Отговори
# 435
Абе момичета при вас колко градуса е ? Щото тук тези дни са все минусови температурите и много ме е шубе да изведа мамуна , а ми се иска да види снега  Confused Дали ще и е студено с буйките на колев и колев  newsm78 че нямаме още ботушки.

Не мога да не кажа , че Йойо е много сладък  Heart Eyes

# 436
  • пак там
Доре, безгрешни хора няма. Добре завърнала се!  Hug

Гери, какво ти пише в трак-системата на DHL? По принцип наистина Дойче пост е част от DHL вече, но въпреки всичко е част от тяхната система, и обикновено знаят къде им е пратката, пусната по пощите Поне така беше до преди майчинството ми де... Дай ми тракинг-номера, може да успея да ти помогна...

# 437
Момичета,отивам за кухнята,че ще закъснеем и после ще пиша по-подробно,но не мога да ви благодаря за прекрасните пожелания за Белослава!Страхотни сте! Hug

Айде ще тичам,че многооооооооооооооооо вали  #Cussing out И е студено!

Теди,ние изведохме Белослава вчера с обувките на КК,но имаме едни по-височки ботички,а не тези за прохождането.Много си игра в студа,а крачетата и бяха сухи и топли.

# 438
  • София
Между другото и аз си чакам новата количка точно с такъв 12-цифров номер на DHL и в митницата ми казаха 25 дни! Shocked Само не мога да разбера, къде ходи толкоз тоя камион по България за 25 дни?! Shocked Звънях в DHL, казаха, че влезе ли в България е в ръцете на българските пощи.

# 439
Рися, пробвах няколко пъти в страницата на DHL в бг, но не ми го приема, звъннах им и ми казаха, че те нямат инфо - да се обърна към бг пощите  ooooh! Ох, дано успееш да ми помогнеш, ще ти бъда много благодарна  Hug

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 11:50 от geri_kkoleva

# 440
Здравейте момичета,голямо писане е паднало тези дни ,аз не съм чела от вчера сутринта,тъй като милото почива и сега ще наваксвам.
И при нас няма сняг Sad.Лора е много разочарована,защтото все и казвам ,че Дядо Коледа ще дойде като завали сняг,за да може да върви шейната.Май ще трябва да го моторизирам,че и до Коледа може сняг да не видим.
За отношенията кака-бебе и ние сме с адската ревност и удряне когато мама е с гръб,но ще пробвам от методите на Яна,дано и при нас имат ефект.
За коледното парти и при мен нещата са като при Лара,колегите не ме потърсиха изобщо,тъй като решили ,че миналата година с едно дете не съм отишла,та камо ли да тръгна с две.Но аз на пук отидох.Намерих си фотоапарата/под седалката в колата Embarassed/ и ако днес остане време ще метна малко парти снимки.

# 441
Хилоу!!!
Теди, не знам в Аспарухово как е , тук вали един отвратителен дъжд и не можем да мръднем от нас. А аз съм сама и до магазина не мога да ида и ми е много свинско настроението. То вероятно се дължи и на факта, че шефа на мъжа ми реши да ни остави без пари и коледния дух изчезна. Да му..... и на кризите и на всичко. И после и тука гледам се дъфчете.....Ми съвсем ми потънаха гемийките.
 Искам и аз кухня и къща на село....пък.ЕХххххх
Айде да пиша едно писмо на дядо коледа с мойте си желания.
На коледното парти мен не ме поканиха. Коледни премии не бяха давали от години , но тази година ще дават. Познайте на кой няма да дават- на мама Юли.
 Ами айде дано ме развеселите вие . Досега винаги сте успявали.
А на Елфи японеца беше много готин- разсмя ме. Много секси.

# 442
  • пак там
Рися, това е номерът - CL914719785DE. Пробвах няколко пъти в страницата на DHL в бг, но не ми го приема, звъннах им и ми казаха, че те нямат инфо - да се обърна към бг пощите  ooooh! Ох, дано успееш да ми помогнеш, ще ти бъда много благодарна  Hug

Гери, да не ти е объркан номерът? Защото и трак-системата на Дойче Пост твърди, че няма подобна пратка? Би ли могла да пишеш на изпращача, да провери от своя страна?

# 443
  • София
Ей тука ще излезе: http://www.dhl.de/en.html

# 444
Ами Юле да те развеселя, да те развеселя , колко да те развеселя  Wink Освен да подема инициативата за организиране на коледен банкет за всички , които не са поканени от колегите си или такива като мен лентяи дето си нямат колеги  Joy Да си излезем така по форумски и да се напием както подобава  Mr. Green за кръчма преди купона не се сещам , но за късното запиване мога да предложа примерно "Алиби" или ако на някой му е известно "Блус брадърс" , което наскоро отвориха отново на ново място (не съм ходила още там , но старото заведение беше много готино )

# 445
Ламтурниче, щях да се удавя с кафето. Laughing

Добро снежно утро!   bouquet

Доре, добре дошла агейн! Hug

# 446
Не е объркан -  Рися, вкарай номера и в двата линка:
http://www.bgpost.bg/
http://www.dhl.de/en.html

# 447
  • София
Инче, много гадне,че Венци му е набрало пръсчето,но важното е,че е по-добре!

То и аз нямам Коледен бонус,защото все пак тази година не съм работила за фирмата,но на партито ме взеха без пари както си му е реда и съм много щастлива.Само дето моя мъж сега се обади е вика ми дано стигнете,да не карате празника по пътя,че с това време...и ми развали настроението  Confused

Я и аз отдавна не съм ви показвала моя хубостник да видите дали е пораснал  Simple Smile

# 448
  • пак там
Да бе, съвсем съм затъпяла от това майчинство! Забравих и за сайта на немския дъхълъ... Отивам да се срамувам в ъгъла  Embarassed

Значи при това положение обикновено звъняхме на столична митница да видим дали не е пристигнало при тях. Обаче всички служебни телефони са ми в офиса, може би през услуги да намериш правилния телефон...

# 449
  • София
Значи, аз бях в митницата и ми казаха, че информация по телефона не дават. Отиваш там и даже си плащаш 1 лв., за да проверят дали е пристигнала пратката. И там ми казаха да чакам 25 дни.

Общи условия

Активация на акаунт