Отговори
# 495
Колко е сладък Насето,биба не му трябва  Whistling

Говорихте за детската ревност.А аз патката,преди да родя,ревнувах баща ми от племеницата  smile3555 smile3555

Ние имаме доста място у нас за рождения ден,събираме се около 15,20 души.Още не сме го мислили.
Малкият ще бъде захранен със всички забранени неща от дядо му Вальо.Защото когато иска да му даде нещо,аз все викам от догодина и познайте-прясно,кисело мляко,хляб ,кухня (бира,цигарки  Whistling)ще ги хапва и пийва от тогава.

Гея,под секрет ще си призная,че ще ги ползвам и да ми нацепят дърва,че много сложно с тази брадва,взема да се осакатя  ooooh!,а и мама е свободна,че й баща ми замина,ако слуша ще й пусна някой от по-старичките да й оправи шиповете и дископатията  hahaha

Честито на щастливите мама и тати,много да ги радва малката Стела.

# 496
Много съм щастлива, моята най-добра приятелка след дълги години стерилитет и едно неуспешно ин витро днес е станала майка на малката Стела newsm44 newsm44 newsm44 Място не мога да си намеря от кеф Mr. Green
Супееееееееееееееееер!Нека детето донесе много любов и топлина в дома им!

# 497
Дидерончо,   Hug. Припомних си какво е като видиш за пръв път малката точица.  Heart Eyes
Раде, ние за Хю много станахме, Ивето се опитва нещо с категория да респектира, ама ние слабите сме по-злобни. Аз предлагам да го разделим- понеделник и вторник за Ивето, сряда и четвъртък за мен, петък и събота за Йоли. Пък в неделя даже Господ почивал, та да отдъхне и наш Хю.  Wink
За първия РД и ние ще бъдем само семейно, за да не се изнервя Ралица.  Peace

# 498
Гея,супер за приятелката ти! Здрава и щастлива да расте малката звездичка Стела Hug
Брат ти и снаха ти как са?
 Аз забравих да спомена,че и аз си мисля деца да няма на рождения ден.То и без това ще е лудница и нашите две зверчета правят олелия за десет деца Laughing Но за сметка на това роднините /близките/ и добрите ни приятели са толкова много,че е абсурд да ги съберем у нас или у свеки.Лошото е,че като поканим например лелите ни,те не може да не дойдат без братовчедите.Та така покрай един поканен човек ще дойдат още поне 3-ма ooooh! Ама не мога пък и да не ги поканя при положение,че те наистина са ни близки.От моята рода май ще има най-малко хора-баща ми,неговата приятелка /колкото и да не ми се иска/,майка ми,двете баби,двете лели,вероятно братовчед ми,брат ми и снахата +дъщеря им.Дотук стават 11 човека..май newsm78 Сложете още около 15 роднини на Боян и десетина наши приятели и горе-долу сметката е 35-36 човека... И няма как да не ги поканим,защото всеки един човек е правил  доста за нас...

Раде,той Наско без биба се родии така си порастна.Сега дори не знае какво да прави с нея Laughing

# 499
Диде, страхотни новини. Сигурна бях. Сега ти трябва много почивка, силна храна и послушна Зари до финала.

Геиа честито ви бебешорско попълнение. Да е живо и здраво и много да радва родителите си. Предполагам, че те в момента се чувстват най-щастливите хора на света.

Маринка на мен ми се иска рождения ден да бъде на заведение, защото и при нас поканените ще са много. Но и аз като Вержи не виждам, какво ще правим с Йоан като му се преспи.
Но и предложения вариант от Ивето е добър. едната вечер с роднини, а на другата с  приятели, а пък бабите да го гледат. уф, не знам.

Торта ще поръчвам от един човек, който е сладкар. прави невероятно вкусни торти, сладкиши и т.н. има малка сладкарничка някъде в Овча Купел или Обеля. Не съм много сигурна. По принцип зарежда фирми и заведения с неговата продукция.

# 500
И аз мисля,че много се изнервят децата от много хора и дандания, но пък Ралица обожава деца и от друга страна ще и бъде много забавно (но за кратко време разбира се). Досега колкото пъти да я заведем някъде на гости, където има деца (и то по-големи) няма такава радост и такова послушно дете.
Даже комшийчето като го срещне на стълбите полудява, почва да му се радва и да пищи и даже иска да го пипа:)
И затова съм в такава чуденка newsm78

# 501
Ние все още не сме излизали. Но тук се появи слънце и се чудя дали да не слезем поне за малко пред блока.

Уф, издивявааам вече.

# 502
  • в сърцето на един мъж...
Фокси,  Hug благодаря че питаш, биват...

# 503
Диде, браво за бремеността, много хубава новина. А това със Зари дано да е било само за една нощ.
 Вижте ся кво върколака нЕма ми го барате че не знам дали ме разбирате. Кват съм мощна станала сега с тия килца отгоре не мож ма преборите, а и той едва ли ще оцелее след моята употреба  hahaha. Вампирите си ги делкайте както искате мен са ми много анемични нещо  Sick А и с японците нещо не можах да се сработя еле па с ония двамцата хилавичките  ooooh!, за моята категория май ще трябват още двамца. За Хю ще се позамисля той някак си по-отива към интелектуален секс контакт ( ако има такъв де ) та така мога да му преглътнаа годинките някак си  Mr. Green . Айде овършах ги всичките освен тия женствените де тях ще си ги оставя на Фокси, че хем ми е слабост хем не си падам по такива  Wink. Остава сега и някой от тия мъжаги да се зайтересува от моето мнение  ooooh!
 И аз да се оплача и мен никой не ме е поканил на фирмено парти...всъщност не знам ще правят ли изобщо. В тоя ред на мисли Раде  не знам какви календари има изобщо  Sad щото пак никой не се е сетил да ми даде. И всичко това ме навежда на мисълтта, че след Нова година като си направя устата да се върна ще ме отсвирят. Аз преди да родя само половин година работех във фирмата ( преди съм писала че разбрах за бремеността вече след като ме бяха приели на работа там и си бях пуснала предизвестието  в предишната ) та не съм сигурна дали изобщо ме искат обратно. А на мен много ми хареса там и от трите компании, в който бях работила такаква работа тези бяха най-коректни.
 Знам, че по закон имам право, но ако не ме искат и ми правят спънки мисля да си търся нещо друго  Tired. Та това е един от поводите напоследак да не се чувствам много конфортно и да ми е доста напрегнато. След Нова година ще го мисля, въпреки че и сега ми се е свила топка в стомаха.
 Та добре, че се събрахме с вас момичета на банкетче, че иначе нямаше да ме огрее тази година Simple Smile
 Лори страхотно изглежда селския ви двор. Аз никога не съм искала да живея на село, някак си големи град по ми пасва на мирогледа, но никога не бих отказала да си имам едно такова местенце за бягство и спокойствие. Кое ви е селото? То аз не че ги знам много много ама може да се окажете селски със половинката. А селата в този край много ми харесаха. Едни такива дувари като от преди 2 века. По нашия край всичко е с обикновени огради и се вижда няма я тази тайнственост и елемента на изненадата като влезеш в двора на къщата.
 На мъжа ми и двете села са така и много обичам да ходя там особно в едното - Лесичово ( май така се пишеше все не мога да запомня с пост бременилскокърмаческия ми гланциран мозък)
Миленка браво на Бела смело крачи вече. А Ачо вчера направи първите си 2-3 самостоятелни крачки. Но то беше защото ревеше за баща си, че излезе от стаята и май не се усети, че не се държи никъде. Купихме му и количка -уокър ама за сега я ползва само да я обърне наопаки и да и врътка гумите  ooooh! Май момента с прохождането му няма да е скоро, за сега ще се радвам на другите проходили февруарчета  Heart Eyes
 Вержи много сладък Насето чак на мен ми се доспа, как сладко е гушнал възглавката  Hug
Гея честита и радост на твоята приятелка, да им е жива и здрава малката Стела  Heart Eyes . По този повод мога да се замисля да ти отпусна вълчето за тази вечер да празнувате  Wink , пък съм благородна и дашна бре да ми се ненадява човек  newsm47
 И ай спрете се малко не мога да ви изчета докато си напиша фермана 12 отговора сте пуснали ............ #Crazy

# 504
Деси,ми излез де.Аз всяка сутрин извеждам малките докато стане време за кухнята.Така се събират по около 2 часа на ден навън. И тук е студено,ама ги опаковам едно хубаво и съм спокойна.Пък и и нали трябва да се каляват децата.Утре,другиден като проходят изобщо няма да ги свърта вкъщи,така че щеш-не щеш пак ще излизате.

Гея,ми аз питам,щото...ние сме си говорили с теб за желанието им да имат деца и предполагам сега колко им е тежко Sad

Ейй за тоя младеж Тайлър ще се избиете..Абе той е едва на 17 години!!!!Педофилки такива! Laughing Верно,че сега му е времето да кипи и "вдига самолета от раз",ама...сдържайте се малко Laughing

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 14:35 от •● foxy81 ●•

# 505
Здравейте момичета, аз съм доста на зад с четенето, но получих прекрасна новина и не мога да не я споделя с вас.
Изследванията на Дими за хепатита са отрицателни, детето ми не е болно, толкова съм щастлива...
По Коледа наистина стават чудеса! Пожелавам на всички ви, като мен, да получите новините за които сте мечтали  Heart Eyes

Отивам да наваксвам с четенето.

# 506
Писче,той яде възглавницата,не я гушка Laughing Щом съм ти слабост дай ми ги всичките мъжоря дето ще ги изстискваш поне за 2 минути.Толкова им трябва...като ми видят красивите...очи  и за две минути са готови Laughing Ма съм и скромна Blush
Деси83,радвам се за Дими.Еее,добре че сте ти ,Гея и Дидето,та да разведрите малко атмосферата във форума Hug

# 507
Дорабела, ние сега се върнахме от разходка, прехвърчаше малко снежец, но Митето се накефи яко... после снимки Naughty
Диде, супер новини, дай Боже все така, а това със Зари ще отмине... имай търпение само и не се ядосвай naughty:
Гея,  да е жива и здрава малката Стела, много да ги радва! Много щастие им пожелай от нас   Heart Eyes
Десика, моля, моля Naughty Аз съм от тези гореспоменатите софийски мами дето не идват на срещи, но не защото не искам да съм с вас или не ми е приятно (поне на мен така ми прозвуча, ако греша , извини ме), а защото живея в доста краен квартал - Кремиковци, в съвсем противоположна посока на вашите, и просто имам желание, но трудно бих се придвижила с всичкия багаж (колички, чанти...) при вас, нямам шоф. книжка, а милото няма време да ме кара и прибира, а за градски транспорт изобщо пък не ми се мисли! Така, че повярвай ми имам желание, но нямам възможност   Hug Ако съм схванала погрешно написаното от теб...  oops

Деси, мила, много се радвам за адаша Дими! Да е жив и здрав, сладура и да го цункаш много пъти от нас! Heart Eyes

# 508
Деси , прекрасна новина найстина, браво за Дими. С теб какво стана ще ти отпуснат ли лечение тия бюрократи от здравната каса ?
 Фокси , давам ти ги бе душа за теб и в банята гола влизам  Heart Eyes
А това , че е на 17 няма го мисли все пак няма се женим за него я само ще злоупотребим  Mr. Green
 За рождения ден и аз съм в чуденка от доста време. Но нещата клонят към тесен семеен кръг, най-вероятно в Пазарджик. Щото ние сме в гарсониера и още не сме си изхвърлили масата та място съвсем няма  ooooh!  Wink . Но доколкото познавам свекито тесния семенеен кръг ще стане доста широк ама да му мисли тя щото все се натиска да организира.

# 509
Аз не , че ме питате , но да споделя.За рожденния ден на каката бях поканила 8 приятелки с 8 деца и 8 бащи.В кухнята бяхме майките , в хола бащите, а в детската стая децата.Бях разместила стаята така, че да няма опасни мебели , и бях изкарала всички играчки ,които имахме у дома.Майките дежуряха на смени при децата, а татковците никой не ги видя да се мяркат.Само от време на време някой подвикваше;дай пиене; дай салата и така нататък.Рожденния ден продължи 3 часа и нещо но на дъщеря ми нямаше как да и се доспи , защото и беше много интересно и забавно.А на другата вечер уважихме родата...

Общи условия

Активация на акаунт