Новите ви книги - 5

• 48 250
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Сподели след като я прочетеш Wink

# 181
http://www.book.store.bg/p39222/vkusyt-kym-zhivota-fransoaz-sagan.html

Носи атмосферата на "Добър ден, тъга", но е по- зряла.

# 182
  • На земята, която е всъщност звезда.
Много се чудех дали да взема тази книга на Саган. Харесвам "Добър ден, тъга", но последно четох "Дивните облаци" и беше много никаква и претенциозна. ooooh!

# 183
Аз пък не харесах "Обичате ли Брамс". "Усмивка почти" ми харесваше докато я четях, но сега почти не помня действието. Ако го е имало  Laughing
Облаците ми хареса.
"Добър ден тъга" ме омагьоса.

# 184
# 185
"Обичате ли Брамс" и на мен не ми хареса, монотонна и тягостна ми се стори. Ще пробвам с "Добър ден, тъга".

# 186
  • Belgium
На мен "Усмивка почти" ми беше някак си безлична. Приятна за четене, с декадентски нюанс, но щом я прочетеш все едно никога не си я чел.

Последно се сдобих с:

# 187
  • sofia
Лу, сподели после! Отдавна и се чудя - някак много са ми еднакви последните няколко. Не очаквам чудеса, но все пак...

# 188
# 189
  • Belgium
bomboto непременно ще споделя, но сега се боря с биографията на Паулу Коелю.

От Маринина и аз не очаквам чудеса, но харесвам стила и, а и понякога има много интересни факти за руската действителност.

# 190
Продължавам с книгите от "Златната колекция на ХІХ век", които липсват в библиотеката ни. Днес взех "Бащи и деца" на Иван Тургенев.

# 191
  • Кацнала на едно дърво.

Това са последните ми нови книги.  Laughing Много приятни, не ще и дума.  Grinning

# 192

Това са последните ми нови книги.  Laughing Много приятни, не ще и дума.  Grinning

Невероятни са. Имам старо издание, но са много, много скъпи...

# 193
Ooo, старото издание ми е толкова любимо! Heart Eyes

# 194
  • sofia
И на мен, обаче е пълен парцал, та и аз съм го планирала тоз Питър. Имам го на английски иначе - страхотно издание, ама друго си е.
Последна придобивка:

Общи условия

Активация на акаунт