Паническо разстройство - част 4

• 125 489
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, напрежението в работата и мен ме изкарва из релси
Много клиенти ,много доставчици, и аз тота;лен блокаж
Всичко почва да ми играе отвътре, почва да ми се гади
Аз писах и преди ,от Ривотрила ми е по-добре,АД ме правеше парцал.
Болежките в кръста , гърба и ребрата от ляво спряха като почнах Ривотрила, май вярно са на нервна почва
Вчера не го пих цял ден, тази нощ спах, обаче днес пак ме наболва тук-там ooooh!
Аз имам камък в жлъчката, който си е от 15 г, и не ми е съсздавал кой знае какъв проблем.Да ама сега съм в паника.Гастрото каза и за лекаформа на стеатоза и функционална кистичка(били често срещани),НА чЕРЕН ДРОБ и нищо чак толкова страшно.

За мен обаче ,Е Confused
хИПОХОНДРИК ВИСшА ФОРМА СЪМ
Мен ме е страх да отида и на лекар

# 346
Цитат
Здравейте момичета,

От доста време съм с панически атаки, още по-отдавна имам депресия, която май премина, но ми остана паническото разстройство. Не съм ходила на лекар от една година и усещам, че вече е крайно време да го направя. За толкова години все не мога да попадна свестен психиатър, който да ми вдъхне доверие. Преди време някой беше писал тук за добър лекар в Люлин, от който бил много доволен, но не мога да намеря поста. Моля ви, помогнете ми с малко информация за добър психиатър в района на Люлин. Напоследък ми се случиха доста неприятности и имам нужда от човек, който би ме изслушал, а не само да ме тъпче с лекарства.

Моля помогнете Praynig

# 347
Здравейте! Не съм писала скоро,но ви чета редовно. Незная дали да се хваля,но сега съм добре.Напоследък имах други здравословни причини и по-скоро вниманието ми бе насочено натам. Иначе си ходя на психолог веднъж в месеца и така.

# 348
Мацки,кажете как приемат работодателите болничните с такава диагноза?

# 349
На мен не ми се е налагало да ползвам болнични с такава диагноза,но за мен ще е по добре работодателите ми да не знаят за този проблем.Така,че може да помолиш лекаря си да ти пише някаква друга диагноза.Знаеш ли може това да повлияе на отношението към теб.Зави си и що за хора са разбира се.
Имах приятелка която ползваше такива болнични,но беше на държавна работа и нямаше никакъв проблем.

# 350
И аз съм на държавна,но сега явно ще има доста промени и затова отказах онзи ден.Освен да питам шефката как ще е най-добре,надявам се тя да ме разбере.Все пак аз съм засега добър кадър/от към %/ и не би трябвало да съм на първа линия при евентуални промени.

# 351
Момичета, недейте така с дечицата. Това викане си оказва влияние. Ако не сега, по-късно. Вземете мерки, има леки успокоителни, даже най-простия валерян върши работа.

Калинчица, аз ходя при д-р Рали Димитров. Добър и известен лекар е. Сайта  му е: anuan.is-bg.com.  Няма часове - в приемното време отиваш и си чакаш реда.

# 352
Bonni, благодаря ти много.

# 353
  • София
bonni и аз съм при него,какво ти е мнението?Видях че и за отслабване изписва,знаеш ли нещо по този въпрос

# 354
bonni и аз съм при него,какво ти е мнението?Видях че и за отслабване изписва,знаеш ли нещо по този въпрос
На мен ми го препоръча близка със сериозни проблеми. Казват,че е един от най-добрите в БГ. Познава се като име. Отделя необходимото време, не те претупва. Аз го харесвам. За отслабването нищо не знам, сега и аз го видях в сайта му.
Ти какво мислиш за него?

# 355
  • София
Ами на прегледа беше ок,ама по телефон нестава за приказка.Ще ходя средата на месец март и ще ти кажа какво ми е направило впечатление.На мен ми спомена за отслабване,ще видим дали ще ме освободи от страхове и килограми,а и ми е много близко да ходя

# 356
  • Габрово
mamast, честит рожден ден! Желая ти здраве, много спокойствие, усмивки и пристъпи на щастие!

# 357
ivap Благодаря ти мила!
Ред ми е пък и ми се пада аз да почерпя...

Да ви е сладко!

# 358
Честит Рожден Ден на mamast  bouquetС пожелание за здраве и много,много усмивки Hug

# 359
  • Насред хаоса
Мен ме е страх да отида и на лекар
И мен, откакто ме тресна тая депресия миналата година. Остана си ми тоя страх и това е. Сега личната пак ме е подгонила като империалист за профилактичните и направо изпадам в нервна криза, като се сетя, че трябва да се мъкна по изследвания. Не ме е страх от самите изследвания, а от резултатите.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт