ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 38 352
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
еее аз сега да ви кажа според исляма след като свършиш оная работа задължително трябва да се изкъпеш,така че Бризче 2 пъти изкъпан  Naughty и то за един следобед luvbed нещо намирисва  newsm78 newsm78
Али, душко, м. август- с децата при конете- после требеше да седне при нас- мина покрай нас и се върна изчипкан, после като се върна от студиото с изпотената фланелка- пак дойде и каза че там всичко е ок. да не съм се притеснявала и изчезна. върна се пак изчипкан с ризка  newsm78 е не знам у къщата кво е правил и с кого  #Crazy #Crazy ама при нас дойде изчипкан и миришещ на хубавооооооооооо- на мъж, както казвам аз  bowuu

# 211
  • София
освен Врабката, носи и Езото и то неколко пъти-там дето се беше закашляла от астмата, а оня идиот Али й се хилеше като лунатик, кога живееше у неговата къща и още неколко пъти Thinking
освен това носи и оная чавка фалшивата Езо, щерката на Сюлейман, кога я измъкна от Глиста и я сервира на татко Mr. Green
бабето на Мулек-ма то едно джезве кокали, та не се брои Wink
аааа, и Алито мъкна, кога се беше натровил, пък с оня лонгур едва ли му е било лесно #Crazy
ма може наистина да има проблем с гърба, я си представете че са го накарали на сватбата да внесе Аблата на ръце у къщи както имаме ние обичай и она и тогаз да е била със същите габрити #Crazy сигурно се е сецнал чилякът за цел живот Thinking
ма нема страшно, ще му реднем един кинезитерапевт и ще се гъне като млада тополка hahaha hahaha

# 212
Обърнали ли сте внимание,че има проблеми с движенията на раменете и отпускането на гърба-сякаш не може да се" сгърби" свободно.Това придава една особена осанка на тялото му.Може би има травма на гръбначния стълб ,но той е съумял до съвършенство са си изработи походка и стойка на тялото които компенсират това.Мисля,че във втора серия на "Врабче"имаше момент в който се наведе да вземе сакото си от спалнята-там много ясно се вижда сковаността на гърба му.А и да сте видели да го дадат отблизо когато вдига и носи на ръце накоя от екранните си партньорки?
носи врабката мисля,че беше в 5 серия
Да мила,носи я ,но никога не го дават как успява да я вземе на ръце от близо.И в този ред на мисли ние се шегуваме,че не го дават разсъблечен,но ако има белег на гърба който да го притеснява въпреки ,че винаги може да бъде прикрит козметично,вероятно това да му създава вътрешен дискомфорт? newsm78 newsm78 newsm78
Но,че актьора е перфекционист няма как да се скрие-погледнете ръцете му #Crazy #Crazy #Crazy-доста време трябва да полагаш грижи за да постигнеш такова съвършенство,дори и да ги имаш като даденост. newsm78 newsm78 newsm78

# 213
Дами, не знам дали е от религията или от семейното и светско възпитание,но има определени правила и норми които стриктно спазват.Извинявайте,че е извън темата -позволявам си да споделя:Когато бяхме в Йордания водачът ни дойде да ни посрещне в Акаба-при 40 градуса той беше облечен с бяла риза с дълъг ръкав,тъмносин панталон с дълги крачоли-перфектно изгладен и затворени черни обувки тип Есмерито и добре стегната вратовръзка.Цял един горещ и прашен ден ни развежда из Петра-прах и камъни и след като обиколката приключи,извини се ,че ни оставя за малко и се появи преоблечен -все така официално но с риза с къс ръкав -пошегува се че вече не е на работа и затова така неглиже се явява.Чак не повярвахме на ушите си #Crazy #Crazy

# 214
  • Варна
Дами, не знам дали е от религията или от семейното и светско възпитание,но има определени правила и норми които стриктно спазват.Извинявайте,че е извън темата -позволявам си да споделя:Когато бяхме в Йордания водачът ни дойде да ни посрещне в Акаба-при 40 градуса той беше облечен с бяла риза с дълъг ръкав,тъмносин панталон с дълги крачоли-перфектно изгладен и затворени черни обувки тип Есмерито и добре стегната вратовръзка.Цял един горещ и прашен ден ни развежда из Петра-прах и камъни и след като обиколката приключи,извини се ,че ни оставя за малко и се появи преоблечен -все така официално но с риза с къс ръкав -пошегува се че вече не е на работа и затова така неглиже се явява.Чак не повярвахме на ушите си #Crazy #Crazy
И аз за тези правила и норми говоря- нали затова изпаднах в комична ситуация при запознанството ни- той си беше изпипан от главата до петите- точно при около 40 градуса температура си беше с костюм- вярно бял-но се появи стегнат и опънат като струна, а аз се разпадах от жега и трябваше по етикет да си загръщам раменете. Joy Joy Joy Joy

# 215
И аз за тези правила и норми говоря- нали затова изпаднах в комична ситуация при запознанството ни- той си беше изпипан от главата до петите- точно при около 40 градуса температура си беше с костюм- вярно бял-но се появи стегнат и опънат като струна, а аз се разпадах от жега и трябваше по етикет да си загръщам раменете. Joy Joy Joy Joy
Малей ,душко-о-о-о-о-о  Mr. Green Mr. Green Mr. Green #Crazy #Crazy

# 216
  • София
Леле Бризке разхлопа ми се сърцето като стар руски часовник #Crazy #Crazy #Crazy
Сару и бел костюм, гледката е била умопомрачителна

мило и драго давам, само да го киризим поне за малко

# 217
Леле Бризке разхлопа ми се сърцето като стар руски часовник #Crazy #Crazy #Crazy

Галке,ми той ако ти се истипоса в бял костюм сигурна ли си ,че само ще му се любуваш? newsm78 newsm78 newsm78

# 218

Галке,ми той ако ти се истипоса в бял костюм сигурна ли си ,че само ще му се любуваш? newsm78 newsm78 newsm78
            hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Галке предполагам че отговора ще е НЕ нали?

# 219
  • София
Тити, то ясно че нема само да му се любувам hahaha hahaha
ще го кльопна със се костюма hahaha Joy Joy Joy
малиии, бел кАстюм, разтекох се по клавиатурата

# 220

Галке вече ще припадна от смях и май ще има събудени от домочадието. Имайте милост бе хора- вече ще сядам с памперс на компа.

# 221
разбира се,че има кусур-белега над устната ама как му мязааааааа
Али, това не е дефект , по скоро е ефект.Аз точно тази му снимка съм си кичнала на десктопа Mr. Green Mr. Green Mr. GreenКато се замисли човек те с аблата са страхотен тандем.Тя е добър сценарист   bouquet  bouquet  bouquet с усет към сърцата на зрителите.Всяка серия те грабва и колкото и забележки да и намирахме пак не можем да се откъснем от филма и чакахме следващата серия.А Сарухан определено е много харизматична личност.Не е съвършен и затова е толкова обаятелен.Интересно какъв е в истинския живот,извън снимачната площадка?Весел,гневен,капризен и деспотичен или мил и разговорлив събеседник с чувство за хумор? newsm78 newsm78 newsm78
Всяка професия слага своя отпечатък върху личността,но актьорската е тази която като застанеш пред такъв човек те кара да се питаш:Сега искрен ли е или играе?
 newsm78 newsm78 newsm78
Май не и е лесно на аблата?

И аз много бих искала да знам какъв е в истинския живот Сарухан. Дали обаянието и харизмата на Есмер са плод само на талантлива актьорска игра? Къде свършва героя и започва реалния човек? Дали защото Есмер ме плени и самия Сарухан ми харесва толкова много - и белезите по лицето му и веждите и наистина малко скованите му движения.
А на аблата може би наистина не й е лесно, но пък сигурно й е интересно. Много са ми любопитни те двамата като двойка. Жалко, че информацията за тях е твърде оскъдна. Затова пък с безкраен интерес чета разказите на Бризчето. Благодарение на тях някак си Сарухан и жена му придобиват по-реално очертания. А като се съди по това колко много неща си запомнила Бризче, сигурно ти е било забавно и интересно с тях.

# 222
И аз много бих искала да знам какъв е в истинския живот Сарухан. Дали обаянието и харизмата на Есмер са плод само на талантлива актьорска игра? Къде свършва героя и започва реалния човек? Дали защото Есмер ме плени и самия Сарухан ми харесва толкова много - и белезите по лицето му и веждите и наистина малко скованите му движения.
А на аблата може би наистина не й е лесно, но пък сигурно й е интересно. Много са ми любопитни те двамата като двойка. Жалко, че информацията за тях е твърде оскъдна. Затова пък с безкраен интерес чета разказите на Бризчето. Благодарение на тях някак си Сарухан и жена му придобиват по-реално очертания. А като се съди по това колко много неща си запомнила Бризче, сигурно ти е било забавно и интересно с тях.
Ох Вени всички искаме да знаем Tired  202uu А Бризка да е жива и здрава пак да ги срещне Hug

# 223

Галка,представи си душко лято,официален бизнес коктейл Naughty Naughty Naughty,много  публични личности.Там и ти и Сару в  бял костюм Thinking Thinking Thinking.Какво правим в тази ситуация? newsm78 newsm78 newsm78

# 224
Ох Вени всички искаме да знаем Tired  202uu А Бризка да е жива и здрава пак да ги срещне Hug
ДАНО ! bowuu bowuu bowuuИ ако може и ние да сме с нея Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт