КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 780
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 07:17 от ЗИЧЕ

# 631
Айша,да ти е жива и здрава щерката.Много да ви  радва и скоро да те направи баба.
Благодаря за почерпката.
  това е за вас.

Честито и на останалите именици.Бъдете здрави.
Весел празник.

# 632
  • София
Честит Ивановден на всички именници!

Айша, да ти е жива и здрава Ани, да те слуша повече и да намери своето щастие!

И аз да почерпя също - сина ми е Иван.

# 633
МИМЕЕЕЕЕЕ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТВОЯ ЗЛАТЕН ВАНЬО И НА МАЛКИЯ ГОЛЯМ МЪЖ ИВАН!!!!ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ И МАЛКИЯ ИВАН ДА ВИ Е ГОРДОСТТА!!!ЦЕЛУВАМ ГИ!!!

АЙША,ДА ТЕ РАДВА ТВОЕТО АНЕ С УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО ,КОЕТО РЕШИ ДА ПРАВИ !!!ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ!!!

МИМЕ И АЙША ЗА ВАС ДВЕЧКИТЕ С ОБИЧ!!!

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 07:59 от Didia

# 634
  • София
Честит празник    на малкия и големия Ивановци на Мими,на родителите на Фурийка,на внука на Танита,на сина на Римар,на сина на Майчето,на дъщеричката на Айша, на забравилата ни Джучка!
Да са живи и здрави,много щастливи.

# 635
  • Видин
Добър ден! Hug

Честит имен ден на всички именници!
ДА са живи и здрави и с гордост да си носят името!
Айша,Римар,Мими,Мая,Надежда...и всички останали - НАЗДРАВЕ!

Дидка, много е хубав блузона!Аз си купих подобен, хем топъл, хем модерен Peace

Шпунц, стихотворение е страхотно PeaceКопнах си го Wink

Аз съм малко снощна след празника, но пих един аналгин и се надявам скоро да ми мине главоболието Flutter
Дени днес ще ходи в Сърбия, в град Зайчар.Близо е на 15 км. от границата.Днес там е Коледа и те с танцовия състав ще имат концерт и ще коледуват.Той е развълнуван и доволен.

Лек ден, момичета! Hug

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 10:09 от ღ Жаклин ღ

# 636
И аз да почерпя днес и моя съпруг има имен ден!Да ми е жив и здрав!

Айша,Римар Честит имен ден и на вишите именници!И на всички които празнуват на Иванов ден!Много здраве и сбъднати мечти!!!

# 637
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ НА АЙША,РИМАР,МИМИ,ФУРИЙЧЕТО, МАЯ,НАДЕЖДА ...И НА  ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ ПРАЗНУВАТ ДНЕС. НЕКА ДА СА ЗДРАВИ ,ЗДРАВИ И ПАК ЗДРАВИ!

# 638
Привет на всички smile3525

Още веднъж честита Нова Година.Нека всички без изключение бъдем весели,радостни и най важно здрави. Да ценим дори и малките радостни мигове които ежедневието ни поднася . Да се стараем бързо да забравяме за лошото и неприятното.

На всички, които са имали и имат поводи за празнуване на рождени, имени дни, нови придобивки и изобщо всичко което ги е зарадвало и доставило удоволствие ЧЕСТИТО

Поздравявам ви с една от най известните тук песни Залтен Йерусалим

http://www.youtube.com/watch?v=mybSCz_wPn8&feature=related

# 639
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДЖУЧКА И НА БЛИЗКИТЕ НА РИМАР,ФУРИЙЧЕТО, МАЯ,НАДЕЖДА И НА ВСИЧКИ ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!!!ЗДРАВЕ,КЪСМЕТИ И МНОГО ОБИЧ!!!

Моля да ме извинят тези,които съм пропуснала да спомена по именно ,ама съм на работа и...трудно пиша!Не е нарочно  Embarassed а от бързане

Жаки,до половината вече съм го изплела.Ще покажа като го довърша. Peace

# 640
'ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС !!! ДА СЕ ЗДРАВИ И КЪСМЕТЛИИ!!! Hug Hug Hug

НАЗДРАВЕ !!!

Мале Диди - кога успя да го оплете6  половината бе? Снощи показваше модела Hug Hug Hug Hug

# 641
  • Географският център на България-Габрово
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАТ И НАЙ ВЕЧЕ КЪСМЕТА И ЩАСТИЕТО ДА ГИ СПОХОЖДА ПО ЧЕСТО АЙША А НА  АНИ ЖЕЛАЯ УСПЕШНО ЗАВЪРШВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ ЗА ТОВА КОЕТО НАЙ МНОГО МЕЧТАЕ.

# 642
Мамичета, благодаря за милите пожелания!  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

Честито на именниците на Айша, Римар, Джучка, Мими, Фурийче, Мая, Надежда и на всички който ще празнуват днес! Здраве, щастие,късмет и сбъдване на всички мечти!!!

Сега да ви почерпя, че днес имам имен ден!

# 643
Джейда бъди жива и здрава и много щастливи мигове ти желая!!!

# 644
  • Видин
Джейда, да ти е честито името!
Със здраве да си го носиш!

Дидкааа, ти не спа ли тази нощ, та си оплела половина блузон Hug

Общи условия

Активация на акаунт