наистина трябва повече да споделяш с нас и само така бихме могли да ти помагаме - със съвети или просто със съчувствие! Аз съм споделяла доста неща тук, дори интимни (не че моите проблеми не продължават...!),но поне успокоение намерих!

Зичеееееее, къдя си?

# 620
                         Иренче,ти от нас ,учителките,ще се учиш на 1-во,2-ро и т.н. ,ще се учиш да "взимаш",че ние се раздаваме без проблем,пък ние ще пооткрадваме от твоята професия.Аз даже се стреснах като прочетох и се уплаших от критиката,ама давай нали и аз трябва да "взимам" от някого! Laughing Ще покажа,а ти ще "дадеш"  Laughing Нали няма проблем?
                         Яне,гДе изчезна Мимето? Какво става с нея,че много ми е домъчняло! Sad
                         Олеееее,забравих  Embarassed Ирен много обичам жълти рози и то точно такива слънчеви! Laughing Айде бягам при плетката,че ще ми се смеете ако се замотам и другата седмица. Embarassed

# 621
  • Кубрат/ Пишурка

Снощи се чухме с Мимето за пръв път тази година.Били са в Бургас по празниците при бебчо. Той бил много лаком и наддавал без проблем! Комп й е още скапан, но се надява скоро да го оправят - само да дадат първите заплати за януари newsm78 Поздравява всички, без изключение!

# 622
  • София
Да се разпиша и аз за днес.

Честит имен ден на всички празнуващи!
Честит рожден ден на рожденниците! На този хубав ден да имаш такъв празник е чудесно.
От здраве да не се отървете.

Ирен, това, което споменаваш  скоро го четох. На всяка болка има причина, вярвам че е така, но май не сме дорасли като индивиди още, за да го овладеем.
Мацата не е добре според мен. Обаждах се на една клиника на Павлово да разбера до колко ч. работят и като обясних, според тях може да се изчака утре да я заведа.
Зиче, моето скромно мнение е, че ни липсваш. Аз си мислех също , че си някъде и затова не пишеш. Наистина, всеки прави това, което му е отвътре. Не трябва да се насилват нещата. Аз, например пиша тук, защото не се смятам за оправна баба. Просто бабинството излиза, че е на по-заден план от ежедневните простотии, които така или иначе трябва да преборвам в работата.

Плетачките после да направите изложба, ей  Laughing
На всички ви -  много:hug: Hug Hug

# 623
  • в малка спретната къщурка
Такова нещо сътворих за ядене,че ако трябва да му слагам име ще се затрудня.Важното е,че стана и е вкусно за ядене Joy Joy Joy.Извадих от фризера две кутии с тиквички,за да направя мусака,ама едната не излезе тиквички #Crazy newsm78.Чудих се тиквичките с ориз ли ще вървят или с картофи и обърках с картофи,сирене,праз,доматен сок и подправки пак в бъркоч.Запекох,залях с яйца и стана.
Дидиа,модела е супер.Сега така се носят.
Шпунц,аз исках да купя нещо готово,че ръцете ме болят,но като ме потупа и се подмаза Ели newsm78 newsm78 newsm78:Мога ли да откажа и плетох блузон без ръкави,но модела е скромен.Дидиа е избрала много хубав.
Ирен,аз си мислех,че Митничарите са само по" вземането" hahaha/това на шега/.Това,за което говориш за китайска медицина ли се отнася?
Сега ще лягам,че утре пак съм от 6 до 6.

Лека нощ !

# 624
Здравейте момичета.
Радвам се да ви видя тук всички,много ми липсвахте.Моля ви  влизайте по- често дори и за по едно здравейте. Praynig
Честит празник на всички/не смея да ви изброя,понеже ще пропусна  някого/.

Весел празник.Бъдете здрави и много щастливи.

# 625
  • Кубрат/ Пишурка

Малееей, то наближило 11! А аз се чудя защо ми си спи! Лягам,че и аз утре ще ствам рано!ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ! ДА СПИТЕ В КОШ, ДА СЪНУВАТЕ....... 6 ОТ ТОТОТО!

# 626
Ирен,аз си мислех,че Митничарите са само по" вземането" hahaha/това на шега/.Това,за което говориш за китайска медицина ли се отнася?

А ,бе и аз , ама на, трябвало и да взимаме за баланс  Wink. А иначе става въпрос, да го нарека  за "източни терапии", защото на различни места можеш да срещнеш такива обяснения, за болка-причина.
Лека нощ и от мен!

# 627
  • София
ТУк съм, не съм изчезнала.
1. Честит имен ден на празнуващите днес! Да сте живи, здрави и щастливи.
2. Честит рожден ден на другите празнуващи днес! И  вие да сте живи, здрави и щастливи.
  bouquet  bouquet  bouquet
3. Бях на гости на голямата сестра на Пламен - Йорданка/от свестните е/. Малко импровизирано решили с брат му и няколко племенника да отидат и реших и аз със тях. Прибирането е удобно с метрото - от там до нас за 25 мин.   
Ани е на заведение с приятелката си Яна/учи в Полша/ и със семейството и. Ще я върнат с такси.
Ходи с желание на  у-ще всяка сутрин, интересно и е.
Янке, дано да пуснем тото и да не останем само със съня за печалбата.
Дидиа, хубава туника си избрала. С плетенето на Ани сме до кривата круша - заряза го.
Ако не споменавам някого - не е нарочно, спи ми се вече. Ама си чакам диването. Пламен вече пусна дъскорезницата.  Mr. Green

# 628
Джейда,честит рожден ден на внучето!Да е жив и здрав,щастлив,весел,усмихнат,палав и много да ви радва!!!

Честит имен ден на малката Божидара и дядои!Да са живи и здрави и много щастливи!!!

# 629
  • София
  food002 beer3 Wine Glass cook cook
Да почерпя за именния ден на Ани, че утре ще бързам за работа.
Нали е кръстена на баба си Иванка.
И честит имен ден на празнуващите и семействата им - с най-добри пожелания!
Лека нощ от нас.

Общи условия

Активация на акаунт