ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 38 278
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна

Ай ся да видим кво ше обсъждаме по таз фатуграфия newsm78 newsm78 newsm78

# 106

Бризкеее таман тоз кадър се опитвам да кача цяла вечер #Crazy Направо ми прочете мислите #Crazy
Това е в болницата, като и подари онова синьото нещо нали?
Какво да му изкоментирам....гледа я така, сякаш тя е единствената жена на света...и точно момента си хванала в който я гледа в устните...и такова желание се чете в погледа му че.....чак ми иди на моя Кръстоносец да му скоча...ей тъй как си хърка до мен в моментаJoy Joy

# 107
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Яз че я обсъдим....така...

# 108
  • Варна
Супер е и аз тук страшно много го харесвам. И да точно този е моментът, Чили! bowuu

# 109
Зизу както винаги кратко и изчерпателно  hahaha hahaha
Ама в тая сцена той толкова секси, а тя по потник и потна на всичкото отгоре, то убаво да е достоверност , ама .... да попрепишат малко от Холивуд...они си лягат с  грим, стават вчесани и червисани,и  в болница влизат красиви Grinning
А тука...уж достоверност (Езелито болна, сънувала кошмар - потна, Езелито я душиха, давиха и т.н. - невчесана и без грим ..натурална) а Есмерсито - не се къпе, ляга пакетиран и готов за бой, преби един билюк народ без да си нарани прекрасните ръце ooooh! ooooh!
Е на това какво му се вика.....валията/шефа да ти е жена Joy Joy Joy

# 110
Ама в тая сцена той толкова секси, а тя по потники потна на всичкото отгоре, то убаво да е достоверност , ама .... а попрепишат малко от Холивуд...они си лягат с  грим, стават вчесани и червисани,и  в болница влизат красиви Grinning
А тука...уж достоверност (Езелито болна, сънувала кошмар - потна, Езелито я душиха, давиха и т.н. - невчесана и без грим ..натурална) а Есмерсито - не се къпе, ляга пакетиран и готов за бо, преби един билюк народ без да си нарани прекрасните ръце ooooh! ooooh!
АБСОЛЮТНО ВЕРНО..... newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 111
  • Варна
Ама в тая сцена той толкова секси, а тя по потник и потна на всичкото отгоре, то убаво да е достоверност , ама .... да попрепишат малко от Холивуд...они си лягат с  грим, стават вчесани и червисани,и  в болница влизат красиви Grinning
А тука...уж достоверност (Езелито болна, сънувала кошмар - потна, Езелито я душиха, давиха и т.н. - невчесана и без грим ..натурална) а Есмерсито - не се къпе, ляга пакетиран и готов за бой, преби един билюк народ без да си нарани прекрасните ръце ooooh! ooooh!

точно!  bouquet и аз така мисля bowuu

# 112
Малеее,....ЧИлиии...убра СВЕ суперлативи....ама тва е щото си ДЪЛБОКА... smile3503 newsm08 newsm62 newsm62 newsm62

# 113
Малеее,....ЧИлиии...убра СВЕ суперлативи....ама тва е щото си ДЪЛБОКА... smile3503 newsm08 newsm62 newsm62 newsm62
bowuu bowuu Ма днес ме е налегнала една муза....и си разсъждам тука на клавиатура, па ти к'о сега завиждаш ли Mr. Green Joy Joy
Ти обра точките с твоя превод, ми да 'земем и аз малко таЙлант да покажем Joy Joy Моем да мислим...понякога Joy Joy Joy

# 114
  • Варна

ай ся по-нататък да разсъждаваме!

# 115
Бризке туй си го 'зимам за домашно, че требе и да се спи Naughty Hug
Утре че се изходя по въпроса bowuu
Лека и Саруханска Hug

# 116
  • Варна

Лекинка!!!

# 117

Ех, че хубава снимка. И красив и талантив и харизматичен.

# 118
  ruporuu  ruporuu  ruporuu Хелоууууу...КайболанХанъми....!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви прекрасен ден...!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Само че замолим....обръщайте и на тази тема малкинко внимание.... Naughty
Токущо я изтупах от прахта.... Mr. Green
Благодаря Предварително....!!!  bowuu bowuu bowuu

Вени благодаря за сайта... smile3525 newsm51  love001

# 119
  • Варна
И тук добро утро!

Общи условия