Коледа пристига вече,а мама узнава какво е МАЙското човече №11

• 23 105
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Под кленовите дървета
Здравейте на всички и честита Kоледа!
Честит имен ден на всички празнуващи Simple Smile

Да ви попитам вредно ли е заешкото месо  Thinking защото в къщи не ми дават, дали от суевери и аз не знам!
Хубав ден

Как ще е вредно?Заешкото месо е едно от най-чистите меса, нарежда се може би след пилето. То е нетлъсто и ако си е от домашен заек най-добре. Аз лично съм отгледана със заешко и пилешко месо, свинско почти не съм яла като малка и сега почти не ям Simple Smile
Пък за суеверие newsm78не знам newsm78

# 616
  • Пловдив
Мда, чувала съм го това суеверие - нещо имаше, че детето щяло да е страхливо като зайче  hahaha
Пълни глупости  Laughing Ако източникът на месото е сигурен - яж си спокойно  Peace

# 617
 Хахаха,сетих се за суеверието:) Ако ядеш заешко, детето ти може да се роди със заешка уста. Ако вярваш на подобни глупости- твоя работа. Аз тамън дадох едно бурканче със заешко на Бела и облизах лъжицата накрая... Mr. Green  За децата знам,че е много полезно. Предполагам и за възрастните... на мен по-скоро ми е жал за животинките.... То покрай лудата крава, свинския и пилешкия грип какво ни остана да ядем... Joy

Честито на всички именяци днес!

# 618
Ако сме суеверни 9 месеца нищо не трябва даядем и правим, то не бе за подстригване каквили не глупости...
Просто се чудих дали не е вредно и ще ходя да си сготвя едно зайче  Wink

# 619
Здравейте и честито на всички празнуващи днес!  1dating

mir4o искрено ти съчуствам за детето.Преди месец и моя Принц получи афти от един АБ и го оправих само с Гринофорин-мажех го по 3-4 пъти на ден.Това прекрасно лекарство вече трудно се намира но за сметка на това помага много.Ако имате наблизо зъболекар го закарай да го намаже и веднага ще облекчите болката ,ще свалите Т и детенцето ще започне да си хапва Simple SmileАз лично си имам вкъщи.
Alex 88 мисля че не е нищо много притеснително това да ти тече коластра-просто при всички този период както и количеството са различни, за твое успокоение може да дръннеш и на доктора още веднага за да не го мислиш по празниците Simple Smile
лилка нищо ти няма на гърдите...скоро ще ти пораснат, ще видиш, даже ще се чудиш може ли да станат толкова големи, да не говорим и като закърмиш....Памела Андерсън ряпа ще яде  Joy hahaha Joy
sivanovaa аз мога ли да дойда да се почерпя с теб???мммммммммммм

# 620
Пухкавелка Всеки който му се хапва е добре дошъл.. Много обичам да готвя и да имам гости cook lalalala.

Между другото много мами се събират на кафе и си правят много весели снимки....немже ли и ние да се съберем:)
И да кажа за мамите които преди питаха курсът за бременни в МОЛ София започва отначало на 12.01.2010 от 10:30 безплатен е

# 621
Змейче,мерси за съвета.Сега тръгнах да чета отзиви за кремчето из форума - утре ще отида да си го купя,ако не и още днес.Дано бързо се оправя....

# 622
Честит имен ден на всички  празнуващи  Heart Eyes

# 623
Здравейте!
Честита Коледа със закъснение Hug
Честито и на всички именници  bouquet
Днес най-накрая се уредихме с билети за Аватар,но чак за вторник ooooh!
 welcome на новите мами!
Днес обикалях по детските магазини Blush ще се побъркам искам вече да купя разни работи,но ми се струва още раничко  33uu
Оххх толкоз за сега от мен Laughing

# 624
Здравейте!

Аз се прибрах от разходката днес. Беше голяма лудница из магазините и даже няколко пъти ми прилоша дкато чаках на опашката да платя. За бебето взех само 2-3 неща, тъй като повечето дрешки бяха или за момчета, или за момичета, а неутралните бяха доста малко. За Кари взех също някой дрешки за пролетта  Peace

Мирчо, аз нямам много опит с антибиотици, тъй като Кари е пила само 2 пъти. Тук лекарите много рядко изписват АБ. Тя е пила само след операция на ухото и след установени бактерии в гърлото след изследване. Дали малкия не прави алергична реакция към този АБ? Кари се обрина от единия, та решихме че има алергия към пеницилина и след като сменихме АБ, всичко беше наред  Peace Дано бързо се оправите  Hug
За заешкото - аз лично не консумирам такова месо. Тук изобщо не се препоръчва и не се продава. Бебешки пюрета със заек съм виждала само в България, а и не бих дала на детето. Но пък от друга страна определено заешкото не е поставено като забранена храна при бременност, така че освен суеверието не знам какво друго би могло да те притесни  Peace

Ето и моите покупки http://www.snimka.bg/?album;aid=457288
Чувалчето за бебето е за възраст 6-12 месеца, тъй като не смятам да ползвам такова в началото поради опастност от претопляне на бебето, а и времето тогава ще бъде топло  Peace

# 625
Winnie - дрехите са страхотни особено ми харесаха панталонките за Кари червените с чорапогащника и поличката с обувчиците страхотни са newsm03

# 626
mir4o искрено ти съчуствам за детето.Преди месец и моя Принц получи афти от един АБ и го оправих само с Гринофорин-мажех го по 3-4 пъти на ден.Това прекрасно лекарство вече трудно се намира но за сметка на това помага много.Ако имате наблизо зъболекар го закарай да го намаже и веднага ще облекчите болката ,ще свалите Т и детенцето ще започне да си хапва Аз лично си имам вкъщи.

Благодаря ти Пухкавелче за съвета....За първи път чувам за това лекарство и ще се опитам да га намеря ако от този антибиотик не ни мине.От вчера няма температура ,но ние и от 2 дена сме на новия АБ.

Мирчо, аз нямам много опит с антибиотици, тъй като Кари е пила само 2 пъти. Тук лекарите много рядко изписват АБ. Тя е пила само след операция на ухото и след установени бактерии в гърлото след изследване. Дали малкия не прави алергична реакция към този АБ? Кари се обрина от единия, та решихме че има алергия към пеницилина и след като сменихме АБ, всичко беше наред   Дано бързо се оправите 

Ами досега не е правил алергична реакция от АБ,но всичко има пръв път така че,следващият път когато му изписват антибиотик от този род направо няма да го купувам.

# 627
  • Sofia
Здравейте и от мен!!! Следя ви, за да нямам големи пропуски Wink

Искам да се похваля,че ми спря слюнченето  Grinning Grinning Grinning От 3-4 дни съм така и все не смея да "кажа голяма дума", з'то ме е страх да не се върне пак  Praynig Praynig Praynig Все пак засега само вечер се опитва да се появи, но аз не се поддавам и съм най-щастливата на света - няма такава гадост прото!!!!

Заешко аз обичам, баща ми гледа зайци, но сега не ми се яде много месо и рядко хапвам. Иначе е сухо, немазно, уважавам го  Peace Може би не е много масово месо, зайците често боледуват и затова е по-добре да се внимава  Peace

Приятен ден ви пожелавам - снимки ще гледам утре  Hug

# 628
Добро утро!  Simple Smile

Аз днес съм ранобудна, защото не мога да спя от болки в тазобедрените стави - направо не ми се мисли по-нататък какво ще е... ooooh! Май ще трябва да купуваме нов матрак, че на твърдо май е по-добре положението  Peace

Аз днес се опитах да си запиша час за ФМ при доц. Томова, но никой не отговаря на телефоните - някой знае ли кога е на работа?

# 629
Добро утро, момичета!
Уини, по повод твоя шопинг да ти кажа, че снощи даже по новините съобщиха за намаленията и опашките в магазините Simple Smile.  Ние се вдъхновихме с мъжа ми и проверихме дали случайно не са намалили още малко избраната от нас количка, която ще поръчаме чрез английски сайт, но уви....... цената си стои закована Crossing Arms. Ще изчакаме още десетина дни и поръчваме после.
spirito85 , и ние от миналата седмица правим опити да го гледаме този филм, но едва вчера успяхме да вземем билети за днес ooooh!. Такова нещо никога не е било......
mir4o , само да допълня, че афти много успешно се лекуват и с хомеопатия. И аз и синът ми имаме проблем с афтите т.е. много често ни се образуват от какво ли не и откакто започнахме да ги лекуваме с хомеопатия, забелязах, че много по-рядко ни се случват.
Тук днес отново ще ни издави този дъжд, писна ни вече.......
Хубав ден от мен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт