Отговори
# 480
Изчетох ви най-накрая(ама за какво ли  newsm78).Всяка страна е права за себе си.

Харесаха ми постовете със снимки на мачовците.(След тези на малките ни съкровища  Heart Eyes)

Да попитам,ако е останал някой свободен и да са му останали малко сили (Гея  Peace),пратете ми ги за уикенда,че съм сама.Мъжлето заминава за Ловеч да помогнат в ремонта на един апартамент и със свеки сме сами +Валето.Ще се редуваме -едната вечер аз ще се потя  luvbed,а тя ще гледа малкия,а после ще се сменим-тя ще гледа малкия,аз пак ще се... Whistling

И мен не ме поканиха на банкета,а само кумата,която също е в майчинство,но сигурно защото мъжът й работи там и за това я поканиха.Не че съжалявам Naughty

# 481
  • в сърцето на един мъж...
Раде, сърце широко - кажи кой искаш да ти пратя Hug

# 482
Ей Варненки а мен ще приемете ли? Praynig
Hug

# 483
Да попитам,ако е останал някой свободен и да са му останали малко сили (Гея  Peace),пратете ми ги за уикенда,че съм сама.Мъжлето заминава за Ловеч да помогнат в ремонта на един апартамент и със свеки сме сами +Валето.Ще се редуваме -едната вечер аз ще се потя  luvbedтя ще гледа малкия,а после ще се сменим-тя ще гледа малкия,аз пак ще се... Whistling

hahaha hahaha hahaha Раде,голямо потене има да се потиш две вечери подред и то върху чужд мъж  Joy Много готино си го написала!

# 484
Излизахте ли навън с малките? Дали не е много студено?
И един въпрос за рождения ден - как смятате да го празнувате? Смятате ли да каните други бебета и колко? Колко време трябва да бъде рождения ден? От няколко дни се замислям как ще го празнуваме - мисля да поканя някои мами от вас, после си мисля,че може да стане голяма лудница с толкова бебета. От другата страна на Ралица като й се доспи става много кисела и тогава какво правиме с гостите? А и всичките баби и лели как ще впишат с бебешката компания? Каква торта се купува за първия рожден ден? И все пак ще дадем ли малко от нея на детето, въпреки че не му даваме такива сладости? Колко много въпроси?

# 485
Здравейте, сладурки! Не съм чела последните 10 страници, но бързам да се похваля:

бях на преглед да видим как е  preggo и всичко е наред  newsm44  newsm44 newsm44  

Чух му сърчицето, видях крачета и ръчички, отговаря си на осма седмица и няколко дни и е здраво! Шийката и матката са ми добре, така че няма да го махам! УРАААААА! Чак сега успях да се зарадвам истински! Термина ми остава 27 юли, но ще раждам (живот и здраве) поне 10 дни по-рано, заради секциото!  А мъжа ми каза, да не се притеснявам как ще ги гледам, ако искам може да спре майка му от работа (той й е шеф  Laughing ), за да ми помага, а той ще й плаща!

Снощи беше най-кошмарната ми вечер! Зари цяла нощ плака ( и аз с нея) и не съм спала и 5 минути! Не искаше да суче, не искаше да се гушкаме, не искаше при баща си, цяла нощ я друскам полузаспала и се блъсках във вратата и гардероба, само и само тя да е спокойна и да спи! В 7,30 ч милото стана за работа и като видя, че аз още я дундуркам, се хвана за главата! Най-вероятно са зъби, ама такова чудо не е било! И сега легнах до нея да поспя, но тя се буди през 15 мин и пак не мога да спя!  Confused

Връщам се да чета!  Hug

# 486
Помислих си, че днес ще престанете, но уви излъга съм се, Толо, Деси ,Йоли, Hug, нямам какво да добавя, така че приключвам за днес и отивам да се опитам да нахраня детенце и да му се порадвам.
Хубав ден и се надявам утре всичко да е ОК.
 Hug  Hug  Hug
Диде, прекрасни новини, много се радвам за вас и по-добре не се връщай назад, не си изпуснала много. Hug

# 487
Всичкитее  Embarassed,все пак 2 вечери ще се трудя,поне малко разнообразие  Whistling

Дидерончо,много се радвам,че новините са супер за теб и малката точица  Hug.Дано тази нощ е била инцидентна и не се повтаря  fingerscrossed

# 488
Дидерончо,миличка,прекрасни новини!!!!Дано цялата ти бременност мине леко и да родиш най-здравото и красиво бебче!

# 489
За рождения ден и ние мислим по въпроса.Ние трябва да поканим толкова много хора,че не ми е ясно къде ще ги побираме.Нито у нас има място,нито у веки.Още не сме го обсъждали,но майка ми вече твърдо е решила,че тя иска да прави рождения ден и мислеше да го направим в заведение и да съберем всички - и приятели и роднини.Аз съм навита,обаче на малките по някое време ще им се приспи и тогава кво правим? Незнам...Незнам до какво решение ще стигнем..То нито става в заведение,нито пък вкъщи newsm78 Нашия хол е към 15 квадрата,като половината е зает от диван,а гостите ще бъдат сигурно към 30-40 човека ooooh!

Вижте как заспива Наско (макар че още не е заспал)...

Браво,Диде! Все такива добри новини да се чуват!!! Айде сега ви пожелавам и едно момченце Hug Цункам те по бузките! Такава си ми сладурка!!! А дано да родиш на моя рожден ден!  Привсички случаи обаче детенцето ви ще е Раче.Много ще е добричко и кротко,обещавам ти Mr. Green

# 490
Диде, чудесни новини   bouquet
Нищо почти не прочетох назад, но няма много смисъл, все пак ще погледна снимките на малчовците.
Дорабелка, мисля да празнуваме първата годинка на Михи само с най-близките и без други бебета, защото той и без това нищо още не разбира, чак на втория РД ще му спретнем детско парти с всички екстри.
Ние сутринта бяхме на разходка, чудесна зимна приказка, Михи даже си поспа навън, заредих се с положителна енергия и нямам какво да добавя по темата, осван че съм съгласна с Гея, Ламтурника, Еми, предполагам споделям мнението и на мама Зари /ще го прочета/. Колкото до писането и четенето тук, аз мисля, че мога спокойно да пребивавам без да липсвам или не на някого и без да чета някои постове.
Хубав ден и повече усмивки!!!

# 491
За рождения ден и аз не знам как да го направя.Първо,че живеем в гарсониера и няма място за никого.Дори масата си махнахме,за да може Белослава да си играе на пода на воля.Така,че трябва да е на заведение или да отидем у нашите и да празнуваме само семейството.И като че ли съм по-склонна към втория вариант,защото верно че е първи рожден ден,но пък си мисля,че детето още не осъзнава добре,че празника е за него,да не говорим,че и в последствие няма да си спомня,та май ще е в тесен семеен кръг.Пък и не виждам какво лошо има в това на рождения си ден да си с хората,които най-много те обичат.За игри винаги има време.А живи и здрави да сме следващите рожденни дни ще ги направим с дечица.
За тортата аз смятам да поръчам някоя детска и със сигурнаст ще и дам на Белослава да опита ако прояви интерес.

Приятен сън на Насето  Grinning

# 492
Дидерончо дано всичко да е наред с точицата.  Praynig

# 493
  • в сърцето на един мъж...
Диде, страхотни новини! Много се радвам за теб, пожелавам ти да е лека и безпроблемна до края и едно малко момченце, че да има тати с кой да рита  Mr. Green
Раде, няма ли да се изпотиш много бе Sunglasses
Дорабела, за рожденния ден - тук казват, че се канят толкова деца, на колкото години е детето. По принцип ми е малко странно, но може би е, за да не се изнерви детето. Нашия опит беше такъв - събрахме се в едно клубче, хапнахме, пийнахме, децата бяха около неговата възраст, ама Алекс тогава се разболя и нищо не разбра от рожденния ден. Беше с 40 градуса и мрънка през цялото време. Май първия рожден ден е повече за родителите и бабите, дядовците, отколкото за детето. Нашия се уплаши от свещта, не знаят как да я духнат Grinning Общо взето по-сложно е защото не разбират. Най-хубаво ни беше като бяхме само тримата, с тортата, показахме го на бабите и дядовците по скайпа и това беше. Иначе е лудница и изнервящо за децата. Може да събереш после тези, които искаш да ги поканиш и да го отпразнувате, но не толкова официално.

Много съм щастлива, моята най-добра приятелка след дълги години стерилитет и едно неуспешно ин витро днес е станала майка на малката Стела newsm44 newsm44 newsm44 Място не мога да си намеря от кеф Mr. Green

# 494
  • София
Диде, чудесна новина   Hug   bouquet Пожелавам ти много лека бременност, много добричка Зари през бременността поне  Wink , леко и успешно раждане и един здравичък малчуган накрая  Hug

Маринче, ами и аз се чудя още за рд-то, ама ми се струва, че ще отпразнуваме с малчо в тесен семеен кръг с детска шарена торта, а пък после може и да излезем и да се почерпим някъде и с приятели, а свеки или мама ще гледат Стани въщи и така, поне за сега такава ми е идеята, ама да видим...

Общи условия

Активация на акаунт