Somebody прочетох темата задълбочено ,много ти благодаря-дано и при нас да са зъби
ама то ще се чуе Gmarinova ей аз сега се появих и веднага и адаш намерих-супеееер
Същия кошмар го преживях на два пъти с Боян - първия път така и не успяха да избият зъбите, после имаше 10-на дни затишие, след което изведнъж отново се разсополи и разкиха и след няколко кошмарни дни и нощи, в които се измъчихме и той, и ние, се показаха зъбчетата, детето се успокои, а хремата осезателно намаля
И той отказваше да яде - нито АМ, нито рета, предимно на вода преживяваше (нея никога не отказва), но след това, като проблмът отшумя, стана по-опасен и от Ламята Спаска 
Дано ако са зъбчета и при вас, избият възможно най-бързо и да видиш как Брани ще се успокои като с мйагическа пръчка
абе Somebody ,защо го държиш седнало това детенце ,то иска да танцува ,не го спирай
Както Дони би казал :Адмирации и за музикалното изпълнение и аз давам всичко музикално от себе си за малкият ,а когато майка ми дойде и на два гласа му пеем ,само и само да яде или мълчи малкото Петьофайче 

Поли Поли също има бебе Петър
- напомни ми!
И аз така помня, че зъбите бяха по-кошмарни за Стоянчо отколкото коликите му, които траяха 3 месеца, но ги разбрах.
А така ми е мъчно за нея откакто изчезна..., досещах се, че нещо има, защото не вдигаше телефон....Разбрах, че сега всичко било наред. Пак няма да смея да звъня. Но много я обичам като приятел и исках да споделя. Пращам и виртуална подкрепа!
- то си е правило при мен, че щом сложа нещо ново, съм накапана 
Дано малкият е вече добре и скоро тя да се включи с добри новини
Два дена беше на гости при баба си и дядо си (за първи път без нас), днес си го взехме и не мога да му се нарадвам
Беше ми адски мъчно за него 
Да му е бяло и здраво зъбчето и да гризка с него най-вкусните манджи
и при него ,като професионлано изкривяване си вкарва стъпки, докато я държи 
Надявам се скоро да се включи и да ни зарадвам с добри новини.
Да ти е жив и здрав.

Добре поне, че се оказа че са фекални и в съвсем малка концентрация и не е бъбречна инфекция, а просто от незабеленото пишле. Имаме тежка фимоза, но със зехтинче и редовно упражняване трябва да го забелим това пишле, че докато е така все ще показва бактерии в стерилната урина.