Помощ в търсенето на работа - 3

• 95 641
  • 865
  •   1
Отговори
# 735
  • Belgium
Логично е в София да са най-много - едно на ръка боря на населението, другото е че бизнесът е концентриран в столицата, а не е разпределен равномерно из страната.

# 736
Момичета, вече сме на 50-та страница и се чудя дали да пускаме нова тема, при положение, че малко по-надолу в ДиС се мъдри тема с над 100 страници ("Досадните реплики"), която не е заключена...Какво ще кажете?

# 737
Къде ги видяхте тия обяви 200 за Пловдив..
Повече от 2-3 стр. на ден рядко пускат.. Което прави не повече от 60-70 обяви  Rolling Eyes
Обявите специално в Пловдив от една година са на едни и същи фирми,чат-пат се променят изискванията.Това ме навежда на странни мисли  Tired Изобщо съм се отказала вече да ги проверявам,в момента май само със здрави връзки ще стане  Confused

# 738
"в момента май само със здрави връзки ще стане",така е,но за този който ги има.
Аз не съм от тези,за съжаление Tired
Но ако имах,щях да се възползвам Naughty

# 739
Не отидох  Confused Всъщност отидох в техен обект,но офиса им е преместен на друго място.Лошото беше че имах час  и не можех тепърва да търся правилното място.Както и да е....

По-добре да си направим нова тема и да се молим за малко пишещи в нея.
А и ако искате пишете какво търсите за да получите съвети-къде да,къде не,нормални пари за бранша и т.н.

# 740
Естел ,всяко зло за добро!
Ще ти се обадят от желаната за теб работа! Peace

Да не правим нова тема,че е кофти да гледаме как растат номерата на безработицата Tired

# 741
Здравейте днес и от мен, пуснах одеве едно св, да видим дали ще има отговор, все си мисля, че ще започна, когато наистина е времето, понеже сега сме пред преместване и малкият все се разболява, та не знам как биха стояли нещата ако работя, може би не ми е дошъл моментът, от друга страна пък то винаги има по нещо, не знам... малко си излях мислите и аз... иначе за връзките- мога сега да се възползвам, ще ми се намери нещо общинско, но пък не искам по този начин, та за сега ще опитвам сама Simple Smile
ХУбав ден и успех на тези, които имаха интервюта тези дни  
Hands Thumbsup

# 742
"в момента май само със здрави връзки ще стане",така е,но за този който ги има.
Аз не съм от тези,за съжаление Tired
Но ако имах,щях да се възползвам Naughty
И аз съм като теб,нищо..успех ти пожелавам,дано скоро ни се усмихне късмета   bouquet
Аз вече нямам кой знае какви изисквания за бранш,позиция и заплата,но..положението не е розово  ooooh!

# 743
И аз не съм претенциозна,но какво от това?
Пак нищо ooooh!

# 744
  • В голямото море...Живот
Аз само за хигиенистка не съм кандидатствала все още  Confused

# 745

Ох недей,че по новините даваха за някакъв конкурс за хигиенистка ,кандидатите висшисти и т.н.  Shocked Съвсем искат да ни отчаят  #Cussing out

# 746
  • В голямото море...Живот

Ох недей,че по новините даваха за някакъв конкурс за хигиенистка ,кандидатите висшисти и т.н.  Shocked Съвсем искат да ни отчаят  #Cussing out

Разглеждах такава обява - не помня къде.
Задължително средно,задължително поне 3 год стаж/за предпочитане в чужбина/,задължително приятен външен вид.....заплата 400лв за 8 часов РД  #Crazy

# 747
  • София
Може ли някой от HR да ми каже кой формат за CV е най-предпочитан в момента? Изтеглих си една бланка от сайта на ЕС, но не знам дали става.

# 748

Разглеждах такава обява - не помня къде.
Задължително средно,задължително поне 3 год стаж/за предпочитане в чужбина/,задължително приятен външен вид.....заплата 400лв за 8 часов РД  #Crazy
Мда ,пълна гавра,както и за секретарка-то не бяха изисквания за външност,за висше,магистратура,няколко езика,опит  #Crazy #Crazy #Crazy И накрая от 350 до 400 лв  smile3544

# 749
Мда ,пълна гавра,както и за секретарка-то не бяха изисквания за външност,за висше,магистратура,няколко езика,опит  #Crazy #Crazy #Crazy И накрая от 350 до 400 лв  smile3544
Пък и да отговаряш на всичко не че някой те отразява  Laughing Mr. Green  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт