Новите ви книги - 5

• 48 189
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
"Няма нищо страшно"
 на Джулиан Барнс
Първа книга ми е  на този автор и много ми допада
само как започва
"Не вярвам в Бог но Той ми липсва"

# 151
Ева Луна на Исабел Алиенде

# 152
Орхан Памук -"Джевдет бей и неговите синове"
Daniele, дай отзиви, хубава ли е книгата? За Орхан Памук чета много противоречиви мнения и досега не съм чела нищо негово, но ще бъда благодарна ако споделиш отзиви точно за тази книга.

# 153
Ще ми я вземат срещу едната "Скитница" Party
Мерси за отзивите Hug

# 154
# 155
  • Belgium
"Приятели, любовници, шоколад" е една от по-интересните на Маккол Смит.

Следващите му книги с Мисис Далхаузи стават много трудни за чете, няма действие, само празни размишления на героинята.

# 156
  • София

Мнения ?!?!  Flutter

# 157
  • Казанлък of all places
Ooooo, "Искрено ваш Шурик" ! Как да се изразя....завиждам ти,че ще я четеш за пръв път!  От Улицкая насам много много трудно някого да нарека "любим автор" (сал двама -трима пробиха блокадата). Инджой!

# 158
Ooooo, "Искрено ваш Шурик" ! Как да се изразя....завиждам ти,че ще я четеш за пръв път!  От Улицкая насам много много трудно някого да нарека "любим автор" (сал двама -трима пробиха блокадата). Инджой!

Чела съм 'Сонечка/Бедни роднини' и съм сигурна, че и тази много ще ми се хареса. (Вече и аз си завиждам, че още не съм я чела  Grinning)

# 159
Днес си купих поредната книга от поредицата ХІХ век на в. "Труд" - "Дейвид Копърфийлд" на Чарлс Дикенс. Мнооооого е голяма и е с мнооооого ситни букви. Като и дойде времето, дано поне да е хубава,  защото иначе ...  Shocked

# 160
# 161
  • На земята, която е всъщност звезда.
Днес си купих поредната книга от поредицата ХІХ век на в. "Труд" - "Дейвид Копърфийлд" на Чарлс Дикенс. Мнооооого е голяма и е с мнооооого ситни букви. Като и дойде времето, дано поне да е хубава,  защото иначе ...  Shocked

Хубава е. Peace

# 162
Вселена. Това звучи окуражаващо.  Laughing Ако четивото е хубаво, няма значение броя на страниците!!!

# 163
Днес си купих поредната книга от поредицата ХІХ век на в. "Труд" - "Дейвид Копърфийлд" на Чарлс Дикенс. Мнооооого е голяма и е с мнооооого ситни букви. Като и дойде времето, дано поне да е хубава,  защото иначе ...  Shocked
Хубава е книгата  PeaceЧетох я като ученичка и много ме впечатли тогава.Благодарности,че я спомена ,нямам я и ще си я купя задължително,предполагам я има още  newsm78

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 20:10 от Наталия

# 164
  • sofia
Ето моите нови попълнения, кога ще ги чета е друг въпрос:

И както се бях зарекла да спра да купувам книги едно известно време, защото имам купчини, които чакат да бъдат прочетени, така освен тези две, в понеделник живот и здраве ще се сдобия с новият Никълъс Спаркс (тогава излиза): И филм даже ще излиза 2010. Много обичам Спаркс, а филмите по книгите му още повече!

Общи условия

Активация на акаунт