SportsDirect.com - 7

• 35 155
  • 685
  •   1
Отговори
# 360
Някой пуска ли днес поръчка,че аз пуснах 2  и още една вече ми идва нагорнище.Спешно иксам да поръчам.

# 361
Искам и аз долнища,ако пуска някой да ми пише .Ако някой знае за талия 110 и ханш 115 кой номер е 16 или 18.Моля,някой ,който има да ме светне

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 22:49 от mmtomova

# 362
Моето решение е поръчка до Англия. Само, че си изпразних картата.

ПИБ работи всеки ден. Поне клоновете в моловете в София. Ако някой има карта там - може да го използвате.

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 11:58 от Stryper

# 363
аз ще правя поръчка, може да се включите

# 364
Тъй като промоцията за купи 2 и вземи едно подарък ще я има и във понеделник,ако се съберем ще пусна още една поръчка Peace

# 365
Момичета и аз имам някой лев в картата, така че който иска да пуснем днес една поръчка, нека да ми пише. Съберем ли се пускам я веднага  Peace

# 366
Момичета отидох до DHL и си взех пратката. Който иска днес да си вземе нещата да заповяда! Утре пътувам, както писах и преди.

# 367
Утре се очаква да намалят маратонки Nike на 10 лири. Но кои са и дали си заслужават - не знам.

# 368
Stryper благодаря за инфото  Hug

А до утре дали ще останат долници  newsm78

Момичета хайде да се организираме за една пръчка, че много се изкушавам   Crazy

# 369
На мъжа ми едни маратонки найк са отказани, искам да ги поръчам отново. Ще изчакам утре да видя кой модели точно ще намалят, но ако някои пуска поръчка как ще дам пари, като банките не работят?

# 370
За долнищата пише, че офертата е валидна 24 часа. Не знам дали ще продължи и утре или ще е до полунощ.

То може ли да знаеш нещо предварително. Само някакви слухове се носят и някои са верни, други не.

# 371
Абе момичета, тези долници по 5 лири май вече ги няма Sad. А и има условие само 2 броя на потребител. Thinking

# 372
Здравейте на всички,искам само да ви предупредя да внимавате с поръчките направени при desita1234 ,с мен тя постъпи абсолютно некоректно,нито ми писа кога е дошла поръчката нито кога я праща,както правят другите момичета,днес пристигна куриер на еконт и с голяма изненада разбрах ,че това е поръчката от спортс директ,и че за нея дължа 15 лв за доставка,въпреки че изрично бях писала на desita1234 ,че искам да ми я прати по пощата,за да си спестя от доставката.Общо се набутах с 35 лв за тази поръчка за доставка.Внимавайте и ако поръчвате при нея имайте едно на ум,казва само кога ще пусне поръчка и до тук,гледа само да припечели някой лев,но е без никакво коректно отношение,поне спрямо мен.

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 22:24 от katia82

# 373
Някой може ли да ми препоръча мъжко яке,XL или ХХL, до около 20 паунда, подплатено.  Crazy

И да вметна, аз вече го писах и в отделна тема, но...
Еконт правят 40% отстъпка, ако се регистрирате тук: http://kurierbg.net/?cat=66 Трябва изпращача и получателя да са регистрирани.
Аз вчера изпратих така една пратка до Видин и всичко е О.К.

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 15:11 от Grethen80

# 374
Дойдоха ли тези завивки ли са какво е?!мира не ми дава, да разбера какво съдържа комплекта.
http://www.sportsdirect.com/team-f-b-duvet-set-840162?colcode=84016203

Долниците свършват с главоломна бързина.

Общи условия

Активация на акаунт