SportsDirect.com - 7

• 35 160
  • 685
  •   1
Отговори
# 435
Цените са доста намалени, и всеки ден имат някой изкушаваща промоциЙка. Чак пък точно другата седмица едва ли ще има някакво кой знае какво намаление  Wink

# 436
Цените са доста намалени, и всеки ден имат някой изкушаваща промоциЙка. Чак пък точно другата седмица едва ли ще има някакво кой знае какво намаление  Wink

И аз мисля така. Английските сайтове вече обявиха намаленията. А и нали имат кодовете.

Видяхте ли, че кодовете от последните 2 седмици не важат за нас. Едното беше за gift card. Която на мен лично не ми трябва с отстъпка от 10%. А другото беше подаряват ти такава карта с 5 лири. Но може да се ползва само в магазините им. Не важи онлайн.

Някой беше писал, че в момента важи последния код и получаваш 5 лири отстъпка. Не е така.

# 437
и аз благодаря за отговора- жалко, че нямаше обща поръчка за найкчетата да се включа

# 438
Найковете още ги има, а някои момичета писаха, че ще правят поръчка.Свържи се с тях!

# 439
  • София
 номер 7 на пума на кой наш отговаря знаете ли newsm78

# 440
По принцип 7цата е 41.

newsm78 Пробвах с регистрация да видя за Найките какво се получава, ем...сложих едни С5 и едни 7, само първите ми ги намаля на 10, другите си стоят 28  Rolling Eyes

# 441
Аз приключих за тази година с поръчките. След Нова Година съм насреща!  Hug
Пожелавам на всички Весели празници и една по- добра 2010 година!

# 442
  • Балчи-Варна
Да, така е Ани,явно имаш право на един чифт в поръчка на тази цена...
аз понеже подготвям кошницата за поръчката в понеделник и знаете ли какво ми се случи???не ми дава да поръчам три чифта сандалки на Найк-изписва ми че не може да се поръча този брой???
явно при тези промоции си има и определено количество,за съжаление

# 443
  • София
Съжалявам за невежеството ми но 37.5 на колко отговаря от размерите на Пума

# 444
То тогава няма никаква далавера за обща поръчка за маратонки, Гюлчи...  Confused Иначе онези 3 за 2 - станаха, макар и само с 3 неща да пробвах, верно най-евтиното го изключва, но пък, ако поръчат повече хора не знам дали ще се получи  newsm78 С една дума на сметка са англичаните, ако се възползват от БД, че ако ние сами трябва да си поръчваме по чифт маратонки за 10 и доставка 30 ... по-добре да си изберем нещо на редовна цена  Laughing

п.п Анелка:
http://www.sportsdirect.com/SizeGuide/Index.html
с/у номера на маратонките има едно въпросче, там излиза тази табличка, която е по принцип за размерите ... за съжаление не съм веща, но това твоето е нещо като за 4 1/2  Rolling Eyes нека момечетата, които поръчват или носят твоя номер да кажат съ сигурност. Аз съм м/у 39и40 за маратонки и вземам 6 1/2.

# 445
Да, така е Ани,явно имаш право на един чифт в поръчка на тази цена...
аз понеже подготвям кошницата за поръчката в понеделник и знаете ли какво ми се случи???не ми дава да поръчам три чифта сандалки на Найк-изписва ми че не може да се поръча този брой???
явно при тези промоции си има и определено количество,за съжаление
Нали пише max 2 per customer. Или те не са от офертата? newsm78

# 446
  • Балчи-Варна
да ,права си....ние поръчката която ще пускаме пове4ето неща са от нормалните...
Гретхен така пише да,но намаля само единия чифт???поне при мен

# 447
Хмм сега като сложих от тези по 14 лири 2 бр, верно на двете сваля по 4  newsm78 просто си пробвам аз.

п.п. Така...извинявам се, ако съм объркала някого, след проба-грешка и т.н. усетих какъв е номера с Найка...значи намаля всички маратонки от дадените на 10 лири, ако те са с цена под 25, значи тези от 25, 28, не ми ги лови...без значение колко броя съм насложила в кошницата, поставих 4 чифта под 25 лири и на всички дава отстъпка и ги намаля до 10, така че който има малки крачета - печели, останалите с "лапатарите", ще си плащаме повече  Laughing

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 11:39 от anny_

# 448
  • Балчи-Варна
пробвай и ако има нещо на кирия свиркай   Wink
че още имам време до понеделник да си избирам за себе си
Благодаря Ани-да знаем за какво иде реч

# 449
да ,права си....ние поръчката която ще пускаме пове4ето неща са от нормалните...
Гретхен така пише да,но намаля само единия чифт???поне при мен
Ако можеш да разбереш какво става...
Моята поръчка, която пуснах вчера, имаше няколко неща на Golddigga, да знаете намаля всяко трето, но незнам точно по какъв принцип ги избира. Въртях ги, въртях в кошницата, то си избира кое да намали. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт