Отговори
# 645
Благодаря ви на всички много сте отзивчиви Hug
Somebody прочетох темата задълбочено ,много ти благодаря-дано и при нас да са зъби Praynig ама то ще се чуе Laughing
Gmarinova ей аз сега се появих и веднага и адаш намерих-супеееер newsm53

# 646
Moni, ако наистина оплакванията са само силна хрема, а гърдичките са чисти, напълно е възможно да са зъби  ooooh! Същия кошмар го преживях на два пъти с Боян - първия път така и не успяха да избият зъбите, после имаше 10-на дни затишие, след което изведнъж отново се разсополи и разкиха и след няколко кошмарни дни и нощи, в които се измъчихме и той, и ние, се показаха зъбчетата, детето се успокои, а хремата осезателно намаля  Peace  И той отказваше да яде - нито АМ, нито рета, предимно на вода преживяваше (нея никога не отказва), но след това, като проблмът отшумя, стана по-опасен и от Ламята Спаска  #Silly

Честно казано, коликите ми се струват направо песен в сравнение с това зъбоникнене  newsm12  Дано ако са зъбчета и при вас, избият възможно най-бързо и да видиш как Брани ще се успокои като с мйагическа пръчка  Hug

# 647
Хахахаха newsm62 абе Somebody ,защо го държиш седнало това детенце ,то иска да танцува ,не го спирай  newsm62 Както Дони би казал :Адмирации  и за музикалното изпълнение  и аз давам всичко музикално от себе си за малкият ,а когато майка ми дойде и на два гласа му пеем ,само и само да яде или мълчи малкото Петьофайче  Joy
П.С Много стабилно си стои малката Андрейка ,а Петьо като е легнал се наддига да сяда ,а като го сложа седнал-той не може да седи още де ,ама тогава пък се наддига от кръста нагоре и се криви-бебешка му работа newsm78

# 648
Gmarinova ей аз сега се появих и веднага и адаш намерих-супеееер newsm53

Петровците всъщност са трима Wink Поли Поли също има бебе Петър Simple Smile

# 649
Ninili, от първия помня в един период как ядеше само кърма, тиква и бананова каша Simple Smile - напомни ми!

Гъди, да нацелуваш Боянчо бузанчо, че ще го папкам! HugИ аз така помня, че зъбите бяха по-кошмарни за Стоянчо отколкото коликите му, които траяха 3 месеца, но ги разбрах.

Момичета, не ми е работа да пиша, а и не знам подробности както и нямам съгласието на Greenlajf, но само да кажа, че днес случайно научих, че е имала сериозни премеждия и притеснения с малчо Sad А така ми е мъчно за нея откакто изчезна..., досещах се, че нещо има, защото не вдигаше телефон....Разбрах, че сега всичко било наред. Пак няма да смея да звъня. Но много я обичам като приятел и исках да споделя. Пращам и виртуална подкрепа!

Gmarinova, не ползваш ли някой "по-як" сапун за петна след храненето? Аз запирам, ако има петна с един немски сапун - грешка няма, а и не веднага маха петната - нещата постояват докато им дойде пералнята на сутринта. А иначе и аз от доста време си ходя лекьосана Simple Smile - то си е правило при мен, че щом сложа нещо ново, съм накапана Simple Smile

Честити месечинки и зъбки! То си е празник!

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 22:42 от ayas

# 650
Ninili,ДОБРЕ ДОШЛА Hug
Имаме си  toothнай-накрая newsm44

# 651
Аяс, и аз се бях сетила за нея и вчера й писах във фейсбука. Също си мислех, че може би има причина, за да не пише  Sad  Дано малкият е вече добре и скоро тя да се включи с добри новини  Praynig  

Бояно ще го нацелувам, нямаш проблеми, това ми е любимото занимание  Hug Два дена беше на гости при баба си и дядо си (за първи път без нас), днес си го взехме и не мога да му се нарадвам  Crazy  Беше ми адски мъчно за него  Grinning

Senayde9, браво на Феята на зъбките, най-накрая ви е навестила  smile3501  Да му е бяло и здраво зъбчето и да гризка с него най-вкусните манджи   love001

# 652
  • Варна
Здрасти братство!!! Почерпете се.

# 653
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ newsm51
gamby Честита ви половин годинка  love001
Gydelichkova БЛАГОДАРЯ smile3525

# 654
Ninili, абе с татко бивш професионален танцьор и треньор по спортни танци няма как да не е танцувална, още от сега я гласи да я обучава в танците,като стане на 2-3 години и и показва стъпки, танцуват,като двойка двамата Crazy и при него ,като професионлано изкривяване си вкарва стъпки, докато я държи smile3532

Бобче, моят приятел е разкошен  на снимката, айде стягай дисагите и ни идвайте на гости след празниците Heart Eyes

# 655
  • Пловдив
Честита Коледа на всички!
Честит имен ден на малките Стефановци. Да са живи и здрави да радват мама и тате!
Паричката от питата на Бъдни вечер се падна ма мъжа ми!
Ние днес се прибрахме от Карлово. Много добре си изкарахме там.
Свекърва ми успя да ми развали празничното настроени на 25-ти сутринта. Много се бях ядосала, защото все пак това ми е първата Коледа на детето, а тя да ме вкисне, и да ми развали отношенията с мъжа ми, но след като заминахме за Карлово, всичко се оправи.
За къпането-ние се къпем всяка вечер.
Нана изглеждате страхотно с Ицо! Да ти е жив и здрав!
нинили добре дошла. Според мен това е от зъбки. Може да пробваш да купиш някакво гелче и да мажеш.
Дано вече всичко е наред с Никола на GreenlajfPraynig Надявам се скоро да се включи и да ни зарадвам с добри новини.
Senayde9 честито. Да са ви много бели и здрави всички зъбки.
gamby голям сладур малкия маймун.  Wink Да ти е жив и здрав.
somebody ние все още не показваме никакви наклоности към танците, но аз съм се зарекла, че ще я пращам да танцува от малка. Много ми харесаха малките танцьори във Вип денс, и каква стойка имах само момиченцата и за това съм решила и Марина да я записвам на танци живот и здраве.

# 656
Здравейте и от нас. Честито Рождество Христово
Ние имахме гости 1 седмица и нямах много време за форума, но сега успях да ви изчета.
И ние за съжаление имаме проблемче - от кръвните изследвания излезе, че има завишени показатели за алергия, а и всяка вечер от седмица насам и се получава обрив по личицето (странно, но се появява в късния следобед и вечер само), така че сме спрели захранването, по съвет на педиатърката, но се чудя не трябва ли при алергия да се пият и лекарства  Thinking
Ето и нас една снимчица на пораснало човече  Wink

# 657
Здравейте,
Ninili, добре дошла , супер е че Петровците се увеличават. Моя Пепчо-бебчо имаше периоди, в които ми отказваше храна, дори и вода не пиеше, а все още няма зъби, нито признаци за зъби, в такива моменти го хранех, когато спи дълбоко. Давах му АМ, когато му е часа за хранене / той си има вече режим/ и в момента, в които се размърдваше изваждах шишето и общо взето изяждаше 150 мл вместо обичайните 180. Пробвай така да го излъжеш, все пак Хитър Петър трудно може да бъде излъган Mr. Green, но  да суче или пие било от шише си е пак сукане и и се инстинкт.

Gamby, честита половин годинка на Митко да е жив и здрав и да ви радва и слушка.

и за теб
Тортата е страхотна Simple Smile

Снежи, честит имен ден на Стефчо, да му е живо и здраво името, да расте все така усмихнат и да ви слуша и св. Стефан да го пази

# 658
Честити празници на всички  Hug

Да питам има ли някое детенце което още да не може да управлява ръцете си и да прави некоординирани движения с тях?

Макси пипа всичко, хваща и може да рови някоя играчка в детаили,докато Ерката държи ръцете в юмрук,иска да хване играчката но не знае какво да прави с ръцете си и се дразни и реве.

# 659
  • Плевен
Здравейте всички!

Добре дошла на новата мама!   bouquet

Честит имен ден на именниците и най-вече на нашето Северно еленче Стефан на Снежи! Да са живи и здрави!

Честити месечинки и най-вече на Гамби - Да ти е здравичък, силен и весел малкия Димитър!

*sunflower*, твоето момиченце е страшно сладко! Но исках да ти кажа, че има вид на алергично дете, по очичките се вижда много, знам защото и моята Андреа ми е точно такава и го казвам от опит. А пък кръвните тестове винаги показват алергии, но е важно да се намери причинитля и да се взимат адекватни мерки. Успех!

Близначкова, не знам за ръчичките, но най-добре педиатъра да прецени. Може би не би ти направило впечатление и не е нещо странно, но така като сравняваш между двете деца и се забелязва. Дано да си е проста естествена разлика в развитието на децата!

Ох, и моите са пак болни, пак са на АБ, Преси имаше и бактерии в урината  Sad Добре поне, че се оказа че са фекални и в съвсем малка концентрация и не е бъбречна инфекция, а просто от незабеленото пишле. Имаме тежка фимоза, но със зехтинче и редовно упражняване трябва да го забелим това пишле, че докато е така все ще показва бактерии в стерилната урина.

Отделно си имам и други терзания - тази нощ дадох на Преси първите 60 мл. адапте, защото до преди месец беше най-тихото и спокойно бебе на света, нито плачеше, ядеше, спеше без проблем, но последните седмици, може и заради инфекцията, но става по 7-8 пъти на нощ да суче, плаче, заспива само на ръце и то в баща си, абе гадничко просто... Аз само слабея, вие ми се свят от недоспиване и все ми е лошо.. Не, че се оправдавам де, ама рещих май постепенно да отбивам. Сега се чувствам ужасно гузна, не знам защо, но и с таткото твърдо сме решили да отбивам, че Андреа докато не я отбих на 10 мес. не престана да става по 100 пъти на нощ. Ох, да не ви занимавам...

Иначе настроението ми е на 6, таткото си е вкъщи, дане повярваш, че и те почиват като хората, и се наслаждаваме на децата, въпреки, че вкъщи е една малка лудница  Laughing Страшно ми е хубаво по тези празници!

Ох, дълго стана, за което се извинявам, но ме оправдава рядкото ми включване. Чета всичко, дори да е с няколко дни закъснение, но държа да съм прочела всяка една дума. Знете, че ви обичам!  Heart Eyes

Честито Рождество Христово!

Общи условия

Активация на акаунт