Отговори
# 510
Васи, не целях да обидя никого. Просто мисълта ми беше, че е съвсем нормално да поканиш хора, които си виждал, които познаваш и т.н.
Не мисля, че някой може да се сърди точно затова.
А и доколкото прочетох, тя не си е затворила вратите за никого. Поканила е всеки, които иска да иде.

Лори, поздравления за двора. прекрасно изглежда.

Писче, то Лесичово е малко в по-друга посока.

Деси, чудесна новина. Наистина по Коледа стават чудеса.

количка -уокър ама за сега я ползва само да я обърне наопаки и да и врътка гумите   Писче и Йоан така. оставам ви , защото моята малка хирошимка вече за втори пт събори елхата и сега реши да опита от играчките.

# 511
Сготвих! Агнешко с картофи и моркови и за  бебка + грах и ориз.

Дорабела, много се радвам че всичко е наред. Hug Hug Hug Hug
Гея!!!Много хубава новина! Да е жива и здрава малката Стела, и след нея още 1-2 дечица да дойдат в същото семейство.
Деси, радвам се че малкото човече е здраво. Не мога дори да си представя как си се чувствала, в момента, в който си видяла резултата.

Наиема, честито за прохождането на Бела, нека да крачи уверено и стабилно по широките пътища.

За рождения ден...ние тук малко по задъжени ще поканим всички. Но няма да е на маса, ще има сладкиши, соленки и по едно наздраве. Вкъщи няма как да събера 30 човека. Пък и нещо нямам желание. Голяма сърдня настава ако не поканиш някого. Много ми е тъпо. И тук хората малко не са дорасли. За щастие остава още година и малко и се прибираме  Laughing.

# 512
Не, не, аз изобщо не съм обидена, нито пък засегната, че ме няма в "списъка", а просто уточних защо не се вясвам на срещите, за да не реши някой , че има друга причина Peace А, за това, че е напълно нормално да поканиш в дома си хора, които познаваш... така е!

Йоли, ако имаш време, някой път, може да хвърли на ЛС рецептата за коледните меденки Heart Eyes

# 513
  • Sofia
Дидееее, страхотни новини!!!!! Много много се радвам!  Hug Hug Hug Heart Eyes

Деси, много се радвам и за вас! Наистина е прекрасна новина и дано се случват още коледни чудеса!  Hug Hug Hug

Да кажа и аз за последно по спора - съгласна съм напълно с Деси. И, Гея, Дора все пак се извини (хубаво, лошо, каквото такова), ама аз нещо не виждам протегнатата ръка, за която говореше ти... Няма да се роди истина в този спор. Дано приключи вече. И най-лесното е да се прескачат постовете на хората, които ви дразнят, не е нещо кой знае какво. И без това винаги си личи кой какво чете и какво прескача.... Whistling

# 514
  • в сърцето на един мъж...
Деси, страхотни новини, мила! Много се радвам за Дими, дано и при теб нещата се оправят Hug
Писче, благодаря за благородното предложение Mr. Green
Фоксуно, той нищо че е малък бе, мен не ми пречи Mr. Green С тез мускули дето ги има, съвсем пък няма да ми пречи Joy Оф, не знам дали ми вярваш, ама в киното, като си съблече дрешката, като се изправи и дъха ми секна Joy Е, Робърт Патисън колкото и да го аресват, не можа да ми предизвика такива чувства Embarassed
А за брат ми - дълго още ще го преживяват, това не се забравя лесно Cry
Коте, ще се направя, че не съм го прочела, точно защото си прекалено близка с Дора и много моля, не желая да го коментирам Peace Тъкмо ми се оправи настроението, не желая да се връщам към тази тема. Досадна ми е вече. Ти е ясно, че ще я защитаваш до последна капка кръв, даже и да не е права...

# 515
Ееее, колко е хубаво да има такива добри новини! Много се радвам за всички! Hug

Аз като една видна организаторка на срещи и вечно присъстваща на същите  Blush, да попитам: Няма ли да си направим общ рожден ден на слънчицата по някое време през февруари? В някой малък, чистичък, детски клуб, където да лазят и ходят на воля, а ние аз да ви видя всичките най - накрая?! Rolling Eyes

# 516
  • пак там
Гея, моля те, престани. Много те моля. Praynig

# 517
Шшшшшшттт!!!!!!!! #Cussing out

# 518
  • в сърцето на един мъж...
Рися, от 15 поста съм спряла, ако не си забелязала и изрично подчертах, че това е за последно, не е нужно да ми се навира в очите непрекъснато някой. Айде стига вече, озаптете си малко дружките, пък. То човек един прекрасен ден има и да мине някой да се ... да не казвам кво...

# 519
dideroncho, страхотни новини! Още веднъж леко бременеене и на финала един прекрасен момък!  Hug

Гея, много се радвам за приятелката ти! И на теб  Hug

За рождения ден - мисля да бъде в тесен семеен кръг, макар че нашия кръг не е толкова тесен, събираме се 13 човека. Според мен детето ще се чувства най-комфортно, ако е сред познати хора, така стреса за него ще е по-малък.

И накрая малко инфо за мамите от Варна, които ще подават документи за ясла - можете да подадете документите си и преди Нова година! Мъжо ходи вчера да провери как стоят нещата и какви документи точно искат и са му казали, че веднага могат да му ги приемат. Сега чакаме справките си от данъчното и във вторник ще подаваме документи.  Peace

Сега отивам да меся содена питка. Да видим какво ще се получи, че смятам да зарадвам свеки за Бъдни вечер, ама трябва да потренирам преди това.  Mr. Green После ще ви кажа резултата.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

ЕЕЕЕ, И НА МЕН ВЗЕ ДА МИ ПИСВА ВЕЧЕ!!!! АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ!!!  #2gunfire

# 520
  • Пазарджик
Лелеле, момичета, какви са тези мъже, какво е това чудо, поразвихрили сте се снощи   Party
Бела е страхотна .Завиждам ви за снега ,Миленка.
Относно кг имам да свалям още 5,за да си върна кг преди раждането.Досега съм свалила 24кг.

riccie Много хубаво ви е украсен града.

Миме,ти сега като видиш че и при нас имаше дразги да не спреш да пишеш и тук  Naughty
Няма ,Миленче.Само,че при януарките кавгите бързо отшумяха всичко беше забравено.А тук се изписаха цели фермани и не могат да се изяснят нещата.На мен не ми влиза това в работата и които иска може да не го чете това.
Диде, прекрасни новини, много се радвам за вас и по-добре не се връщай назад, не си изпуснала много.
Гея,супер за приятелката ти! Здрава и щастлива да расте малката звездичка Стела.
Много се радвам и за коледното чудо на Деси 83.

Относно рождения ден на малката ще го направим вкъщи.Поканените са около 30 човека.Мястото много няма,но се надявам да се вместим по някакъв начин.

Тоя пост го пиша цели два часа,ама имах и достойна заместничка на компа.

# 521
  • пак там
А, отказвам се, с теб на глава не се излиза. Весели празници на всички!

# 522
  • София
Гея, не си спряла от 15 поста! Дора се извини, но ти продължаваш да търсиш конфронтация. Сега пък на Котето и Рися се сопваш! Нали говориш за приемане на чуждо мнение! Колко човека трябва да помолим за прекратяване на глупостите!
Диде - супер!
Деси - супер!

# 523
Здравейте, не съм чела назад, но ще наваксам! Влизам само да почерпя за десетата месечинка на най-скъпото ми създание!

# 524
  • Пловдив
Изследванията на Дими за хепатита са отрицателни, детето ми не е болно, толкова съм щастлива...
По Коледа наистина стават чудеса!

Деси, честито! Зная аз колко се радвах, когато излезоха резултатите на Красен, искам да споделя и твоята радост! Тогава ми идеше да изкрещя, така че да ме чуе света от щастие /боже колко постна дума за онова усещане/, а сега ми се иска да силно да те прегърна и просто да поплача от щастие отново... Нека никога да не се налага отново да споменеш Дими и хепатита в едно изречение  Praynig
Коледа си е Коледа... дори на мен да ми подрани подаръка Simple Smile, твоят пък е дошъл съвсем навреме  Wink

Общи условия

Активация на акаунт