Помощ в търсенето на работа - 3

• 95 675
  • 865
  •   1
Отговори
# 690
Ще помисля за неплатения отпуск,ще разбера как стоят нещата,благодаря Hug

# 691
Аз съм в такъв неплатен отпуск, в който просто ми се пази мястото, без да ми се плащат здравни и др. осигуровки. Наистина обаче с трудовите договори не съм съвсем наясно как стоят нещата.

# 692
Ще помисля за неплатения отпуск,ще разбера как стоят нещата,благодаря Hug
Особено ако дечицата са ти до 8г. .. имаш право за всяко от тях по 12м .. ако не си женена (понеже пишеш, че сама ги гледаш) .. и по 6м. ако си Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 11:59 от duhi_puhi

# 693
  • Пловдив
duhi_puhi, не по 2м., по 6м. неплатно майчинство за всяко дете до 8г.

# 694
duhi_puhi, не по 2м., по 6м. неплатно майчинство за всяко дете до 8г.
Не съм писала 2, а 12.. И в някои случаи има право на 12!
(отбелязах го казах защо - пише жената, че си гледа сама децата.. ) - а оттук нататък тя да си провери според случая на колко има или няма Wink

Както и да е- това е за една друга тема Simple Smile

# 695
Има ли някой от Бургас,който да кандидатства за работа на летището?Или някой ,който да е работил там?Утре ще си подавам документи за кандидатстване за длъжност орератор ренген ,някой да знае какво точно върши този оператор и какви парички взима?

# 696
beniii, вариантът с неплатената не е лош ... За огромно съжаление, практически във всички магазини заплатите са по-високи от учителските ... но това е нашата мила родина ...

Единствено работното време на учителите е някакво предимство, ако училището не е на смени разбира се ...

# 697
joji04, операторите на рентген са тези, които проверяват багажа - най-вече. За заплащането в Бургас нямам представа, но по принцип на летищата не плащат зле, мисля, че работата е на смени.
Успех!
beniii, успех! Дано вземеш правилното решение - мисля, че можеш да работиш по втори трудов договор със съгласие на работодателя. От друга страна можеш да вземеш неплатен и да видиш дали изобщо ще подпишеш трудов договор и кога!

# 698
  • В голямото море...Живот
Пуснах 13 СВта в Джобса,от които само за 2 са кандидатствали по-малко от 100 човека.
Имаше една с 562 кандидатури  ooooh!

# 699
  • София
beniii, успех! Дано вземеш правилното решение - мисля, че можеш да работиш по втори трудов договор със съгласие на работодателя. От друга страна можеш да вземеш неплатен и да видиш дали изобщо ще подпишеш трудов договор и кога!

По принцип, ако в първия трудов договор е изрично упоменато, че за да се сключи втори трябва да се иска разрешение от първия работодател - то тогава се иска такова. Ако не е отбелязано изрично, може да си сключите втори трудов договор и без разрешение.

Втория трудов договор не може да е за повече от 4 часа, ако първия е за 8 часа на ден. По КТ се предполага, че повече от 12 часа на ден, човек неможе да работи.

А това за неплатения е супер добра идея, наистина  Peace

Успех на всички в търсенто на работа Simple Smile

# 700
Благодаря Ви момичета HugТова за неплатената е супер идея,но понеже трябва от 01.03 да започна курса за обучение в магазина,мога ли два дни по-рано да попитам директорката и има ли срок предизвестие,за да ми разреши неплатена тя.Ако всъщност някой знае.И аз ще проуча нещата,но най-важна ми е срещата в петък ,там отново ще попитам всичко.Пак благодаря  bouquet

# 701
  • Бургас
И аз се записвам във вашите редици. От фирмата в която работех преди майчинствата нещо увъртат ...и май ще ставам безработна от 18,02. Друг е въпроса, че аз нещо се разсеях и изпуснах да подам молбата за 6м. неплатен отпуск навреме. Някой има ли идея защо се подава поне 10 дни по-рано и ако отида примерно утре, когато ще остават 7 дни имат ли основание да не ми я приемат...Защото в този случай съм твърдо във вашите редици Outta Joint

# 702
Като майка на дете под 3 год. не могат да те уволнят без разрешение от Инспекцията по труда. Ако са решили да се разделите, им предложи да си пуснеш неплатената за начало.

# 703
Днеска ходих на интервюто. Confused Бяхме 15 жени.Ако съм одобрена  Rolling Eyes ще се обадят до понеделник.
Интервюиращите бяха две неориентирани девойчета на моите години.Обясниха как интервюто е само да се запознаем Rolling Eyes,питаха ме къде и какво съм работила /а го имаха извадено от джобса/ Rolling Eyes,мога ли да работя събота и неделя.Обясниха ми че това е интервюто.И аз нахално ги попитах къде е магазина,какво е работното време,koga se po`iwa.Отговориха ми но не казаха заплатата.Евентуално ако съм одобрена на второто интервю ще ми я кажат. Rolling Eyes

Обявата дето ходих днеска съм кандидатствала на 05.02,обадиха ми се вчера-08.02.
Утре ще ходя на обява от 02.02.

Стискайте палци че много искам да ми се обадят и да ме вземат от една обява дето вчера кандидатствах! Praynig To malko e  Confused Sad
Цитат
Кандидатствали по тази обява до момента: 121
Обявата е разгледана общо от 1038 уникални потребители.

Пуснах 13 СВта в Джобса,от които само за 2 са кандидатствали по-малко от 100 човека.
Имаше една с 562 кандидатури  ooooh!
Пускай навсякъде където отговаряш на повечето условия.Все някъде ще те забележат.

# 704
  • Бургас
Stryper, и аз така знам, обаче в Кодекса пише, че се подава най-малко 10 дни по-рано молбата за неплатена, а аз нещо се отплеснах и останаха 7-8 дни. Днес си говорих с тях, предложих да си пусна неплатената  ... щели да мислят ..  Mr. Green (ясни са ми)? А не мога да изляза, защото и двете деца са болни  ooooh! Офффф...здраве да е...Всяко зло за добро!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт