ЦЕЛУВАНЕ НА БЕБЕТО??????

• 18 279
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Боооооже, това с похотливите очички е толкова маниакално, както нашата мания за хигиена!! Joy Въобще не ми дреме кой какво прави, нали това не може да му навреди на Йойо? Или смяташ, че ще вземе някой да го намери и да му направи нещо? То това и на улицата може да се случи...

Обаче ми дреме, когато мръсната ромлянка, дето не си е мила ръцете след като е ходила до двете нули, си завира ръцете в лицето му по най-груб начин. Или някоя баба, дето не се усеща, че е мръсна въобще...

Според мен е много вероятно тя да е заразила Румен и квартирантката си.

Китана, ЕМСИ, вие ме разбирате най-добре! Hug Hug Hug Hug Hug

# 196
Само да се включа по ТЕМАТА - аз давам моето дете да бъде целувано от баща си,баба си,дядовците си,вуйчо си,леля си,прабаба си и прадядо си навсякъде!Т.е.на всички от семейството.До сега не съм видяла лиги по детето си.Всички я целуват с леки докосвания на устните си,както е нормално да си се целува според мен дете.Аз включително така я целувам.А Белослава обожава да я целуват - дори сама са нагажда.И ръчичките целуваме и крачетата и то постоянно.Това си е моето виждане по въпроса.Не ти ли се е случвало да понечеш да целунеш Йойо по ръчичката или крачето?Ей така отвътре!И какво правиш - спираш се,за да не се разболее ли?

А на Баба Здравка искам да кажа - Бабо,остави дъщеря си тя да налага правилата.Нейно право е!Тя е МАЙКА!А ти се съобразявай с тях.Щом не иска да целуваш Йойо по ръчичките - не го прави.Но не и натяквай,че не е добра майка и не пускай теми във форума,за да се види какво другите мислят по въпроса.И какво ако всички бяхме казали,че е правилно и трябва децата да се целуват по ръцете.Щеше се да го разпечаташ и да и го завреш пред погледа,за да я убедиш,че не става за майка,защото си има свой начин на гледане на детето.Недей така.Уважавай я като човек,майка и дъщеря!

А ти Атмосферче - защо ти трябва цял ден да киснеш във форумите,за да се оправдаваш или да обясняваш защо така си решила.Гушни си прекрасното дете,пиши си при нас в отчетната или в други теми,които те интересуват и не се изправяй срещу майка си!Това трябва да стане помежду ви на четири очи.Ама ти си знаеш!Важното е да отстояваш това в което вярваш,че е най-добро за детето.Пък Баба Здравка не я мисли.Тя ще се пригоди!

Между другото Бабо Здравке харесва ми стилът ти на писане!

# 197

Обаче ми дреме, когато мръсната ромлянка, дето не си е мила ръцете след като е ходила до двете нули, си завира ръцете в лицето му по най-груб начин. Или някоя баба, дето не се усеща, че е мръсна въобще...

абе ти добре ли си?
от всичко което прочетох твоето дете е най-популярното сред старци, роми и т.н. и всички живеят, за да се завират в количката ти. това и на един процент не го вярвам.
можеш да закачиш писмени правила на количката ти - да не го гледат, приближават, може би и комплименти да не му правят, че ще го уручасат. ужас.

# 198
  • София
Нещо странно? newsm78

Може би трябва да ги посрещам с усмивка и да им дам да нагушат бебето??

# 199
Нагушат бебето? Какви глупости говориш?
кой иска да ти прегръща бебето, на 100 минувача колко? 0?
Абсолютно подкрепям бабата в темата, жената нито е била заразна, нито мръсна, нищо.
Ми дръжте си бебетата в къщи - така лошите хора няма да ги виждат, и по-далеч от старите баби, разбира се.
Аз ако съм на тая баба, няма да те погледна повече, честно. Егати помията избълва против майка си и не спираш вече втора вечер....  ooooh!

# 200
Боооооже, това с похотливите очички е толкова маниакално, както нашата мания за хигиена!! Joy Въобще не ми дреме кой какво прави, нали това не може да му навреди на Йойо? Или смяташ, че ще вземе някой да го намери и да му направи нещо? То това и на улицата може да се случи...

Всъщност е добре да ти пука, че детето ти е изложено на всякакви погледи тук, в нета.
На мен лично ще ми е ужасно гадно да знам ,че някой педофил мастурбира на видео с дъщеря ми.
Гадна ще ми е мисълта , че аз с моята неопитност или незаинтересованост съм допринесла за това.

Мръсотията не е само по ръцете на хората, там обикновено е безобидна и дори и да причини болест се лекува.

Знаеш ли рядко пиша тук , но ти ме заинтересува и започнах да чета мненията ти.
Колко ще ги чета- доката издържа:))

Давай го по-спокойно, момиче. Simple Smile
Защо си пълна с агресия след като твърдиш ,че си обичана?
Един обичан човек е готов да прощава, да разбира, да е толерантен с раси, вероизповедания, възраст.

Така ,че нека мръсната ромлянка, дето не си е мила ръцете след като е ходила до двете нули, си завира ръцете в лицето му по най-груб начин. Или някоя баба, дето не се усеща, че е мръсна въобще са ти най-малкият проблем.
Знаеш ли колко лоши хора се крият под маската на добре облечени господа и госпожи? Знаеш ли колко наистина мръсни души има зад излъсканата фасада?
Запази детето си от тях , не се опитвай да го слагаш в твоя калъп.

Не мога да ти кажа как ще го възпиташ- твое дете е , но научи го да бъде добър и обича ближните- цигани, стари, млади , болни, инвалиди.
Това си длъжна да направиш,защото освен ,че това е твоето дете то е член и на нашето общество.
Общество в което живее и моето дете и много други деца.

# 201
  • София
Честно ти казвам, не се бъзикам, може би им се струва много сладък, но няма път, в който да се качим на автобуса и някой да не го пипне я по ръцете, я по лицето, я по краката и то в момента, в който слизам или не гледам, за да може да ме изненадат и да не взема да ги спра. Не се бъзикам! И мъжът ми е свидетел, и приятелки, и не само с моето дете е така. Просто мислят, че носи късмет ли, Бог знае... И пак въпросът не е до хигиената, а до усещането, че всеки иска да се докопа до него, без да му пука може ли, не може ли.... Все пак всеки знае, че не е хубаво да се пипат бебета. Греша ли? Това е елементарно възпитание...

Аз обикновено го нося, когато се случват тези неша, в количката не бъркат чак толкова. Ама и това се случва нерядко.

# 202
  • София
Хипатия, някога и аз бях философ като тебе. Simple Smile Сега просто се опитвам да оцелея. Кофти работа, а? Мъжът ми ще го учи на философия, аз претръпнах вече.

# 203
какво да ти кажа, бе момиче?Simple Smile)
Нищо няма да му стане на детето ти ,ако го направиш човек

# 204
Бебето е сладко, но не по-сладко от всички бебета които съм виждала.
Твоето отношение към хората , които му се радват е ужасно. На ден по колко мръсни ръце го пипат, всъщност, как определяш нивото им на токсичност за бебето ти?
Рискуваш да станеш една ултра протективна майка, за чиито син няма достатъчно чисто, добро и т.н.
Просто не искам да съм на твое място, когато тръгне на детска градина...

# 205
  • София
Не ме познавате добре. Не съм против мръсните ръце. Против наглото им отношение съм. Не съм от майките, които искат да си отглеждат децата в стерилна среда. Но не държа и да позволявам на всеки да си прави каквото си иска.

А Хипатия успя да ме натъжи за пръв път в цялата тема. Поздравления. Даже ми се доплака. Защото наистина изпитвам носталгия към времето, когато бяхме "хора", а не просто домакини. Пфу.

# 206
autumnsphere,
Йойо вероятно ще превъзмогне маниакалността ти (децата са невероятно жилави) и ще стане един хубав тийнейджър.
На възлюбените му пълна кръвна картина ли ще правиш преди да го доближат.

# 207

А Хипатия успя да ме натъжи за пръв път в цялата тема. Поздравления. Даже ми се доплака. Защото наистина изпитвам носталгия към времето, когато бяхме "хора", а не просто домакини. Пфу.
Вместо да ревеш, замисли се.
Носталгията е за безсилните.
Дай шанс на детето си да живее нормално

# 208
  • София
Хахахахахахаха, е това вече почна да звучи като някоя ТВ мелодрама. Детето ми си живее съвсем нормално, айде холан! Намерили те да ми казват как живее детето ми! #Crazy

# 209
  • в сърцето на един мъж...
Доре, започваш да звучиш като невротичка. Ама като гледам майка ти как се отнася с теб, нормално да е така. Не прави детето си Монк. Почини си малко от майка си и от форума Peace И ти го казвам напълно добронамерено, защото те харесвам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт