Отговори
  • София
Здравейте ! Предстои ми лапароскопска операция на двата яйчника ,тъй като са целите в кисти .Гинеколожката не ми препоръча никой, а каза да се ориентирам сама и да си избера аз добър специалист,затова се обръщам към Вас .Моля Ви ,мили мами ,посъветвайте ме ако вече имате опит от това естество ,при кой е добре да отида и при кой да не ходя , както и каква е цената на такава интервенция... Praynig

# 1
Здравей, виж в подфорум Проблемно забременяване тема Прадстои ми лапароскопия ими доста писано по темата.
Успех!

# 2
Здравейте на всички мами. Доктор Босев от Майчин дом-София ми направи лапароскопска операция на миома. Много съм доволна. Отнесе се много професионално. Истински специалист и човек. Който иска координати или има въпроси, може да ми пише на лични.

# 3
д-р Попов от Шейново и д-р Тюфекчиева от Майчен дом!  Peace Това бяха моите фаворити миналата година, но при мен се стекоха по друг начин нещата. Аз съм със СПКЯ и имам доста кистички и на двата яйчника, но се лекувам с хапчета и диета.

# 4
  • София
А колко излиза операцията с избор на екип и без избор на такъв?

# 5
  • Бургас
д-р Попов Шейново  2008 беше 800 лв избор на екип в Шейново

# 6
Всяка болница има различна цена за избор на екип.

# 7
  • София
Разбирам.Засега се спрях на д-р Попов- остава да намеря негови координати и да си запиша час за да насрочим дата.Ако някой от вас може да ми помогне с инфо- благодаря предварително! Hug

# 8
 През септември правих лапаро заради кисти в Шейново. Изборът на екип беше 800лв. На мен ми я правиха д-р Валери Иванов и д-р Диков. Много съм доволна от отношението!
 За актуални цени можеш да провериш на сайта на болницата.
 Късмет!

# 9
Мен ми махнаха голяма киста и ми запазиха яйчника миналия септември в болница Доверие-д-р Новачков и лапароскопията струваше 300лв.

# 10
Не препоръчвам Доверие.
Може да е часто, да е лъскаво и да е евтино, но не бих разчитала на добра работа.
То по пренцип всеки с късмета си, но на една приятелка и се наложи няколко месеца след лапарото в Доверие да прави второ, за да се свърши работата качествено  Sad

Общи условия

Активация на акаунт