Отговори
# 600
Честита Коледа!
Много щастие от реализирани желания, семейна сплотеност, родителски радости, веселие и приятна почивка, здраве и благополучие!

И нещо, което наскоро осъзнах: "Господ дава много трудности и изпитания на майката, но и най-голямата радост, гордост, удовлетворение и наслада!"

За АД на Велин се консултирах с д-р Матеев и писах по въпроса. Не било от храни, но все пак да не давам тиква /след въвеждането и започнаха петънцата/, броколи и сини сливи за момента. Постепенно да въвеждам /в постовете ми има повече инфо/.

Целувки на всички мамини момичета и момчета - те са най-обичани на света...
 Hug

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 23:22 от ayas

# 601
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Желая ви здраве, много топлина в семейното огнище и сърце, изпълнено с безрезервна любов и щастие!

Весели празници!

# 602
  • София
                                                                 ВЕСЕЛА КОЛЕДА!, моля натиснете линка по-долу!!!

http://ghrbszpraznici.hit.bg/Jax%20Christmas%20Card%205.swf

# 603
takanat,Страхотна картичка Peace

# 604
Весела Коледа!!!!!

# 605
Честито Рождество Христово!

Весела и щастлива Коледа!
Много здраве, усмивки и сбъднати пожелания!

# 606
Здравейтеее

ЧЕСТИТА КОЛЕДА. НЕКА ДОМОВЕТЕ НИ БЪДАТ БЛАГОСЛОВЕНИ, ВСИЧКИ ДА СМЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ

Нямам време да ви изчета и да пиша - готвя за утре: Стефанов ден, мъжът ми има имен ден и ще празнуваме!

# 607
Таканат, страхотна картичка, много ми хареса Hug

# 608
  • София
 Hug Hug Hug Hug-nana7504, Senayde9  Hug Hug Hug Hug

# 609
Nana, Ицко е мноооого сладък, за пръв път виждам от близо колко много си приличате Simple Smile  Hug  Hug

takanatHug

kattteto, честито зъбче!

# 610
Честита Коледа момичета, всичко най-хубаво ви желая  Hug

# 611
Честита Коледа! Много усмивки да ви носят малките мишоци Simple Smile Щастие и късмет за цялото семейство  Hug

Нечий мъж случайно да не обича Коледа? Догодина май трябва да се изнесем от вкъщи с малката за Коледа  Sad

# 612
Добро утро честит имен ден на Стефан на Сноуайт, и Стефан на yaya86
И да ви почерпя днес нашия тати има имен ден

# 613
Весела Коледа!

И да ви почерпя по случай първият ни имен ден Simple Smile!

Честит имен ден на другия сладък Стефчо на yaya, на мъжът й, на мъжът на Шарки и на всички, които може би пропускам!

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 10:12 от snowwhite

# 614
Добро утро на всички Simple Smile

Искам да ви почерпя виртуално ( само дето незнам как става  Rolling Eyes)  за именният ден на двамата ми любими мъже ( съпругът и синът ми). 

Също така да честитя и на Стефан на Сноуайт Simple Smile както и на всички празнуващи днес   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт