SportsDirect.com - 7

• 35 108
  • 685
  •   1
Отговори
# 75
Момичета имате ли представа от този скутер http://www.sportsdirect.com/lazy-town-tri-scooter-750385?colcode=75038599-някой дали го е поръчвал?Интересува ме главно какви са гумите?
Благодаря  Hug

Аз го чакам тези дни и после ще пиша (ако друг не даде отзиви преди това)

# 76
Качулката сваля ли се?И можеш ли размери да дадеш?Размер Large на Л ли отговаря?
Не съм много добре с размерите, ето какво измерих: Ширина- 68 см, дължина от подмишницата - 50 см, ръкав от подмишницата- 58 см. Ако трябва друго да измеря, казвай. Embarassed Неговото е XL. Иначе Large e Л.

# 77
  • pomorie
утре май се очертава да пуснем поръчка ако няма отказали се има още малко място ако някой иска да се включи на лични  Hug

# 78
Пуснах поръчката  Peace Дано да нямаме много отказани неща  Praynig

Ще пиша пак като имам някаква информация за поръчката  Peace

Дано да не се бавят поръчките , че ми се иска преди нова година да е тук  Peace

# 79
Някой знае ли дали това яке е дебело http://www.sportsdirect.com/puma-windbreaker-mens-600099
Момичета,които поръчвате,ако получавате зимни мъжки якета,моля ви споделете
тези дни чакам да дойде на мъжа ми едно умбро, ще пиша като го получа

# 80
благодаря момичета

# 81
 Sad Sad Sad  намалиха шейните!А вчера мъжът ми взе от Бг таман два броя! Sad Sad Sad
Който не се е оборудвал за зимата може да се възползва.
http://www.sportsdirect.com/super-tramp-sled-deluxe94-900113

# 82
Ох и ето тези продавам http://www.sportsdirect.com/adidas-lanto-113166
UK9.5 - 44 на цената от сайта
 В таблицата с номерата на тези маратонки няма 9.5 или аз греша?  ДЕ СуТА, не съм много запозната с този сайт, но за горнището на анцунга мисля, че ще получиш такъв цвят какъвто има, защото на "цвят" пише multi .

# 83
  • София
Ами когато ги поръчвах имаше  Rolling Eyes

# 84
  • София
Аз ли съм единствения идиот, който мислеше, че еленчетата са порцеланови Sad  Crossing Arms
Много съм разочарована, едно шоколадово яйце повече си заслужава Rolling Eyes

Комплекта на Кенгол с чадър и протмоне...моят чадър е чисто черен, без точки.....а протмонето е доста по малко от колкото очаквах Rolling Eyes

# 85
Да се запиша и аз от следящите и .... я ме успокойте, че все пак не всички модели на найк са уголемени и 7цата не еповече от 41, че иначе трябва ще су чудя какво да ги правя тези маратонки, които чакам.  ooooh!

Ами не мога да те успокоя за съжаление.Мъжът ми си взе бутонки.Цял живот/ да де,като голям/ е носил 8,и всичките му футболни обувки са 8-ца тоест 42.От найк идват и си пише 8-ца 42,5.
Приятелката ми си взе найковете, които пуснах по-горе, че се продават,6-ца, с идеята, че е 39,а то на кутията пише откровенно40.
Дано твоите да ти станат, че е голям зор това с препродаването.

Айде и аз да се включа по темата с номерата на Найк Simple Smile Аз нося имам само найкове и според мен си отговарят, само че номерата са им на половинки. Всичките ми маратонки, а също и обувки Найк са UK5,5 което е 39, което е 25см стелка.
Надявам се да съм помогнала и аз с този пост Simple Smile

# 86
И аз нося само найк и всичките ми  найкове ( поне 3 на брой ) са ми UK 5.5 - 38.5 европейско  Peace

Един си поръчах 6 защото бях мерила и е умален модела  Peace

На мен пък еленчетата много ми харесват и очкавах да са пластмасови  Peace

Пак пуснах горницата този път 2ХЛ , ще му стане ама дали ще е синя  newsm78 дай боже  Praynig

# 87
Zdraveite strashno mnogo si bqh haresala edin sak na USA pro cvetut my e pepelivo rozovo a bykvite na markata sa ispisani otpred sus zlatno..Ako nqkoi go e zakypil dali bi se syglasil da mi go prodade zashtoto samo nego sam haresala i styrashno mnogo go iskam ..Chakam go ot nqkolko sedmici da vidq dali pak shte kachat no nqma rezyltat...Molq vi pishete mi ako nqkoi reshi da mi go prodade

# 88
  • Балчи-Варна
Да се отчета и аз-поръчката ни от 7.12 дойде и днес е тръгнала поръчката от 11.12 има няколко отказани неща,ще пиша на всеки поотделно...а относно частта от поръчката на 30.12 която се е забутала някъде и още я чакаме-звънях ве4е три пъти до спорта и сега в момента проверяват из техните складове дали не е забравена някъде там.Обещаха ми до няколко дни да ми дадът отговор и като го получа веднага ще пиша тук....
За понеделник се очертава една малка поръчка за последно от сайта тъй като има отказани неща,които искаме да си ги заменим с други....ами това е от мен...
утре ще разпращам на всички

# 89
'deneris1314' кутията ти е пълна

Общи условия

Активация на акаунт