Отговори
# 465
Лори !!! Поздравления за страхотно оформения и поддържан двор! Красота!

# 466
Ей, да му се не види, за 30 минути изведох детето да види снега и вие тук пак се изядохте!

СТИГА!
ПИСНА МИ!
СТАЧКУВАМ!

# 467
Абе, стига се обиждахте без повод. Два пъти ви подчертаха, че постинга е бил срещу моят селски манталитет. Аз село никога не съм имала и много съм страдала от това, явно е имало защо, добре бих се вписала.  Mr. Green Аз също не съм имала зъб на Дора преди въпросната тема. Доядя ме вчера на това, че аз от 5-годишната ми дъщеря очаквам извинение, когато не постъпи правилно, а вие вчера само дето с бъклица и дрян не я канихте да се върне, че и я оправдавахте-такъв и бил характера, имала проблеми. Всеки има характер, всеки има проблеми, ама живее сред хората, а не в гората, значи трябва и да се съобразява с другите.Да си призная, преди да се включи мама З вчера си мислех, че явно проблема е в моя телевизор, не съм достатъчно добър човек, за да си преглътна горчилката. Но явно и на други им е загорчало, само че малцина си го казахме. Съжалявам, късно е да се променям, тоалетните ми метафори може и да са приседнали на някого, но поне си ги казах тук, пред вас. С това аз лично приключвам темата за себе си. Форума е достатъчно голям за всички, даже и тук, в нашата темичка можем да се разминаваме с Атмосферка без да се мушкаме с лакти, пък ако ще и да е без да се поздравяваме, като не ни е приятно.
Ричи, как ми се ходи и на мен в центъра да снимаме децата. Ама голям студ, бе. не сме излизали от няколко дена, освен до магазина. Ето, преди малко мъжо се обади, че е поледица, да не излизам, ама аз трябва да си взема превръзки и нещо за ядене за довечера- не мога да не изляза. Ще се подпирам на количката, дано да не си счупя някой кокал.  Confused
Аз за съжаление, ще мога да дойда само на кръчмата и то докъм 21.30. Нямам претенции къде, стига да е топло и да сервират студена бира.  Wink
Гери, що не каза, че мъжа ти е Дева, това обяснява всичко. Имам една дружка, дето също живее в Добрич с мъж-Дева, мога да ти дам координати, та да си основете клуб на анонимните съпруги на Деви.Simple Smile

# 468
  • в сърцето на един мъж...
Нещата не се изкривяват - "започваш да звучиш като" не означава, че си такава. Казах, че не желая да коментирам повече темата. И на лични не желая. Няма смисъл. И няма нужда да пишеш в бяло. Аз казах и преди - ти не можеш да се научиш да приемаш чуждото мнение и това, че някой вижда различно от теб нещата. Затова ти казах, че е и време да пораснеш. И да, колкото и странно да ти се вижда бях добронамерена към теб. Нещо, което ти не искаш да приемеш, ама то си е твоя воля.
Просто от сега нататък ще подминавам всичко, което пишеш. Нямам желание да си развалям настроението, а и както стана ясно богоизбраните са по-важни.
Моля за извинение всички останали, че се наложи да четат моите постове. bouquet

# 469
  • София
Петя, снима ли Яна в снега?Май е студ, а?

# 470
  • пак там
Гея, Дора, минете на лични, ако обичате! Честно казано, ставате досадни. E... му м...! Наистина не знаете кога да спрете!

# 471
Loriii, идвам, идваам....

Сега, за мр.Хю мисля и аз да се сборя. Много си ме кефи още от серияла "Джийвс" или както се казваше...
Четох, четох и забравих кой какво беше писал.

Само да кажа оная скара с картофките..мммм, така ми е е прияло свинскооо...ама нямааа. Ще ям агнешко.
И за килата, диетата на Скардейл не е от мен. Да ви кажа, аз имам мнооого-многооо за свлаяне. Лошото е че почнах пак да качвам необуздано. Другата седмица ще ходя на ендокринолог да пусна пълни изследвания, че от раждането до днес съм +15. Лоша работа,не знам какво става...обаче, ще вземам мерки.

Тук сняг няма, май няма и да има. А така ми липсва, аз като видна провинциалистка съм израсла на мнооого сняг и пързалки в дивия северозапад, та си обичам студ и снЕг. А като гледам в БГ какво е ме гони дива носталгия, и украсените улици...Мъкааа  ooooh!.

Иначе снощи гледах 2012, мал ко са попрекалили с ефектите. А Брус Уйлис (спасител на света) пред този герой от филма, ряпа да яде. Сега дърпаме и Twilight. Тамън за Коледа ще се е свалили Simple Smile. Да видя и аз какви са тия момци, дето само ги пишете.

Гея, а тия мъжуря дето си ги изтипосала и на мен ми се нравят много, явно имаме сходен вкус. На Фокси, малко постни ми идват.

При мен снимките, отново се виждат на произволен принцип. Повечето не ги видях, нито Бела колко е пораснала, нито Йойо... Sad. Ще пробвам с друг браузър.

Отивам да готвя, докато народа спи.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора. Бре, много съм бавна...

Момичета, стига толкова. Крив-прав, смеех се вчера с мъжа ми на януарките, влизам днес и тук станало мазало.
Който иска да пише, който не иска да не пише, който иска да чете, който не иска, да не чете...Светът няма да се свърши. Вместо да се радвате, че имате здрави и хубави деца, какво правите Sad, спрете да се дърляте. На никого нищо не му зависи от този форум.
НЕ познавам никоя от вас в лице (освен Куцото Пате Hug), но ви моля, спрете.
Доре, не те познавам. Чела съм постовете ти. Ако по тях човек може да си прави въобще някакви изводи, съм съгласна с голяма част от момичетата, че се изказваш крайно и си склонна да провокираш скандали. Предполагам, че така се чувстваш важна. Няма лошо. Така си решила. Но има и други хора с различно мнение. Когато някой ти се озъби, не скачай веднага, а премисли, дали случайно не е отговор на твоя провокация, ако е така не се сърди. Това е била целта ти все пак.
Гея също не те познавам лично. Радвам се, че те познавам във форума. Давала си ценни съвети много пъти. Ако някой вижда повелителен тон в тях, явно е зле с препинателните знаци Crazy.
В крайна сметка тук всеки казва, какво според него е правилно. Никъде не пише, че ако не изпълниш нормите, ще дойдат да те глобят или да те вкарат в затвора. Така че, по-кротко.

И да, проява на лош вкус  и липса на възпитание и смелост, е да не се извиниш ако си сгрешил. Тук не сме си майки и татковци един на друг, че да се обичаме безрезервно и да си прощаваме. Който е сгазил лука да се извини. Другите ще прощават. Не е оправдание, имах семейни драми. Всички имаме такива. Това не означава, че трябва да се нападаме взаимно, нито тук, нито в реалния живот. Аз също имам драми, ама не съм седнала да обиждам или злословя срещу всички, за да ми олекне. Напротив, добрия тон ме успокоява и ми помага да помисля и преглътна, ако е необходимо.

МАМА З, ти си злато! Радвам се, че познавам и теб.

ПП. Сега да не се обиди някой, че не е изброен поименно, ей Hug.

# 472
Ей Варненки а мен ще приемете ли? Praynig

# 473
Гея,Дора,вие приятелки няма да станете.Нито ще се роди някаква истина в този спор...Нито ще успеете да се превъзпитате..Както стана ясно,всяка си има някаква истина за себе си и диалогът не води до нищо.Не се получава...Какъв е смисълът тогава?! Ние не можем да сме арбитър(нито пък някой очаква от нас подобно нещо).Не можем да сме обективни,а и не разбирам какво точно се цели !

А,Йоли е написала точно каквото всъщност съм искала да кажа !  Laughing

# 474
Ей Варненки а мен ще приемете ли? Praynig
Ще, ще...  Laughing

# 475
Е на това аз му викам подържана градина  Peace Браво,Лори!А всички тези детски колички,пързалки и придават допълнителен живот.Това е моята мечта!Дано някога мога да живея в къща с голям двор,с много деца и в любов и разбирателство!

Алхимиче,я бързо на отчет  Naughty

Наде,все забравям да ти кажа колко ми харесва подаръка ти - фотокнигата и календарите!Супер идея и още по-добро изпълнение.

И искам да благодаря на мамата,пуснала линка на чаши.ком(съжалявам,че не помня кой беше  Embarassed) - направиха ми страхотни чаши за подарък на прадядото и прабабата.

Ох,колко харесвам Варна - особено по Коледа  Simple Smile riccie,радвам се,че пусна снимки,за да видя как сте украсили тази година.Всяка година идваме пам по празниците само заради коледната ви украса,но тази ще пропуснем и затова ми стана много хубаво,че ми показа Дядо Коледа и Снежанка.

Коте
,на Венци хареса ли му дефламола  Mr. Green Това в кръга на шегата да не се обидиш  Wink Радвам се,че му се оправя пръстчето.

Миме,ти сега като видиш че и при нас имаше дразги да не спреш да пишеш и тук  Naughty

# 476
  • София
Здравейте, аз се върнах от зъболекар в 12, излязох в 7:30, бях при нея половин час, нито болка, нито нищо, ама после 1 час на студа, нито един автобус не дойде, валеше сняг, изморкиха ми се и ми измръзнаха краката и ме боляха повече и от лекото почистване на зъба преди подложката, абе  #Cussing out и понеже дори и това, че обядвах (а не бях закусвала, само едно кафе пих преди да тръгна) не ми оправи настроението, не успях и да напазарувам и т.н., няма да пиша...

Ааа, само да отбележа, че не съм се отказала от борбата за Хю, Цвети и Йоли, насреща съм с всичките си към 70тина кг Simple Smile)))))))

Мдаа, а важните неща забравих...Лори, страхотна градина, искам и аааз Simple Smile

Инче, на Стани му враства така понякога нокътчето на крачето, ортопедът каза да го режа по-високо, а ако някога се зачерви както беше станало да го намажа с гентамицин паста, ама все пак е на крака и не го лапа, за ръчичката не знам дали и как ще стане, но много помогна и от 2-3 мазвания червеното изчезна и не загнои...

Да, Яна, за съжаление аз бях на зъболекар, а не на път за Банско, а много ми се ходи, ама ще видим кога и как...Благодаря за поканата, може иб ще се възползвам по-нататък  Hug

# 477
И аз ви приканвам да престанете, щото ставаме за смях, а резила вече е пълен и голям.

Започвате да засягате и да въвличате и други хора във вашите скандали.

Кои са богоизбраните? Може би тези, които Дора е споменала. Ами да и аз ако трябва да поканя някой вкъщи ще поканя поименно хората, които познавам. Има и други майки от София, но те на една среща не искат да дойдат, а какво остава за събиране в нечии дом.

И да , посрещнахме Дорето добре, но какво от това. нали вие именно казвате, че форума е широк за всички и който иска да пише.

Сори, ако съм обидила някой, ама вече взе да ми писва.

За какво сме се събрали? да се дърлим, сърдим и караме ли? Ами ако е така, аз мога и без това. Целият ни жовит е изпълнен със заядливи и злонамерени хора. Надявах се поне тук да не попадна на такива.

Може да искате Дора да се извини, но и вие доста попрекалихте. Защо някоя от вас не се извини за всичките л...а дето изписа по нейн адрес?

Много хаотичен пост, ама вече много ми прекипя.

# 478
Гея,Дора,вие приятелки няма да станете.Нито ще се роди някаква истина в този спор...Нито ще успеете да се превъзпитате..Както стана ясно,всяка си има някаква истина за себе си и диалогът не води до нищо.Не се получава...Какъв е смисълът тогава?! Ние не можем да сме арбитър(нито пък някой очаква от нас подобно нещо).Не можем да сме обективни,а и не разбирам какво точно се цели !

А,Йоли е написала точно каквото всъщност съм искала да кажа !  Laughing

Peace  И двете сте казали това,което и аз исках да кажа.
Иначе Доре,браво! Ето с това показа,че си достатъчно силна,за да се извиниш и очевидно си осъзнала нещата.Браво!
 Браво и на Ламтурника и на Гея,че и те отстъпиха поне малко и смекчиха тона.

Ей така ви искам Hug  За момент и аз си помислих да спра да пиша докато не свърши цялата тая дандания.Но сега виждам светлина в тунела Mr. Green

# 479
  • в сърцето на един мъж...
Йоли, може да се наложи да ти се коригира малко дозата, при мен от корекцията започнах поне да ги задържам, не да качвам килограми. При мен ТСХ-то стана 0.8 и поне за сега е под контрол, та се видях и аз в що-годе едни кила за повече от 2 месеца. Но си права, че от ТСХ-то идват повечето проблеми с килата.
За мъжете - радвам се, ама Тай не го давам Mr. Green Много ми хареса това момче Embarassed А филма - на мен ми хареса повече втората част, ще видим и ти какво мнение ще имаш.

Общи условия

Активация на акаунт