Отговори
# 150
Тази нощ беше леко кошмарна за нас. Първо Йоан заспа след 11 часа и от 2 до 5.30 ни спретна такова шоу с рев и мрънкане, че днес едвам гледам. Така, че ще се възползвам от онзи приятен младеж и ще пийна конска доза кайве.
[/quote]

Тези деца май си плюят в ушите.И ние като вас не спахме по това време все мрънка ,преревава. Два пъти си хапвахме межувременно .Затова и въпроса ми беше за вечерята какво давате и кога след нея хапват отново,защото при нас аз също давам супата от кухнята или кис. мляко с бисквита но май няма особенна разлика кое ще е .Буди се и през ноща и то 2 пъти тогава и давам АМ . Та си викам дали е само при мен проблема ,но явно не съм само аз има и други момичета който стават и после сутрин съм като буквално парцал и ми се спи newsm09.
И аз ще се възползвам от още една доза кафе  Peace

# 151
Аз съм Даниела.Това знчи е и мой имен ден.Сега разбирам за това Embarassed

# 152
  • София
Оказва се,че днес имаме и именичка!

Ларакрофт,честит имен ден! Всичко най-хубаво ти желая !    bouquet

Joy пак сгафихте малко, но ще приема пожеланията.Развеселихте ме още от рано.Цялото ми име е Йорданка и ще почерпя на 6.01.2010, а днес да почерпят Данаил, Даниел, Даниела, Данко.

Мечи, честит рожден ден!Да си здрава и много щастлива!

Докато ви чета Алекс дограбил меденките от масата и в устата.Милия сигурно му се е прияло.[/color]

# 153
  • София
dudululu честит имен ден!Много радост и щастие ти пожелавам!

И на всички които носят това име!

Честити месечинки на февруарските бебоци днес!

# 154
Днес , май ще става за разходки. От рано има слънчице.
А дано е хубаво времето,че подарък трябва да се купува  Rolling Eyes

Дани  Joy Joy Joy

# 155
 Днес аз ли поведох хорото на гафовете ?!  Joy

И все пак имаме именичка! Дудулулу,да си жива и здрава и много щастлива!  Hug

# 156
  • София
dudka79 за нощното похапване и ние сме в клуба.Като спрях да го кърмя за няколко дни не се буди,за да яде нощем,но бързо си възстанови навиците,но вместо цица получава мляко и тази нощ например яде - 4 пъти  #Crazy  те новородените не се будят толкова.Като не му дам е рев и истерия и си му давам какво да правя.

# 157
Мечи, Честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов!

# 158
ДУДУЛУЛУ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!НЕКА ЗЛО ДА ТЕ ЗАБРАВИ И САМО СЛЪНЧЕВИ ДНИ ДА ТЕ СЛЕДВАТ!
Лара, пак ще те поздравим и тогава, сега само тренирахме на сухо Joy

# 159
Честит имен ден на dudullulu   bouquet   bouquet   bouquet!!!

При нас не става за разходка досега валеше нещо м/у сняг и дъжд smile3506

# 160
Честит рожден ден,Мечи!Бъди много здравичка,усмихната и щастлива!

Честито и на всички празнуващи днес малки и големи!

Отново има прекрасни снимки на февруарчета  Heart Eyes

Момичета,ние вчера си направихме прощъпулника!Значи първо пипнахме парите,после фотоапарата и след това взехме черпака,който даде на баба си  Wink След това си взе боичките и се заигра с тях.Така че,Белослава ще е явно много богата и снимана видна кулинарка  Laughing

# 161
  • София
Дидееееее ЧЕСТИТОООООООО!!!!!!!!!! Лека бременност и раждане и едно здраво бебче на финала!!!!!!!  Hug

naiema браво навас вече ходите,леле супер!!!!!!!
Има ли други проходили мъници?
Много съм изпуснала  ooooh!
Ние не ходим,още сме плешиви и без зъби  hahaha Мани мани моя синковец бие рекордите по беззъбие,но се вижда вече едното долно зъбче,очаквам утре или други ден поне да станем малко зъбатички  Simple Smile

# 162
Да са живи и здрави рожденичката и именичката! Много щастие им желая!  bouquet

Вчера най - накрая купихме ново столче за колата. Съвсем друго е положението вече. Simple Smile

Друго интересно няма около нас. Rolling Eyes

# 163
dudululu-ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН

Пробихме ушите на Жанет на 15.08-Св.Богородица беше на 6мес.и малко, плака малко, но по-скоро от щракването на пистолета, после се наяде и заспа, много бързо мина, после даже не забелязваше, че има обици и сега не й пречат.
Малката мишка, вече успява да се задържа сама без опора, но за малко.
naiema-честито за богатата снимана кулинарка  Laughing
ох-за яденето, ние вечер на 3-4 пъти изпиваме по 180гр.мляко, но понякога и по-малко, цокне 30-40гр и край, след 30 мин.пак и така, докато не го изпие не я оставям, че и без това не яде.
Има ли дечица на 4 хранения, че скоро и това ще стане, сутрин изпива по 50-60 гр.и стиска устата.
До после, че ще се стягам за кухнята.

# 164
Мечолана,  bdbaloni НЕКА ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА ДА ТИ СЕ ИЗСИПЕ НА ГЛАВАТА!  Mr. Green

Честит празник на всички именници!

Общи условия

Активация на акаунт