Отговори
# 420
Коте,на мен също едно време ми беше забрал пръст на ръката.Да знаеш,че боли,но самото пукане с иглата изобщо не се усеща! Да нацелуваш малкото жабче !

# 421
Инче, как е малкото мишле днес?от какво му забра така пръстчето?

Момичета надявам се поне днес темата да се разведри и да престанем с тези подмятания. Дали сега и нас не ни сочат с пръст в някоя отчетна тема и ни се пресмиват на пубертетските изцепки  newsm78

klawiневероятна кухня, но малката я прави още по-красива.

Миленка, Бела много добре върви. щом вече само за едната ръчичка се държите.

Гледам си говорите за филми. Аз очаквам с нетърпение да излезе Аватар. Дано се окаже свястен филм, че от одавна не съм гледала такъв.

Ски ваканция и ние мислим да направим, но може би чак февруари.

На всички, които отиват да празнуват  - весело изкарване.

# 422
  • София
Поговорих си малко с Петя и осъзнах, че може би наистина дължа извинение на някои от вас.

Да цитирам наште си хора беше грешно. Много грешно, но аз наистина мисля като дете понякога и нямам много ясни морални стойности. Т.е. правейки го не съм осъзнавала, че е грешно. В момента, в който се разбра и ми се разсърдихте, бях много разстроена, защото Румен за пореден път се беше изнесъл и аз трябваше за стотен път да му се извинявам, а ми беше дошло до гуша да съм виновната и смирената. И точно в този момент и вие поискахте от мен да се извиня, а аз стоях вкъщи, ревяща на фонтан и представяща си идеята как ще се грижа за Йойо сама. И точно затова ми беше трудно да се извиня и аз го написах, че в момента ми е много тежко и имам нужда да се разведря. Затова го обърнах на смях, защото още една драма щеше да ми дойде в повече.

В интерес на истината никой от хората, които директно ме плюят, не беше цитиран. Те ми имат зъб още от преди, ако си спомняте, когато Гея ме нарече "невротичка" в темата за майка ми и ми каза, че трябва повече да излизам, защото не съм добре. Сега като се замисля, тя нападна една от своите, после аз ви изпортих, така че май сме квит... По мерзост. Wink Не си спомням да съм говорила много за нея на екскурзията, спомням си само, че разказах историята и може би съм говорила по-силно, защото съм много емоционална. Не съм искала от никого да взима страна. За селянията, някой каза, че не е въпрос на местоживеене, а на манталитет, моята най-добра приятелка е от Разград и е един от най-културните хора, които познавам.

И пак...може би защото нямам ясни морални ценности, не се извиних още в първия пост, мислех, че сте ми простили, защото няколко човека казаха, че им липсвам. Стана ми мило и въобще не исках да зачеквам темата. И в продължение на 10 стр. не съм написала нито един отрицателен пост, докато не стигнахме до лайната и пръдните, където вече не издържах. Всичко си има граница в края на краищата.

Та така...извинявайте, че ви цитирах, не беше със зла умисъл, а просто защото не съм наясно кое е редно или не или просто не мисля достатъчно. Crazy Crazy Crazy

# 423
  • Варна
Уффффффф, човек не може да ви прочете. Един ден не бях чела и снощи влизам  Shocked -15стр. изписани. Веднага се досетих че има нещо пиперливо в цялата работа, но по въпроса ще си замълча. Нека само да не заприличваме на други отчетни, че е срамота. Май наистина е заразно след като точно след прочита на една такава тема и тук се разрази спорче. Минало-станало. Коледа идва бе хора, радвайте се, усмихвайте се, обичайте се.  Hug
КОте, направо настръхнах като четох за малкия сладур, добре че всичко е ОК вече  Peace
Кухнята на Клави и на мен ми направи голямо впечатлени, супер е  Simple Smile
п.с. Доре  newsm10

# 424
Добро утро.
Няма нищо да коментирам за вчера, само се надявам днес да няма разправии.... Praynig
Инче, дано днес да е добре Венци и да забрави бързо вчерашното изживяване. Hug
Всички дечица са Супер.
А за мъжете да не говоря, добре, че вчера милото си дойде по-рано и  luvbed, че иначе днес от толкова снимки щяха да ми потекат лигите  Laughing, не че бих се отказала.
hetera-приятно изкарване на партито.
При нас нямааааа сняг, много го обичам, даже една Бъдни вечер, много исках да има и милото се пошегува, че ще се обади на Дядо Кледа да му поръча и познайте сутринта като станахме валеше, бях много щастлива.
За кг.имам още 5 за сваляне, но ми се иска да са и малко повече, но напролет.
-вижте тати на какво учи малката.

Хубав ден. Hug

# 425
  • Sofia
Добро утро!

Днес май е по-добре пръстчето. Поне гной не се вижда... Махнах му сутринта превръзката, просто цяла нощ я смука, дъвка, направо ужас...и само си тръска ръката пък дано падне това досадно нещо дето така му пречи  hahaha
Аз многократно съм си правила същата процедура на себе си с игла за спринцовка, но на него ме достраша да му я направя сама. А и исках да видя с какво ще го превържат след това и да си знам,, ако пак се наложи  Rolling Eyes

Деси, на него от време на време му се отчупва нокътя в края (ама и аз как го обясних  ooooh!) и съответно кожичката на пръстчето също се възпалява. Но никога не му е ставало така досега...Sad

Клави, страхотна сладуранка имате на плота, ще я готвите ли?  Hug Аз Венци всеки ден го приготвям я с ориз, я с картофи... Joy, защото му казвам, че ще го ядем след това. Той се хили много на това Simple Smile

Миленка, много хубави снимки Simple Smile Толкова е сладка Бела!

Весело изкарване на празнуващите!   bouquet

Мен пък не са ме поканили на коледно парти от офиса... Confused

Доре,  newsm10 Не беше трудно,а?  smile3503

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 10:42 от cutesmallcat

# 426
  • София
Ааа... и между другото...тогава наистина БЯХ виновна в случая с Румен и си казах "ебаси, след като и във форума ме мразят, значи наистина съм ебаси прецакания човек"... Cry

# 427
Доре, радвам се, че се откри така. Макар и късно поднесени се надявам останалите момичета да ти приемат извиненията.

Надявам се, поне сега нещата вкъщи да са се нормализирали.  Praynig

Инче, разбрах те много добре. Дано бързо заздравее и да нямате повече такива страдания.

# 428
Здравейте майчета и бебешори,незнам защо не се отваря клипето,а излиза директно програмката ,но вече е без значение,просто исках да ви разсмея малко като бях направила александра на Дядо Коледа Grinning.
ПО въпроса за разправиите ви аз ще си замълча,както предния път,просто защото не ви познавам лично и немога да взема страна. Peace
Клави,и на мен много ми хареса кухнята ти,но повече Изабела,много е пораснала Wink
Коте радвам се  че Венци е по добре.
Миленка страхотна сладурана имате,пожелавам и безаварийно опознаване на света от тук нататък,с леки падания,защото без тях неможе. Grinning
Ох имаше и друго май ,ама толкова много сте изписали че вече забравих.
Лек ден от нас.

# 429
  • Варна

и мен така  Confused Но доколкото разбрай май въобще няма да правят такова. ....

# 430

а пък мен ме поканиха,даже партито е утре,и аз съм много очарована че са се сетили за мен,и в коледния си дух имам 4 колежки и приятелки с които много се разбираме и до ден днешен ,постоянно ми се обаждат,идват ми на гости или пък се чуваме по телефона,та на тях  купих им по една рамка за снимка и им сложих вътре по едно календарче на децата ми,надявам се да им хареса,смятам утре вечер като се видим да им ги подаря.

# 431
  • София

и мен така  Confused Но доколкото разбрай май въобще няма да правят такова. ....

То добре, че мъжа ми работи в същата фирма иначе и на мен никой не ми е казвал за нашето парти.Утре Венци ще му вземе подаръка от офиса за Коледа.Раздадоха ни и пълни кошници с ядене(луканки, уийски, вино,сирена,шоколади....) за празниците.

ДОре и аз се радвам, че си разбрала макар и късно и се извини.Дано те разберат и останалите.

Петя, как си ти?Не се включваш в скайп.Надявам се вече всичко да е наред при вас.

Миме, можеш да пишеш вече.[/color]

Милата душичка Венци.Да го цункаш по малкото пръстче.

# 432
  • София
Сега се сетих  ooooh!
Ще извеждате ли днес мъничетата?Не за друго а да видят снега.

# 433
  • София
И хайде по случай примирието, един поздрав от мойте мъже (Йойо наистина спи! От три дена само при нас иска, в леглото рев до посиняване... ooooh!):

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 11:19 от autumnsphere

# 434
  • София
Доре, много сладка снимка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт