ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 38 372
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
Вени ....не бързай...хубавите неща стават баааавно и полека....почти меланхолично...кво кат се пенсионираш...ама гол Сару че киризиш.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Чак си завидях  hahaha hahaha

чеки пак да те цитирам..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
;;Може и Вени с Гаргамел-ако още се подвизава в темата! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenГаргамел имам предвид/Зизу  Hug/

# 256
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вени ....не бързай...хубавите неща стават баааавно и полека....почти меланхолично...кво кат се пенсионираш...ама гол Сару че киризиш.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Чак си завидях  hahaha hahaha

чеки пак да те цитирам..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
;;Може и Вени с Гаргамел-ако още се подвизава в темата! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenГаргамел имам предвид/Зизу  Hug/
Малко че се посмеем...и тогава че ви кажем Добро утро.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 257
  ruporuu  ruporuu Хелоуууу....Кайболан Ханъми...!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви Приятна почивкя...и да не ви затрупа снега....  bouquet  bouquet  bouquet

Титиии....опасна си...още не съм се събудила и вече съм под масата от смех... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 258
Ха добър ден!
Снощи си легнах цвилейки от смях и тази сутрин отново започвам

Може и Вени с Гаргамел-ако още се подвизава в темата! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenГаргамел имам предвид/Зизу  Hug/
Малко че се посмеем...и тогава че ви кажем Добро утро.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 259
Ха добър ден!
Снощи си легнах цвилейки от смях и тази сутрин отново започвам

Може и Вени с Гаргамел-ако още се подвизава в темата! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenГаргамел имам предвид/Зизу  Hug/
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Уай...бе джанъм.... newsm78....он Гаргамел ако се настани трайно у темата....мое и тва да стане...има да кършите стари пенсионерски кокали... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 260
Не, че имам нещо против Гаргамел, ама и аз имам един в къщи и ми стига.  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Предпочитам Него тук и сега

# 261
Не, че имам нещо против Гаргамел, ама и аз имам един в къщи и ми стига.  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Предпочитам Него тук и сега

И аз...И аз.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 262
пфююю къде сте бе хора
с това време после може  и нет да нямам smile3511 smile3511 smile3511

# 263
Али аз съм тук и не се коси аз в това лошо време нямам вода.

# 264
  • Варна
Здравейте и от мен, купонджийки-нощни!

# 265
Тук сме! Hug Hug Hug
Кеф голям,вали като за последно Wear Umbrella  umbrella Wear Umbrella  umbrella,децата отлетяха newsm52,моя Кръстоносец пак на купон-за n-ти път таз седмица yesyes sohappy yesyes sohappy,ще дават "Гладиатор"  tvи аз ще се вихря в къщи! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 266
Гледай позитивно на нещата,имаш оправдание да не поливаш градината и миеш прозорците! Hug Hug Hug

# 267
  • Варна
Гледай позитивно на нещата,имаш оправдание да не поливаш градината и миеш прозорците! Hug Hug Hug
това ми хареса- от всичко най-мразя да мия прозорци #Crazy

# 268
Тук сме! Hug Hug Hug
Кеф голям,вали като за последно Wear Umbrella  umbrella Wear Umbrella  umbrella,децата отлетяха newsm52,моя Кръстоносец пак на купон-за n-ти път таз седмица yesyes sohappy yesyes sohappy,ще дават "Гладиатор"  tvи аз ще се вихря в къщи! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Вихри се и тук, не само в къщи  newsm62 newsm62 newsm62

Бризче, имаш нови одежди  smile3501 smile3501 Готова си за празника

# 269
Ейй спирка нямате бе джанъм Joy Joy
До сега съм се смяла, че снощи ми се скапа компа таман като отговарях на Зизу за съдбата на нейния прилеп с история Joy Joy Joy Joy Joy
Душаа тоа дзвер ми изеде един свински бут и пачата, дето я бях остайла за пролетеска ooooh!
Пратила съм ти го да си му береш дертовете, нема изхранване туй нещо.....горката ти съседка Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт