ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 39 102
  • 727
  •   2
Отговори
# 480
Ехо завърнах се от зъболекар / след празниците лошо ми се пише - вадене на корен/ и веднага сядам да ви нагледам. Едни оздравяли други сега се разболяват - ама недейте така празници идват. Хайде бързо да оздравявате че ще ни се развали групичката. Heart Eyes

Tedi  Hug Hug...не е толку страшно, мила  Naughty  Спокс (Зизу)
  За празниците вси сме на линия, дори на няколко  Grinning Laughing

# 481
 Привет от пролетна Варна  Hug
 Всичко тук капе и тече Rolling Eyes...Зизка, тези дни няма да имаш нужда от шейна   Laughing.....дедко Коледа как ли ще пътува без сняг  newsm78  newsm78
 Познайте за кого се сетих...за дедко Ники, разбира се   Sunglasses Laughing

# 482
  • Варна
Привет и тук на всички!
Мамита, ми той Дедко Коледа у Варна се на фърчикоптери/ aleksto  Hug/ пристига!
А  newsm78 сбърках- миналата година показваха некви кадри- слизаше от кораб  bowuu

# 483
Здравей Бризче  Hug

# 484
Титиии
Аз пък все се каня да питам Бризчето как са му веждите на Сару на живо и как изглежда като не е гримиран.
Вени доколкото си спомням разказите на Бризка...май си с такива вегди по принцип...как би изглеждал без грим... newsm78 newsm78 newsm78...По същия начин... hahaha hahaha hahaha
Убавото си е убавоооо бре.... Blush Heart Eyes Blush Heart Eyes Heart Eyes Blush
Верно е и хубав #Crazy #Crazy #Crazy и харизматичен и принципен newsm78 newsm78 newsm78не пие newsm78 newsm78 newsm78-----,не пуши #Crazy #Crazy #Crazy-------,спортува Rolling Eyes Rolling Eyes :roll,къпе се редовно:А--а-а-а-а-а-а smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3511 smile3514ми кажете един недостатък де smile3514 smile3514то съпротивителни сили ми не останаха newsm45 newsm45 newsm45

Има Тити, има един много съществен недостатък - не е нааааш  smile3514 smile3511 smile3514 Като гледам снимката на Алекс с палавия поглед в другата тема, още повече ми се набива на очи тоз му недостатък.  newsm45

# 485
...
Има Тити, има един много съществен недостатък - не е нааааш  smile3514 smile3511 smile3514 Като гледам снимката на Алекс с палавия поглед в другата тема, още повече ми се набива на очи тоз му недостатъкnewsm45
Вениииии имаш страааашни лафове Joy Joy Joy
Зизууууу аз 'що нямам на лични линк Crossing Arms Да се поправиш ако обичаш....аз се разорих да ти изхранвам прилпо ти един сайт не метна , да не се излагам с вехти емотки Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

# 486
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3540 smile3540 smile3540...Аре пак да подпрем....темата беше отишла у блатото..... smile3540 smile3540 smile3540

# 487
  • Варна
Здравей, скъпа, благодаря ти че си вмъкнала на клипчетата и името на Алинка- така според мен е по-честно! /уф, не ми придиряй много newsm78 водолейска ми работа- всичко да е честно newsm78 ама съм такава, кво да се прайм/ Joy Joy Joy Joy

# 488
Здравей, скъпа, благодаря ти че си вмъкнала на клипчетата и името на Алинка- така според мен е по-честно! /уф, не ми придиряй много newsm78 водолейска ми работа- всичко да е честно newsm78 ама съм такава, кво да се прайм/ Joy Joy Joy Joy

Аз се извинявам, че не го направих от самото начало, а го пишех в допълнителното инфо.  Hug А самия надпис го слагам, за да не открадне някой клипчетата.  Simple Smile

# 489
  • Варна

Аз се извинявам, че не го направих от самото начало, а го пишех в допълнителното инфо.  Hug А самия надпис го слагам, за да не открадне някой клипчетата.  Simple Smile
ама естествено че ще го слагаш- то това беше първото нещо, което тръгнах да търся  hahaha hahaha hahaha още преди да съм видяла какво се е получило Joy Joy Joy Абе зорко следим аз за  авторското право- нали съм ПиАр- нека некой се опита да крадне нещо-ууууаауу, че го осъдим у Страсбург- у наше село Саруханлъ парички че требат Joy Joy Joy

# 490

Аз се извинявам, че не го направих от самото начало, а го пишех в допълнителното инфо.  Hug А самия надпис го слагам, за да не открадне някой клипчетата.  Simple Smile
ама естествено че ще го слагаш- то това беше първото нещо, което тръгнах да търся  hahaha hahaha hahaha още преди да съм видяла какво се е получило Joy Joy Joy Абе зорко следим аз за  авторското право- нали съм ПиАр- нека некой се опита да крадне нещо-ууууаауу, че го осъдим у Страсбург- у наше село Саруханлъ парички че требат Joy Joy Joy
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 491
Къде сте бре хора? Алекс хайде да ти помогна малко за наряда. Hug

# 492

Благодаря  Hug

# 493
Па тукя сме....Ади пиши ма джанъм...кво дремеме кат патки.... atwork...ама оди у другата тема.. Hug  bouquet
Снежинкеее....стига висе на балконя....слези мило па се разпиши...долу на купоня никой не апе ...СПОКС... Hug  bouquet

# 494
  • Варна
Чекай да помогнем малко!

Общи условия

Активация на акаунт