СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 8

• 17 324
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
Киара,блазе ти!Аз не съм слизала до "Града"от има няма 3м..А от тоя кучи студ и из квартала не мога да движа...Като се прибере бате-то мрак и студ,та го пращам него на пазар...Искам навън!Ма и днес май ще е под нулата...

# 436
Добро утро,
 BebEshOnDeL мерси за кафето Peace
И на мен това за 6г кърмаче ми струва доста странно,да не кажа извратено.След като детето е захранено просто не виждам смисъл от кърменето,като то си получава всичко необходимо от храната.Ама явно на майката й харесва да я дърпат за гърдите.Не знам лично мнение,но след 1-1,6г не виждам смисъл от кърмене(за мен и този период е дълъг,ама хайде...)Но да не създаваме нови спорове в темата.Кой както иска да кърми. Peace
E, и на мен ми дойде в повече-ако щете с камъни ме линчувайте, но си е извратено.

Айде сега добро утро! Мерси за кафето, след малко ще дръпна още едно, пък и ще си запаля цигарка. Днес оставих Кико да не ходи на детска градина и тотално ми стопи лагера smile3514 , прескачам увертюрата и с две думи същественото: Пусна пеещ джип в микровълновата smile3511Слава Богу ни няма нищо и къщата освен малко наводнена и миришеща на пластмаса в кухнята, е цяла. Изгасих пламъците, сега бате е наказан и чакаме следващо наказание от Шефа-татко. Ако питате аз какво правих - давах телефона на свекито да чуе обичното малко внуче Mr. GreenТя се прибира от едно Чуждестранно село и влязла в Б-я как може да не се покаже пред целия автобус с разговори до снахите #Cussing out.?Както и да е - случи се.
Оставям ви и ви желая прекрасен ден, ако мога ще се включа по-късно.

# 437
  • Испания и Стара Загора
kiαrrα ми така му бях поръчала-да е скорпион,да има буквата "К"(от неговото име) и да пише Алекс.И той това ми нарисува. Wink

# 438
  • sofia
Да ви помоля за помощ!Трябва да купувам подарък на малката ми братчедка,която е на 12.Миналата коледа и подарих коледен мечо и някви принадлежности за у-ще...Но откак ми даде скайпа си,на който се е кръстила"Крейзи бич" hahaha...мисля,че мечо вече няма да е тъй съблазнителен за нея...То сигурно и миналата година се е правила,че се радва...Тая екселерация...Та,въпроса ми е,какво ще я зарадва/освен някой пич/?Дали продават козметика и гримила за тийнейджъри?Дали пък майка и няма да ме утрепе,ако и зема такива/може да се заблуждава,че е маалкаа/?

# 439
Да ви помоля за помощ!Трябва да купувам подарък на малката ми братчедка,която е на 12.Миналата коледа и подарих коледен мечо и някви принадлежности за у-ще...Но откак ми даде скайпа си,на който се е кръстила"Крейзи бич" hahaha...мисля,че мечо вече няма да е тъй съблазнителен за нея...То сигурно и миналата година се е правила,че се радва...Тая екселерация...Та,въпроса ми е,какво ще я зарадва/освен някой пич/?Дали продават козметика и гримила за тийнейджъри?Дали пък майка и няма да ме утрепе,ако и зема такива/може да се заблуждава,че е маалкаа/?
Племенницата ми е на толкова и на тая възраст се интересува от мода, момчета, преси за коса, гримила..т.н. Зависи какви възможности имаш, но моите не са особенно големи и понеже тя обича дрехи съм решила да й взема някаква тийн блузка и парфюм /който незначи, че ще е някой скъп, може би се продават такива с Хана Монтана и дъра бъра/.

# 440
  • Испания и Стара Загора
Щях да ви питам-гледам,че тук в магазина са пуснали замразени баници със сирене на Белла.Опитвали ли сте ги и струва ли си да взема за Коледа? newsm78

# 441
  • sofia
На мен са ми вкусни,но бате иска "Домашна"...

# 442
Добро утро!
Според мен, на "Крейзи бич" Mr. Green би била полезна една книга от този сорт  и някакво парфюмче, примерно. Когато аз бях на 12 си спомням, че баща ми ми подари подобна книга (явно защото им беше неудобно да говорят с мен за менструация, противозачатъчни и т.н.), та я изчетох на един дъх и още си я пазя, много полезен подарък Peace

# 443
Ани хубави са мила,аз постоянно взимам Peaceмалко са  скъпи,иначе са вкусни,особено мини-баничките Partyама цялата баница не е много голяма,повечето е опаковка Joy

Арлина, абе ти що не накараш ваште да ти изпратят колета ми newsm78какъв е  смисъла да го вземеш февруари-аз не пращам армаган за Трифон Зарезан hahahaда знаех поне да бях сложила едно винце Joy

Весита,и на мене наште ми я баха подарили Peaceаз много си я обичам и пазя и от време-навреме си я гледкам-голям ми е спомен Party Hug

# 444
  • София; Дружбето
Joy Миша идваше, дигаше ми блузата и със заповеднически тон казваше : Дай цица Mr. Green туй на 2 години. Хич не ми е било странно Grinning Но това пак си е до човек и дете
[/quote][/b]
ееее тва малко прекалено полезно ми идва-Цвета нищо лично, ама как си й давала цица като е с зъби  newsm78.Мисля че и Арлина беше така -споделете че ми стана интересно-а в градината......там цица няма  Thinking
[/quote]
Зъбите и кърменето нямат нищо общо. То детето си умее да суче. Аз на 3 месеца почти съм отхапала зърното на майка ми, това без зъби. И наистина всеки разбира кърменето по свой начин. За мен е нормално до 3 години да се кърми, за други какво виждам  и 6 месеца са много.
Баща ми много се гордее,че е сукал до 3, даже още разправя как си е носел столчето и е тормозел баба ми Mr. Green
Ай стига, че пак ще съм черната офца. Отивам на разходка

# 445
За кръщенето - и аз мисля че трябва и родителите да са кръстени.Ние на малкия още не сме правили.Мисля покрай именния ден да му го направим, 31 август.

За родителите не знам, ние и двамата сме кръстени, та не е ставало на въпрос. И нашето ще е тогава - на именния му ден  Peace На Невена го направихме на Цветница, когато беше на година и половина (тогава пък се падна точно 1.04  Joy). Е нема такъв рев! Три пъти се препоти тя, а кумовете - сигурно 8. Първоначално се уплаши от попа, после ревна и от кума... а той милия - мъж скала, в чудо се видя. Предишната вечер "поляха" повода с мъж ми и баща ми, в стаята за кръщенета гореше яко печка на дърва, а той се спретнал с един костюм.... Пред 3 минути искаше кърпички...  hahaha ГОлямо шоу. Сега си мисля да го направим още докато Алекс е по-малък, ако може да избегнем тия случки...
Айде да видите нагледно - http://marinafil.snimka.bg/children/nevena-kr-shtene.454861.16475075

За кърменето няма да коментирам, то е ясно, че не можем да бъдем на едно мнение всички. И аз мисля да захраня към 5-ти месец, с нещо зеленчуково (каквото се приеме добре).

Елка, добре че ви е се разминало без тежки последствия. Ама тоя Кико голям беладжия  Heart Eyes

Анита, много са хубави и двата модела. Май даже втория по- ми харесва... Баничките са ми любими! Как беше - крада с повод и без повод  Joy Joy Joy Само че взимаме минибанич& … 80;те. Цялата баница като я сложа и ми остава неизпечена между редовете (ама и аз го обясних...). Почти всяка събота/неделя закусваме с тях! Супер вкусни са ми, супер бързи и удобни!
А на Бебешондел и аз я помня от лятото, от снимката и като булка, още тогава направи впечатление  Peace

Ладида, съчувствам ти. Аз лично много мразя да ми мирише на алкохол. То Илия друго, освен домашна ракия рядко пие. Ако прекали директно го изнасям да спи в хола. Ако е само чашка-две (нашите са малки) - задължително спи с гръб един към друг, да не ме достигат изпарения hahaha ТО аз по принцип мразя и някой да ми диша в лицето, имам чувството, че не ми стига въздух. Абсолютно никога не съм спала в сякого лице в лице  Embarassed

# 446
  • sofia
Тенк ю за идеите!Значи,парфюмче,книжка блузка...супер!

# 447
  • sofia
Олеле,като се развихрих из тея ми ти книги...и ми потекоха лигите...Аз затова избягвам да влизам в книжарница с празните си джобове,че се депресирам..

# 448
kri6kami6ka, аз отидох на Панаира на книгата с 90 ст. в джоба  Embarassed. Ревеше ми се направо. А имаше такива намаления... Поне си набелязах доста заглавия и ще чакам по-добри финансови времена...

# 449
Здравейте и от нас Hug.
Днес тук е грейнало едно слънце смятам да изляза да поразходя малко бебка че горката от 20 дни не е излизала и вече не издържа в къщи.
Аз смятам да направим кръщенето на 15.08 на Богородица.

Общи условия

Активация на акаунт