КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
 Джейда при вас купона продължава. Laughing

Честит имен ден на Джейда!
 Ние направихме една дълга разходка в топлото време с Елина. Ходихме и на гости на братовчедка ми. Продължава да спи навън в количката.
 Вели днес е цял ден на ДГ.
Като се стопи снега видях един килим от кокичета в градината. Heart Eyes

# 646
  • София
Честит празник на всички именници, много здраве и щастие   bouquet
И аз съм довечера на имен ден и сега ще ходя за подарък , на мъж винаги ми е трудно да избирам, та ще копирам този път, дъщеря ми купи на гаджето си за Коледа лава лампа от Практикер, сега мисля да отида до там, дано да има  Flutter

# 647
Честит празник на всички, празнуващи днес!
Мили момичета, нека вие и вашите близки бъдете живи и здрави!
Много любов, късмет и благополучие!

Аз допреди малко бях в движение - ами то времето днес е чудесно, само за разходки и изпълнение на задачки  Mr. Green
Но сега в къщи трябва да започвам домакинските задължения, оке се чудя и какво да наготвя  newsm78
Приятен ден на всички и весело изкарване на празнуващите тази вечер  Hug Hug Hug

# 648
Честито на всички празнуващи! Много здраве , късмет и щастие пожелавам!  

Да ми е жив и здрав девера - и той имен ден има днес. От негово име няма да черпя  Mr. Green, той да почерпи когото иска Mr. Green.

Момичета, помагайте! В събота ще имам гости. Взех една пуйка. Пуйка миналата година съм готвила със зеле и край нея наредих сърмички. Стана добре, даже капризните ми деца я харесаха.Да, ама сега със зеле няма да е защото единият човек не яде кисело зеле. Мисля да я напълня. newsm78 Някакви идеи да ми дадете за да стане най-вкусната пуйка. Embarassed

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 20:24 от iren5

# 649
  • Видин
...Момичета, помагайте! В събота ще имам гости. Взех една пуйка...

Ирен, на първа страница в готварските рецепти Зиче е дала рецепта за пълнена пуйка Peace
Виж я може да ти допане Peace

# 650
  • в малка спретната къщурка
Честит Празник на всички,които имат Имен ден,и на всички,които ще празнуват с тях: Джейда,Айша,Римар,Мая,Танита,Мими с нейните двама Ивановци,Надежда,Ирен, и дано не пропусна някой.
Благодаря Ви за поздравите към моите родители Hug.Шпунц Hug.Искам да се запазят с това здраве,макар и не толкова добро,но поне да нямам други проблеми.Благодаря Ви още веднъж.
Дидиа,ти машинка ли имаш на ръцете? #CrazyОгън жена си.
Доби,по лесно е яденето,отколкото измислянето.
Днес наистина беше прекрасен ден.Ние с Фенчо от два месеца си правим всеки ден разходки и тази вечер не ни се прибираше.Тихо,спокойно,че то при нас е празник,когато няма вятър. Joy Вижте на какво се спънах без да искам:
      http://zh-hk.facebook.com/posted.php?id=194896151721

Дано да се отвори,че съм неграмотна,но май няма да стане newsm78.

# 651
                        Фурийче,отваря са,ама само се чудя кой е плагиатствал ,защото фейсбука стана популярен доста по-късно!
                        А за плетенето аз съм такава трудно почвам,но докато не свърша спирка нямам. Embarassed

# 652
  • Кубрат/ Пишурка

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУ
ВАЩИ! ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ! ДА ВИ Е ЖИВО ИМЕТО!

Аз също се върнах преди малко от имен ден на братовчедка ми и сега ще се просна пред ТВ!
Каролине, благодаря за пожеланията за Коледа! Винаги съм се чудила: уж сме източноправославни, пък празнуваме с католиците!

# 653
Жаки,  Hug Hug Hug,мерси!

# 654
  • София
Благодаря за пожеланията към Ани. Ще и ги изчета утре.
Тази вечер ще празнува в заведение с други именници.
Желая здраве и щастие на всички, празнуващи днес и семействата им.   bouquet
Наздраве.

# 655
 Misc Baby BottleШпунц, Фурийче, благодаря за поздравите към внука ми Ванко! Нека да ни е жив и здрав, голям мъж да стане, силен, умен и разумен! Grinning
Това е за вас:  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

А на най-важните членове на вашите семейства, Ванко каза:
Пожелавам на Вели, на Елинка и на кака Ели, много здраве, много радост, много късмет! В бележника на кака Ели да има само шестици,
да е влюбена, да е обичана, да е истински щастлива!
Почерпете се за мое здраве!

Wine Glass Wine Glass Wine Glass cheers cheers cheers cook cook cook Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle

# 656
  • София
Танита, наздраве и от нас с Пламен.
Именничката е на заведение.
Къде се губиш ти, защо ни изостави? 
Ако комп. е в ред - обаждай се.

# 657
Айша, наздраве и на вас!
Да ви е жива и здрава именничката Ани! Желая и много късмет, много любов и много успехи в учението!

Компа ми е в ред, но .......
Чета ви почти редовно, защото още не сте ми излезли от сърцето, но нали времето лекува, на това се надявам!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ- МАЛКИ И ГОЛЕМИ, ДА СА ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 658
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Жива съм ши знайте  Flutter само много заета и затова непишеща, че и нечетяща тука  ooooh!
Да са ви живи и здрави именниците днес....и всички покрай тях! Аз днес съм с 4 броя именници-мама,син , дъщеря,свекър.....айде и бившият да туря към моите хора.... Joy
Утре ще съм си във Варна, после като се върна ще ви чета и ще пиша по-редовно....обещавам!
ЗА сега прегръдки за всички  Hug

# 659
Добро утрооо, хайде ставайте....  

Аз като една ранобудница да сложа и закуската /лелеее, колко вечери вече не мога да спя  #Crazy/

Приятен и ползотворен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт