ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 38 390
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Тя Бризка само ни проверява... hahaha
Сега се размечтах-да можеше да набараме отнякъде Кайболана с High definition качество, тогава и тръпчинки и белези и всичко щяхме да преброим и най-важното има ли дубльори за еротичните сцени... Mr. Green Joy Joy Joy
Пък що гафове на   261uu щяхме да открием...

# 286
  • Варна

Айде сега вижте и тука как е умрел и на предната как е- и кажете по какво личи че е умрел от един и същи куршум! newsm78

# 287

Айде сега вижте и тука как е умрел и на предната как е- и кажете по какво личи че е умрел от един и същи куршум! newsm78
Бризке двете снимки от една и съща сцена ли са?
На пъравата снимка лежи на пръст, а тука е зелена трева че и бял чаршаф има Rolling Eyes
Сигурна ли си, първата снимка ми мяза на онази сцена кога се стреляха с Алито, цвета на пръстта беше същия Thinking

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 22:57 от Chili

# 288
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
За мене не е умрел от един и същи куршум.... newsm78 newsm78 newsm78
Първата снимкя...е от кога се стреляха с Алито
Втората от сватбата....нема как да е от едно и също място ...но може и да бъркам... newsm78

# 289
  • Варна
 newsm78 Чили, кръста му го взе Авшар след кървавата сватба, а като се стреляха с Алито никой не го е барвал, щото си беше жив, живичък и той и Алито-нали беха с жилетки! bowuu

# 290
А кой му взима кръста?  newsm78 Това не беше ли на сватбата?

А Бризчето ме изпревари
Бризче с тези снимки изби рибата. Сега ще ходя да гледам сватбата.

# 291
  • София
newsm78 Чили, кръста му го взе Авшар след кървавата сватба, а като се стреляха с Алито никой не го е барвал, щото си беше жив, живичък и той и Алито-нали беха с жилетки! bowuu

точно Peace Авшар му гепи кръста на сватбата, егати, ма то наистина снимките различни #Crazy #Crazy #Crazy
леле, бризке утепа рибата-па фанахме Аблата у крачка, сигурно е гледала у Бронзовия Давид hahaha hahaha
Зизке, ми кво да правя, виде ми се все едно държи нещо у ръка и си викам, айде как съм го пропущила тоз момент hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
сега се сещам затоз канал, верно ми е познат-ма как се е паднал точно у ръката на ару, се е дно държи медалион hahaha hahaha
така е като гледам у форума, стегам снегоходките утре за работа и гътам децата да спят, ще пратя още малко и Босфора у Америка Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 292
Не първата снимка не е от сватбата. Сега я изгледах. Авшар не се появява там.

# 293
Нали ви казах бре ....що ми не вервате.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 294
  • Варна

А сега иди да го гледкаш на турски- в оригинал- да видиш,че се появява #Crazy

# 295

Тъй е, в оригинала Авшар му взима кръста, а у наш'та версия направо дават Глиста при Джамджи баба с кръста и т.н. Naughty

# 296
  • София
ми и аз щот съм го гледала у оригинал, та знам че Авшар още на сватбата гепи кръста #Crazy
ей, наште големи дизайнери бе-все играят на кръцни-срежи, то ако го гледаш само по нашта съвсем ще идеш у лево #Crazy #Crazy
не стига че и Аблата я бие тока с най-големото напрежение, ми и наште като кръцнат, съвсем нищо не се връзва #Cussing out #Cussing out

кога се стреляха с Алито, направо цъфнаха линейките, а дедко Сюли и Ниранката се изпариха като циганин пред полицейска свирка, Глиста съвсем не беше тогаз на линия Thinking 

# 297

Еееее вярно е не съм го гледала в оригинал. Ама наистина ли това са го отрязали. Значи и от Нова имат заслуга за това някой неща да изглеждат несвързани  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Или пък са го отрязали, за да не се види грешката  Joy Joy Joy Отвам да го потърся на турски.

# 298
 Айдеее...пак и отново...

# 299
  • Варна
Айдеее...пак и отново...

къде се метна по леда да караш тая джаджа, че  се потрошиш newsm78

Общи условия

Активация на акаунт