Отговори
# 135
Добро утро.
Вчера цял ден си висях на балкона в опити да ви прочета, но бях забравила да платя нета и ме бяха ограничили и неможех да пиша.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ЦВЕТИ(НА ПАТЕРИЦИ)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕЧИ.

Дечицата ни са БОЖЕСТВЕНИ.
Честита месечинка на празнуващите.
Ние с гърнето сме до никъде, още не съм я сложила и вече е станала.Все едно има трънчета, но някой слънчев ден се надявам да успеем. Laughing
Хайде малко снимки и от нас да не ни забравите.

Хубав ден, отивам да правя попара, че пак не сме яли.
 Hug

# 136
Мечи,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Здраве и много сбъднати пожелания!    bouquet   bouquet   bouquet

Миа,това ме разби!  hahaha  Прилича на надпис пред канцелария...

Фокси,какво си му казала на този младеж не знам,ама тази снимка ми подейства най-еротично от всички досега... Crazy

# 137

Добро утро и от мен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕЧИ!!! С пожелание за повече усмивки на лицето,парички в портмонето и любов в сърцето   bouquet

Честито на всички февруарчета ,който празнуват днес !!!

И един  въпрос да ви питам момичета - какво давате за вечеря на малчовците си? Вечер става по-два пъти да яде и ме побърква  ooooh!  от мрънкане та докато не и дам мляко не заспива. Предварително ви благодаря  Hug

# 138
Дудка,аз давам супата от кухнята.Манджата си я ядем на обяд,следобед е крема,а вечерта-супата.Обаче ако много им се спи и нямат нерви да ядат супа им давам кисело мляко.Ефекта си е същия.Дали ще  е супа или кисело мляко-все тая.После обикновено ядат и в 0.00ч.,но не винаги.

При вас само вечер ли е яденето или става въпрос за през нощта? Защото ако е само вечер-радвай се.Виж тука колко мами все още се мъчат с тия нощни хранения и не могат да спят Tired Направо им съчувствам...

# 139
Dudka и аз съм като Foxi .На обяд основното, след обяд крема и вечер супата.Само че ние ядем последно в 19 и 30 и в 20 заспиваме.За сметка на това ставаме в 6 и 30.

# 140
  • София
Добро утро   bouquet

Мечи, да си жива и здрава  Hug Това е най-важното Simple Smile и да сте много щастливи вкъщи!!!

За вечеря не могада се включа - ние сме на цица, ако ме няма каша й дават, но пак се буди. И поне 2 от буденията през нощта са си от глад  Rolling Eyes

# 141
 Оказва се,че днес имаме и именичка!

Ларакрофт,честит имен ден! Всичко най-хубаво ти желая !    bouquet

Ралица "вечеря" АМ с бисквитка и през ноща се буди за още една доза.

Да ви се "оплача"-мъжът ми отиде за днес и утре на Банско и сега се чувствам,все едно съм останала без една ръка...В този студ трябва да излизам с Ралица за да върша разните дребни задачки..Баща ми ще я гледа привечер,че трябва да отида на тържество в детската градина и много се притеснявам дали ще се справи.. ooooh! От друга страна пък много се радвам за мъжо,че той като му замирише на зима и се разтреперва за ски... Laughing

# 142
Пате, Сребърна Hug Hug Hug Hug, обещавам, няма повече да качвам сладости!!!

А за небет-шекера, да ви питам, някой знае ли подробности? За какво се ползва, полезен ли е? Тук го има под път и над път. И май е евтин (не знам в БГ колко струва и въобще има ли такова нещо) - 0,50$ за 300 гр. Толкова струва моето пакетче без шафран.

У-у-у-у Зитка, голяма чаровница си имаш  Heart Eyes.

dudka79 нашия режим е следния:
7,30 - АМ 180
11,30-12,00 - пюре/супа - 190-220
15,00 -някаква млечна каша/ попара с извара/макарони с извара/бисквити с кисело мляко
17,00 - някаква млечна каша/ попара с извара/макарони с извара/бисквити с кисело мляко или АМ 150 - повече не иска
20,00 - АМ 210
Часовете ни са ориентировъчни.
Нощем не яде от много време. Понякога се събужда и тогава я взимаме при нас, пийва малко водичка и заспива.

# 143
ЛАРА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СИ ГО НОСИШ СЪС ЗДРАВЕ И ДА СЕ ПРОЧУЕШ НАВРЕД!

И аз давам супата за вечеря, ако не е хубава - кисело мляко!

# 144
Мечи, Честит Рожден Ден, да си жива, здрава, много щастлива и обичана  newsm18

Вечер към 20.30 - 21.00 ч давам 210 мл АМ
и сутрин се кърмим към 06.30 - 07.00 ч, преди сучеше минимум 2 пъти през нощта, но сега не иска АМ, просто се буди през 1 ч и иска да се гушкаме или да дойде да спи при нас  ooooh!

# 145
  • София
Куку
познайте кой е  Embarassed
помните ли ме още или съм безвъзвратно забравена  Embarassed
направо съм за бой,но си признавам,че мноооооооооого ме мързеше да пиша,а и напоследък имам куп задачи и куп празници и затова
не че извинението е добро,но пак е някакво
сега ще ви чета и пиша ОБЕЩАВАМ!!!!!!!!!

За начало  newsm59 жива здрава и обичана!!!!!!!

ще опитам да вляза в час с текущите теми и ще пиша след малко ако може:)
на всички  Hug Hug Hug

# 146
Добро утро,

Честит рожден ден на Мечи.
Пожелавам ти на първо място здраве и любов и дано скоро да се похвалиш, че късметчето ти се е сбъднало.

Дани, честит имен ден. С пожелания за много радостни и щастливи мигове и много любов.

Тази нощ беше леко кошмарна за нас. Първо Йоан заспа след 11 часа и от 2 до 5.30 ни спретна такова шоу с рев и мрънкане, че днес едвам гледам. Така, че ще се възползвам от онзи приятен младеж и ще пийна конска доза кайве.

# 147
Момичета ч ми кажете какъв имен ден се празнува днес?

# 148
Zitka Виждам , че твоята красавица е с обици.Кога и проби ушите?

# 149
Православната църква почита Св. пророк Данаил

Според народния календар, в деня на пророк Свети Данаил, празнуват всички жени, които скоро са раждали или ще раждат, както тези, които имат малки деца; месят се питки и отново се раздават, за да е плодовита годината.

Общи условия

Активация на акаунт