Коледа пристига вече,а мама узнава какво е МАЙското човече №11

• 23 110
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Уини,Кари е голяма сладуранка Simple Smile Пу-пу,да ти е жива и здрава  Hug
Ние тъкмо се върнахме от Русе.Мако на гости на роднини,но не исках да оставаме да спинкаме там та затова се прибрахме по късно,късно.
Момичета,много коластра имам,много нещо.Постоянно ми стават петна по сутиена и ми залепва - мн е неприятно,а днес и зърната са ми възпалени.Защо ли е така и аз какво да направя?Някой да даде съвет  newsm78
Айде лека нощ от мен,малката бубка в стомахчето,мъжо и котето  Hug

# 601
   Змейковица, Слънчева, Winnie да знаете как ме успокоихте само  bouquet Heart Eyes
Хормоните ми бушуват в пълна сила и изпадам в противоположни настроения.

alex88, не се сещам за друго сега, освен че продават едни кръгли тънки тампончета (за кърмачки) с лепка за сутиен. Поне няма да ти стават петна по блузите и да ти стои влажен сутиена.

# 602
Alex88, сърдечно благодаря за комплиментите  Hug Наистина добра идея ти е дала Уни - вземи си от тези подложки за кърмачки  Peace При мен коластра никога не е текла по време на бременност, но не мисля, че е нещо лошо, може би единствено е неприятно  Peace Може би някоя мама с повече опит ще се изкаже  Wink

Ние го караме мързелив ден тук. Кари се е залепила за телевизора и гледа Мечо Пух  Mr. Green Аз скоро се каня да излизам по магазините, ама мисля да ида сама, че мъжо и дете само ще ми се пречкат  Crazy

Хайде пишете момичета, че да пуснем нова темичка с новогодишно заглавие  Wink

Лек ден!

# 603
Добро утро, момичета, и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на празнуващите днес!
Да споделя, че започнах много често да се будя през нощта и все не мога да си намеря удобно място/положение за спане. Все ми се иска да легна по корем, но уви..... Лоша работа, ако от сега започне да ми става неудобно, то какво ще правя тогава последните два-три месеца ooooh!
alex88, ти ме изненада с тази коластра newsm78 в такива количества. При мен не е така, въпреки че гърдите ми удвоиха размера си, боляха ме много в началото, сега зърната са чувствителни, но коластра се появи за първи път в началото на декември по една капчица и толкова. Можеш да попиташ доктора от ЖК дали е нормално или да зададеш въпрос на отзивчивите дами от ЛЛЛ и кърмаческия форум.
Уини, най-благородно ти завиждам за разпродажбите. Като студентка живях в Лондон 2 години и това ми беше любим момент - най-вече заради безбожно ниските цени Peace. Приятно пазаруване!!!

# 604
  • Русе
Здравейте, момичета!
Честита Коледа с малка закъснение!
Честио на всички именници!
Знам, че виното понякога, по малко не ни вреди. Една виртуална почерпка:

Днес с моя мъж правим 1 година от сватбата ни.
Хубав ден на всички!

# 605
Честит имен ден на именниците който носят името Стефан или Стефка!!!!Изкарахме празниците добре но за жалост Дани съвсем се разболя  CryЯвно предният антибиотик Оспен освен че не ни е помогнал е направил цялата му уста в афти...Цели два дена непрекъснато сме с температура 37.7 и ужасно зелени сополи които не се махат изобщо.Освен това за капак лепнахме вирус като ходихме в болницата за иследвания на Даун.Сега и аз пия някакви витамини за имунната система за да не ме зарази малкия-Биозин мама.Ами това е във общи линии ,явно на празниците ще сме болни  Cry

# 606
~Magi_TM~ благодаря за почероката,аз ще се почерпя сега по празниците 2-3 дена си пийвам по една чашка червено винце.
  Честито и от мен на именниците днес да им е живо и здраво името.
  Alex 88 сигурно  е много неприятно това с коластрата която имаш не мога да дам съвет какво да направиш но дано това е добър знак занапред и да имаш в изобилие и супер много за малката госпожичка през май месец.
  А при мен даже и с милиметър не са ми пораснали гърдите,нито са болезнени нито са чувствителни ,дали аз не съм наред нещо  newsm78 (но може и да е нормално при положение ,че единственото признак който имам е растящтото коремче и успокояващите видеозони на ЖК като го видя бебока).

# 607
Здравейте, момичета Simple Smile

Честит имен ден на всички празнуващи Simple Smile ЗДраве, щастие и късмет Simple Smile

Честита годишнина, Маги ТМ! Да сте живи и здрави и много да се обичате, още много години. А подаръка на пролет Simple Smile

Уни, можеш да идеш на втората ФМ. Тя се прави до 23-та седмица. Ако успееш да си запишеш час ще е много хубаво. Иначе следващата е от 24-40гс.

Утре съм на ЖК и ФМ. Вече нямам търпение. Любимите ми дни са срещите с бебчо Simple Smile Дано и пол ни кажат вече Simple Smile.
Днес ще го отдам на мързел.

Лек и прекрасен ден, МАЙчета Simple Smile

# 608
Уни, бързо оздравяване и дано вече да си много добре Hug Hug Hug
И аз така си чуствам корема, оспбено като си легна.

Честит именден на всеички празнуващи.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 609
Здравейте момичета Simple Smile
Благодаря много за съветите,вероятно утре ще отида до лекарп си да го питам какво да правя.То да си тече не е проблем,но мн ме болят зърната и са възпалени.... оф,ще видим......
Маги,честита годишнина.Да се обичате още много години и бебчето да ви радва много  Simple Smile
Славче,ще чакаме да пишеш утре как е минало всичко.
Болничките да оздравяват по-бързо  Peace
И не на последно място - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!

# 610
  • Пловдив
Момичета,много коластра имам,много нещо.Постоянно ми стават петна по сутиена и ми залепва - мн е неприятно,а днес и зърната са ми възпалени.Защо ли е така и аз какво да направя?Някой да даде съвет  newsm78
Айде лека нощ от мен,малката бубка в стомахчето,мъжо и котето  Hug

Алекс, не се тревожи - и аз така бях при предната бременност. Няма нищо притеснително - момичетата вече са ти казали за подложките за кърмачки. Сменяй ги начесто - да не ти остава мокро на зърната дълго време, защото така може да си докараш инфекцийка. Мий зърната само с вода няколко пъти дневно - когато се къпеш избягвай да ги миеш с душ-гел или сапун  Peace Ако ти се образуват корички не ги чопли, да са не се отворят ранички. Ако те наболяват зърната, вземи си някой от кремовете за зърна - аз препоръчвам Лансинох.

Сега честито на всички именници!
Честита годишнина на Маги - дълги години да се обичате и да напълните къщата с дечица   bouquet

Уини, много е сладка Кари  Hug
Ние празнувахме с родата на мъжа ми и имаше още 2 деца там, та беше весело  Laughing

# 611
Момичета аз миналата седмица ходих на ФМ.Потвърдиха ни че е момче и съм много щастлива.Всичко си му е наред.Да ви кажа нещо съм разочарована от прегледа.Ходих в Селена в Пловдив.Гледа ме д-р Кръшков 20 минути.Като през това време все му звънеше телефона.Взе да ме убеждава,че било хубаво и към 28-30 седмица пак да се направи ФМ.Но да ви кажа честно ако всичко върви добре нямам намерение да ходя.Мисля,че беше излишно това ходене,но поне се успокоих че всичко е ок.Сега си чакам биохимичния скрининг.Не знам защо се забави толкова това изследване и  малко се притеснявам.Иначе бебо вече е доста активен,рита,върти се-особено вечер.Само дето съм доста настинала.Та разболях и мъжа ми.Това е засега от мен.Целувки и весели празници на всички.

# 612
  • Пловдив
Аз чух лоши отзиви за Селена за ФМ /а и по принцип не съм й фен на тая болница  Stop/
Ще ходя в Медикус алфа на ФМ, ако всичко е наред  Praynig хич не смятам да правя трета ФМ Peace

# 613
chori, не мисля че ФМ е излишна, но явно доктора ти не ти е обърнал достатъчно внимание.
Честити сини гащи Simple Smile   bouquet

alex88 , дано има с какво да се похваля Simple Smile))))

# 614
chori, не мисля че ФМ е излишна, но явно доктора ти не ти е обърнал достатъчно внимание.
Честити сини гащи Simple Smile   bouquet
Лекаря огледа всичко на бебето.Но да ви кажа това го прави и моята лекарка.Няма значение-важното е,че всичко е наред и съм по-спокойна вече.Да излезе само и биохимичния скрининг-тогава вече ще се успокоя напълно.На друга ФМ няма да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт