Помощ в търсенето на работа - 3

• 95 691
  • 865
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Съвсем случайно днес чукнах и на Соф-те обяви и "паднах от коня" колко много обяви има.При нас са само 3 странички а при вас на ден са поне 15  #Crazy #Crazy
Да,в София са много,ама какво от туй?Не е по-голям шанса да те викнат.А и е важно качеството,не бройката обяви. Wink Stuck Out Tongue
[/quote]

Здравейте и от мен  Peace Следя обявите в джобс някъде от около месец всекидневно. Напоследък се отчаях. Хич не са много обявите за София, нито като количество, нито като качество. юпреди няколко месеца обявите бяха по 25-30 страници, последните 3 дни едва ги събирам в 3-4, а разглеждам всичките. Е, без тези от агенции за подбор на персонал, че не съм доволна от "услугите " им. Успех на всички от мен, дано ни е по-лесно, макар че става все по-затегнато ...

# 676
На фона на 8-те обяви за Шумен http://www.jobs.bg/front_job_search.php?first=1&str_regions= … amp;location[]=23&l_category[]=0&keyword=   две от които са за бармани и сервитьори.А Джеф пускат обява през ден.Мани, то не е за приказване  ooooh!

# 677
На интервю съм утре:
Цитат
Кандидатствали по тази обява до момента: 212
Обявата е разгледана общо от 1444 уникални потребители.
Забелязали са ме от 212 човека. Flutter Май трябва да се гордея със себе си. Rolling Eyes Ама АКО утре ми обяснят условията ще има:Чакайте 2 дни,ако се обадим-избрани сте. Tired

Shu6omiga,да-много си права!Преди бяха по 30 страници,сега са по 15.И като търсиш в определена област повече от 5-10 обяви няма. Tired

# 678
Естел newsm10
 newsm44 една по-малко newsm17

# 679
 Joy още нищо не е сигурно  Tired След интервюто евентуално ще има второ и едва тогава ако все още ме искат. Tired

# 680
Добро утро!
Естел,ние вярваме в теб!
Ще успееш!

# 681
Момичета здравейте.Упътиха ме към тази тема,за да видя и вашето мнение.
Накратко,от 10г. съм начален учител в района ,в който живея.Имам 2 момчета,за които се грижа сама с доход от 380лв.,от който ми удържат пари за заем.Случайно пододох СВ на една интересна обява в джобса,просто така,защото заплатата ме привлече.На другия ден обаче ми се обадиха и ме поканиха на разговор,на който пък и ме удобриха.Става въпрос за хубав магазин в новооткриващия се МОЛ и начална чиста заплата-800лв.И сега пред мен е дилемата-да напусна редовната си работа,и да се впусна в повишаване на дохода си и смяна на средата.Ясно ми е,че първия месец ,ще ми е много трудно,защото ще съм без пари, а трябва и да пътувам.Моля Ви за вашия съвет Hug

# 682
beniii,заплатата ще е по-висока,но и работното време по-голямо.
Летни,зимни и пролетни ваканции няма.
Ти си прецени,кое е по-важно,ако ти трябват пари започни,но ако се справяш финансово,не си струва.
Успех при решението ти Hug

# 683
beniii,заплатата е хубава.Въпроса е доколко е истина.Да не се окаже още първият месец ,че понеже е криза ,няма как да ти платят.В смисъл вярваш ли достатъчно на работодателя?Проверила ли си от всички страни нещата?Още повече ,че доколкото разбрах ,няма на кого да разчиташ.Ако всичко си е уточнено,няма какво да мислиш,пускай се с главата напред и УСПЕХ от мен! Hug Peace

# 684
Като знам магазините как фалират  Rolling Eyes Особено такива в нооткрит МОЛове..
За кой град става въпрос, ако не е тайна?
Щото в Пловдив примерно много МОЛове, много чудо.. Ама ако знаеш как бързо се празнят  ooooh!

# 685
Казаха,че се подписва трудов договор и ни осигуряват на тези 800лв. като перспективата е през летните месеци,ако продажбите вървят добре,да се вдигне до 1100лв.Фирмата е испанска,за домашен текстил,работното врема на смени от по 6 часа.Само за парите ще го направя,защото децата имат все по-големи нужди и ми омръзна ежедневно да правя дребни сметки и все за нищо да не остава.Благодаря за мненията Ви.В петък ще имам среща отново,за да говорим вече целия екип и тогава ще задам всички въпроси,които ще ми оформят окончателното мнение. Hug
Става въпрос за София,МОЛ Средец

# 686
Успех ти пожелавам от сърце!Дано се оправдаят надеждите ти! Hug Hug Hug
Пиши какво е станало на събранието .  bouquet

# 687
Beniii, ако решиш да опиташ на новата работа, опитай да излезеш в неплатен отпуск от старата (за всеки случай). И аз съм учител и в момента ползвам такъв.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 10:17 от ilinkoyas

# 688
  • Germany
Ако решиш да опиташ на новата работа, опитай да излезеш в неплатен отпуск от старата (за всеки случай). И аз съм учител и в момента ползвам такъв.

Е, как тогава ще започне на договор на новата? Като 2ри трудов ли?
Бени, сигурна ли си, че ще взимаш чисто 800лв.? Защото, ако те осигуряват на 800 ще взимаш към 600 и малко се обезсмисля местенето...

# 689
  • В голямото море...Живот
Аз пък вчера си пуснах СВто в Джобса за всичко,което имаше в нашия град и на което що годе отговарям - 4 обяви.
Даже и за шофьор кандидатсвах  ooooh!

Бени събери колкото можеш повече инфо и тогава решавай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт