Отговори
# 450
  • пак там
Това вече е ново. Преди по един телефон с много тройки ти даваха пълна информация за пратката... Явно трябва да се връщам на работа, че изпускам много промени  Embarassed

# 451
Рися, мерси все пак  Hug Аз имам познати в пощата, ама не исках да ги занимавам, че имат много работа, но днес мисля да ги помоля за тази услуга  Peace

Отивам да правя обяд, че Гошо се връща след малко  Peace

# 452
  • Варна
Ами Юле да те развеселя, да те развеселя , колко да те развеселя  Wink Освен да подема инициативата за организиране на коледен банкет за всички , които не са поканени от колегите си или такива като мен лентяи дето си нямат колеги  Joy Да си излезем така по форумски и да се напием както подобава  Mr. Green за кръчма преди купона не се сещам , но за късното запиване мога да предложа примерно "Алиби" или ако на някой му е известно "Блус брадърс" , което наскоро отвориха отново на ново място (не съм ходила още там , но старото заведение беше много готино )
аз съм "за" Алиби  Peace На Блус Брадърс не съм ходила, но ако решите там - няма лошо, предполагам ще е хубаво.

# 453
Здравейте момичета, пращам ви една предколедна снимка и от нас ( http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2753/150530019911482765621261 … WM0JTEWEIiWNn.JPG)

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 12:09 от bebles_g

# 454
 Аз имам голямо желание да забием в Алиби. Ама за там пак стинки трябват. Но все от някъде ще се намерят. Обичам Алиби още от младини. Mr. Green
 Другите мами от Варна да кажат мнения и желания.

# 455
Хайде малко да се посмеете с една забавна темичка със заглавие "Омъжени за Дева"  hahaha http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388081.0
Цвети, след като прочетеш темата ще разбереш защо всеки ден чистя с прахосмукачка, бърша праха, готвя и за обед и за вечеря и гозбите не се повтарят, ааа и гладя абсолютно всичко  Joy

# 456
  • Варна
За малко коледно настроение една леко снежна снимка от украсена Варна. Вечер е многооооо красиво /някои знаят това/, но чакаме някой по-мек ден, за да отидем и да снимаме Поли на снежната приказка пред ВОС. Иначе и ние я снимахме с Дядо Коледа в Мол-а. Беше много сериозна и го гледаше доста страшно, на ръба беше да се разплаче.  Hug

# 457
Хайде малко да се посмеете с една забавна темичка със заглавие "Омъжени за Дева"   hahaha http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388081.0
Цвети, след като прочетеш темата ще разбереш защо всеки ден чистя с прахосмукачка, бърша праха, готвя и за обед и за вечеря и гозбите не се повтарят  Joy

Ха-ха-ха, колко позато. Дет само аз съм девата в нашето семейство и ги правя заради себе си тези неща.

# 458
Привет! Много нещо сте изписали бе майка...
Браво, Доре! Надявам се да си искрена, и впрочем аз нямаше да се чуствам засегната, ако ми беше казала тук, че моят начин на отглеждане на детето ми ти изглежда " шокиращ" ... Както и да е ... минало!
Искам да кажа нещо, относно селяните ( въпреки, че аз не приемам тази дума , като нищо друго , освен като хора, живеещи в село), и предупреждавам, че това не е адресирано до никой, просто думите подбудиха в мен разни патриотични мисли и : Според мен, няма по - естествен, искрен и неподправен човек, именно, от селянина! Wink
А това е към всички (ако ви се чете, разбира се):
 Живял някога юноша с лош характер. Баща му веднъж му дал едно, пълно с пирони чувалче и казал да забива по един в дворната врата, всеки път, когато загуби търпение или се скара с някого. Първият де той забил 37 пирона във вратата. През следващите седмици се научил да контролира количеството забити пирони, намалявайки ги до един на ден. Разбрал, че е по- лесно да контролира себе си, отколкото да забива пирони. Накрая дошъл денят, в който юношата не забил нито един пирон в дворната врата. Тогава той отишъл при баща си да му каже новината. Тогава бащата казал да изважда по един пирон всеки път, когато не загуби търпение. Накрая, дошъл и денят, в който юношата могъл да каже на баща си, че извадил всички пирони. Бащата го завел при вратата: " Сине, ти се държа прекрасно, но погледни колко дупки останаха на вратата. Тя никога няма бъде същата, както преди. Когато се скараш с някого и му кажеш неприятни неща, оставяш му рани , като тези на вратата!..."
 ... иводите са за вас!  Heart Eyes
                      love001  love001  love001Цунки!  love001  love001  love001

# 459
  • в сърцето на един мъж...
Мисля за последно да кажа нещо по темата и приключвам.
Дора, аз на теб никога не съм ти имала зъб, камо ли да имам лоши чувства към теб. И съм го казвала нееднократно, но ти просто не желаеш да четеш. Неприятно е, че и едно извинение не можеш да поднесеш като хората, но ще го приема, просто явно защото си такъв човек.
По въпроса за мерзостите и кой кого предал или натопил - ще цитирам поста си по темата, защото ми писна да ме обвиняваш в нещо, което не съм казала и съответно не съм и имала предвид. Просто ти определено си решила нещо и плътно следваш това, което си решила - твоя воля. Ясно ми е, че съзряването е дълъг, продължителен и болезнен процес. Оцеляват само тези, които наистина го искат и са готови да понесат цялата болка по процеса, както и да се поучат от грешките си, за да не ги повтарят повече. По въпроса за срещата - ти стоеше до мен на съседната пейка, чистеше ръцете на Йойо, хвърляше кърпичките по поляната и ме плюеше усърдно, въпреки че бях зад гърба ти. Това го преглътнах, точно за да не накарам момичетата да вземат страна и защото смятам, че мога да бъда над тези неща. Явно при теб детинското и дребнавото винаги ще взема връх. Жалко, но пък човек се учи докато е жив.

Та ето това прословуто обвинение в невротизъм!!!

Re: ЦЕЛУВАНЕ НА БЕБЕТО??????
« #266 Вторник, 18 Август 2009, 11:33 »

Цитат на: Баба Здравка-Баба Мравка в Вторник, 18 Август 2009, 09:50
Последното отваря за мен нова и важна тема: КАК СЕ СПРАВЯТЕ при това дълготрайно пребиваване в мрежата?
Дори ще съм признателна ако желаете да ми напишете почасово дневния си режим.
Милата ми дъщеря - тя видимо е отявлена форумджийка. А е перфектна майка! Кърми, шета, разхожда, влачи, не дава да й се помага, съвършено и с радост се е  отдала на онова безценно съкровище - не мога да й се начудя от къде се взима силата й. Детето ми ме изненада и шашна направо! А във внученцето и в уникалната му щедра усмивка всички сме влюбени.

И ако искате да ви подшушна една частица от проблемите ни: не ми дава да й помагам никак. Нито лично /само чакам да ми кажат да си взема огромна отпуска!/, нито с пари, нито с платена от мен домашна помощница или гледачка....

Дайте акъл, моля ви!   newsm51

Отговорът е много прост - в любовта към детето й се крие Peace Мисля, че ти е време да се оттеглиш и да свиеш знамената на войската. В крайна сметка щом дъщеря ти се оправя добре сама, то тя така е решила. А щом ти го признаваш - то значи тя наистина го прави добре. Позволи й да продължи да го прави все така добре и сама, а един ден, когато тя осъзнае, че наистина я обичаш и имаш нужда от контактите ти с нея, тя сама ще ти подаде ръка и ще поиска помощ.

Доре, на теб ще кажа само едно - аз исках също да съм перфектната майка, да се оправям сама с всичко, да съм най-добрата... На 1-та годинка на Алекс, когато се разболя зверски и с 40 градуса - вече мечтаех майка ми да е до мен и да поеме част от товара ми. Имах нужда някой да ми помогне поне за 5 минути да поспя спокойно. Сега, от дистанцията на времето, от поне 4 години, виждам колко ми е било трудно, колко много съм имала нужда от майка си. За жалост при нас по технически и обективни причини беше невъзможна помощта. Обожавам майка си и съм спокойна когато са с нея децата ми, защото знам, че тя ще ги гледа като мен. Понякога ние имаме нужда да се отдръпнем, да получим трезва преценка за нещата и да продължим напред. Позволи и на някой друг да ти помогне, иди на кино, почини си поне за един час. Не за друго, а за да събереш сили и да не се превръщаш в изнервена мама Hug

П.С. Към баба Здравка - аз режим, почасов нямам. Не мога да раздавам по час обич Laughing Но имам време за всичко, нищо че съм с две деца Mr. Green И да сготвя, и да изчистя, и да ги разходя, и да изпера, и да прекарам няколко часа във форума. Когато човек има желание - всичко му се получава Wink
Цитата е от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420678.255

Съжалявам, но просто толкова много патос, че и неискреност ми дойдоха в повече. Не съм смятала да се обяснявам или да доразвивам темата, за което моля за извинение останалите момичета. Hug

# 460
Тъй като с парти снимките нещо не мога да се справя, ви качвам малко снимки от нашия двор ,на наше село.Всички ви каня,кой когато иска да заповяда има място за целия форум. Hug

М/у другото и при нас вече заваля сняг. Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 13:39 от lori_v

# 461
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Лори, на това село с кеф бих дошла Hug

# 462
  • Пазарджик
Мале,какво е това писана от вас.Вчера ви оставих на 20стр,а вече сте на 31.Сега се връщам да ви чета и след това ще пиша.

# 463
  • София
Леле, как може да се изкривят нещата... ЕТО ГО ЦИТАТА:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420678.msg12185101#msg12185101

"Доре, започваш да звучиш като невротичка. Ама като гледам майка ти как се отнася с теб, нормално да е така. Не прави детето си Монк. Почини си малко от майка си и от форума. Peace И ти го казвам напълно добронамерено, защото те харесвам. "

Пускам си коментара в бяло, само за тези, които се вълнуват от клюката:

И цялото нещо започна след този пост, защото аз казах, че това вече ме е довършило и оттам тръгна кавгата. А това за добронамереността и харесването беше точно толкова покровителствено, колкото и всички други постове на Гея. Т.е. аз те обиждам, ама съм добронамерена и съм над тебе. Всички други ме защитиха, само ти тръгна да ми обясняваш как да си живея живота, както и на толкова други хора. След този пост на Гея последваха коментари как "не мога да направя от детето си човек" и как "не му давам шанс за нормален живот"...

Гея
, ако искаш, може да си доизясним отношенията на ЛС, сигурна съм, че на всички сме дошли до гуша.

# 464
  • София
Лори, идваме пролетта да знаеш  Mr. Green
Бях  се приготвила да излезем с Алекс, но заваля още по-силно и по-студено май стана и се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт