Новите ви книги - 5

• 47 639
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia

Отдавна я търсех, радвам се, че я открих.

# 646

Ще помоля за отзиви, чудя й се отдавна.

# 647
Последните две книги, които си взех бяха от поредицата на в. "Труд" -  “Архивът на Аспърн” на Хенри Джеймс и  “Престъпление и наказание” на Ф. М. Достоевски. Спечелих си и "Покани ме да вляза" на Йон Айвиде Линдквист.

# 648
Момичета.........Много се чудя между две книги коя първо да си купя и да почна да чета - имам възможност за еднаИсабел Алиенде - Инес моя любов или поредицата на Милениум Мъжете които мразеха женитеБлагодаря.........

# 649
  • Майничка
Момичета.........Много се чудя между две книги коя първо да си купя и да почна да чета - имам възможност за еднаИсабел Алиенде - Инес моя любов или поредицата на Милениум Мъжете които мразеха женитеБлагодаря.........

И трите, дядо попе, и трите!  Laughing
(третата е втората част на "Милениум" - "Момичето, което си играеше с огъня")

# 650
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Много харесах "Господи, помилуй"
на Деян Енев, и днес си взех
и

# 651
Аз съм ЗА втората. А сега чакам с нетърпение последната част от трилогията.

# 652
LemonDesi , нови издания ли са ? Ще се радвам да чуя отзиви ! Харесах този автор покрай изпитното есе на сина ми  Heart Eyes и смятам да задълбая в опознаване на творчеството му .

# 653
Здравейте!Редовно ви чета и ви моля за сътев - коя от следните две книги да избера: Кодекс 632 или Милениум?

# 654
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
nice, двете последни са от 2009, а "Господи помилуй" мисля, че е от 2004.

# 655
  • Там, където мечтите се сбъдват

Последната придобивка.

# 656
Японският любовник на Рани Маника ("Оризовата майка"). В началото съм, не я изпускам.
http://www.prozoretz.com/?act=products&do=details&id=1417&cat=1

Също "Скелет в гардероба" на Съмърсет Моъм.
http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=487

Кажете нещо за лелята на Грийн.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 00:22 от вълшебница

# 657
  • София
След толкова положителни мнения си купих първата от трилогията на Стиг Ларшон - МИЛЕНИУМ: Мъжете, които мразеха жените, надявам се да ми хареса  Simple Smile

# 658
  • Там, където мечтите се сбъдват
Лелята на Грийн ми върви доста мудно засега.

# 659
След толкова положителни мнения си купих първата от трилогията на Стиг Ларшон - МИЛЕНИУМ: Мъжете, които мразеха жените, надявам се да ми хареса  Simple Smile

Някой да знае кога ще излезе 3-та част от трилогията?

Общи условия

Активация на акаунт