Коледа пристига вече,а мама узнава какво е МАЙското човече №11

• 23 094
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Здравейте!
Благодаря за пожеланията, момичета!
Това за заешкото за пръв път го чувам. Аз обичам и си хапвам. Хич не мисля да се поддавам на такива суеверия.
Winnie , дрехите са много сладки, особено поличката с обувчиците. Много са кукленски. Simple Smile

# 631
  • гр. София
Добро утро!  Simple Smile

Аз днес съм ранобудна, защото не мога да спя от болки в тазобедрените стави - направо не ми се мисли по-нататък какво ще е... ooooh! Май ще трябва да купуваме нов матрак, че на твърдо май е по-добре положението  Peace

Аз днес се опитах да си запиша час за ФМ при доц. Томова, но никой не отговаря на телефоните - някой знае ли кога е на работа?
Добро утро на всички!
vivid_v  аз успях да се запиша за ФМ при доц. Томова, точно преди празниците, чак на 20.01 за тогава имаше часове. Знам , че е много претоварена и след 20-ти има свободни.

# 632
Здравейте момичета Simple Smile

Сега ще връщам от ЖК Simple Smile Слушахме сърчицето на бебчето ... 158 удара в минута.
Пуснаха ми изследвания ПКК, урина и антитела. Сега от 14,30ч съм на ФМ.

Аз от 2 дни съм с невероятно главоболие. Дано мине скоро, защото вече не издържам. Пих Панадол вчера - никъв ефект (защо ли се учудвам), дано не се налага да прибягвам към Аналгин.

Ох, оставям ви, отивам да си доспя, че и тази нощ беше будуване.

Лек и прекрасен ден на всички Simple Smile   bouquet

# 633

Славче, ти къде си на ФМ днес?

# 634
vivid_v , в МД при доц. Русева.

# 635
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Аз съм пак на работа  Laughing
Сега видях, че са ми пратили оферти за колички в ибей - на същото марка като тази, която взех - много са изгодни, та ако някой го интересува - ето линкове

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3003797 … ME:B:FSEL:GB:1123
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1205098 … ME:B:FSEL:GB:1123
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1104733 … ME:B:FSEL:GB:1123

Уини, много сладки дрешки наистина  Hug

Слънчева, изчакай още - намаленията на някои места почват около 5-10 януари, та все още има шанс  Peace От английски сайт ли ще поръчвате? Ако чакате намаления на колички според мен по-вероятно е да е малко по-късно - като почнат да изкарват новите модели  Peace
Аз сега чакам намаленията в Редута да заредя Кали за другата зима, за бебето само неутрални за зимата, ако открия нещо  Peace

# 636
Здравейте от снежен Разград  Party
Мен пак ме изюркаха да идвам за малко на работа.Направо вече не издържам.Нямам търпение да обуча някога та да не идвам на работа.Искам вече да съм си в нас и да мисля само за бебчето,а не така да се напрягам със служебни задължения и тем подобни глупости.
Змейче,последните две колички стават ли за новородено?Имат ли пълно легнало положение?
Славче,стискам палци миличка.После да се похвалиш как е минала ФМ.
За главоболието - и мен преди все ме болеше главицата.Само че хванах цаката каква е.Преди да забременея пиех мн кафета на ден и сега като не пия идва едно адско главоболие.Затова сутрин пия мляко с 3 в 1 и после съм си ок,а ако не съм пила и ме заболи главата веднага си правя и ми минава за 10мин.Аз си го обеснявам така че можеби организма ми е свикнал с кофеина.....  newsm78

# 637
  • Пловдив
Алекс - трите колички са абсолютно еднакви, само разцветките са различни - надолу на страниците има различните положения. Имат си напълно легнало положение без да се налага слагане на допълнителен кош за новородено  Peace Моят модел е малко по-различен - има кош за новородено и е с по-голям багажник  Peace В София ми казаха, че са ги виждали в магазините - тук са под марката Пег Перего и са от порядъка на 1000-1100 лв  Peace

# 638
Леле,Змейче сори миличка.Аз не обърнах внимание че отдолу има снимки.Само погледнах първата снимка и цената и това е.Много ми харесаха количките.А ако искам да си ги поръчам как става номерът?!-трябва да се регистрирам и да наддавам ли и куриера до България колко излиза долу-горе?

# 639
  • Пловдив
Няма какво да наддаваш на тези - това е крайната цена - веднага може да се купи. Доставката до английски адрес е 15 лири, после на фирмата до Бг е 1.5 лири на кг. /тази, която аз ползвам/. Моята определено много ми хареса - направена е с мисъл не като китайските марки  Mr. Green Платовете ми харесаха също  Peace

# 640
здравейте и от мен, лека и успешна седмица на всички... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
Змейче и на мен много ми харесват,аз обаче малко се притеснявам да купувам още  Embarassed
пускай от време на време и по нататъка изгодни оферти....
А те са от ибей Англия,нали?

# 642
  • София
Здравейте, Hug Hug Hug
Честити празници, честито и на именниците.... Hug Heart Eyes
Да сме живи и здрави всички и само хубави и щастливи моменти да се редят в живота ни.  bouquet

За количките и аз съм на стартова позиция. Чакам да мине ФМ на 01.09.2010 и дано всичко да е наред, тогава ще се активирам. Може да е малко раничко, но не ми се иска да изпусна английските намаления.
Змейче, аз по харесвам твоята, макар да не съм имала шанса да я побутам на живо. Даже сега има страхотни намаления в сайта им.  Grinning

Слънчева, а ти каква количка си си харесала.
Успешна седмица.  Hug

# 643
Честита Коледа момичета  Hug

Нямах време да ви чета през почивните дни, и сега набързо ще драсна два реда и се връщам да чета назад.

В събота бяхме на Фетална. Всичко с бебето е наред, има си всечко, много риташе през цялото време. Тежи 330 гр. и термина вече ми го дава пет дена по рано.Ще помоля да ми сложите едно  stork-boy , доки каза че е 100% мъж, така че се присъединявам към мъжките майки  Grinning Мъжът ми толкова искаше момиче, че като каза докторката пола, и той първо замръзна, а после и вика, "Ама сигурни ли е, по нататък да не излезе момиче " Joy , аз го успокоих като му обещах третото да е такова  Mr. Green

Като си тръгнахме от там обиколихме малко магазините и не се стърпях и купих първото бодинце, сдобих се и със една от онези възглавнички дето ги купувате за кърмене. Искам да ви питам пълнежът на вашите от какво е , на моята е от много ситни топчета стериопор. Много е мекичка, малкия я преватизира за сега, като каза че ще  я пази за бебето  Wink

Сега отивам да наваксам  smile3529

# 644
здравейте момичета, честита Коледа на всички. Да сте живи и здрави и много хубавки и здрави бебоци през май Hug

Таничка, честит мъж, явно през май ще се раждат предимно момчета....един син месец се очертава

Общи условия

Активация на акаунт