Паническо разстройство - част 4

• 125 438
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Пипче,да те успокоя-аз съм на 26 Wink

# 436
Йо как си днес

# 437
ПиПче   моят съвет е да си направиш всички изследвания и ако всичко е наред,тогава отиди на психиатър Peace

# 438
ПиПче , направи си изследвания за да се успокоиш. Профилактичните изследвания се  поемат от здравната каса, личния ти лекар може да ги назначи.
Аз бях на 24-25 години като се,,разболях'' Laughing
Това твоето по- скоро ми прилича на симптоми на стрес при мен започна със световъртеж и старх от болести.  bouquet

# 439
Въпроса е,че не знам какви изследвания да си направя.
Предния път при джипито правих кръвна картина и урина- всичко наред.
Мисля да не е някаква вегетативно-нервна дистония...
И аз не знам вече,ще се побъркам  Tired

# 440
Споко ще мине трябва добър лекър

# 441

Имах две изтръпвания днес,едното на обяд,другото преди малко-ръцете и краката.Обаче не ме свърта нещо на едно място.Оригвам се на зла гад и се наливам яко с вода.
п.п.моя мъж се е кръстил снощи като се прибра в 23 и видя,че още не съм заспала Joy

# 442

п.п.моя мъж се е кръстил снощи като се прибра в 23 и видя,че още не съм заспала Joy

Йо много ме разсмиваш,не си си загубила чувството за хумор.
Ти не си болна май  Mr. Green
Продължавай в същия дух.С добро чувство за хумор пак се гонят черни мисли,изтръпвания и т.н.
Само да отбележа,че когато попаднах и аз в този водовъртеж,имах само тревожност,главозамайване и черни мисли.После когато трябваше да спирам флуанксола се появи това изтръпване в крайниците и главата,което беше знак,че е рано да спирам флуанксола,така,че напълно те разбирам какво преживяваш.Сили и кураж ти желая.

# 443
Пипче, и на мен ми се завиваше свят като шофирах. По-скоро имах чувството, че гледам отстрани какво се случва на пътя, бях като страничен наблюдател, но скоро не ми се е случвало.

# 444
Колкото по малко внимание си обръщаме толкова по добре,аз се бях вманиачила да се изследвам как се чуствам сега?добре ли ми е?може ли пак да ми стане така в даден момент?само глупости ама как да си го набием в мозъка трябва да спрем да се смонаблюдаваме поне при мен  де Laughing пия един чай на др.Михайлов номер 5 се казва и ми действа много добре.

# 445
Колкото по малко внимание си обръщаме толкова по добре,аз се бях вманиачила да се изследвам как се чуствам сега?добре ли ми е?може ли пак да ми стане така в даден момент?само глупости ама как да си го набием в мозъка трябва да спрем да се смонаблюдаваме поне при мен  де Laughing пия един чай на др.Михайлов номер 5 се казва и ми действа много добре.
Kолкото се заглеждаме в нас  самите по лошо

# 446
пия един чай на др.Михайлов номер 5 се казва и ми действа много добре.
Какъв е този чай, за какво е? Разкажи повече, моля.

# 447
Мацки сутринта по инерция взех не половин,а цяла таблета Ривотрил Rolling EyesДа пропусна ли обедната половинка при това положение?
Замаяно ми е ,ама е явно от кръвното-сега не съм го мерила.Но онази вечер и вчера до обяд бях с ниско.

Да ви кажа по-добре съм,гледам да не обръщам внимание на изтръпванията,лошото е,4е вчера моя мъж получи едно писмо и докато разберем за кво иде реч,сърцето ми щеше да излезне,прецепих се,почнах да викам Confused

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 13:44 от Йо

# 448
Прочетох за чайчето от тази тема http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?p=519316&sid=9fb19034 … 7afc366af56d5ae65 Някой пробвал ли е това ТЕС и дали има полза има само хубави коментари.Между другото Йогата много помага поне на мен,но не съм ходила от 3 седмици защото малката е болна,а знам,че ефекта е голям като не я прекъсваш.

# 449
Здравейте.Отдавна не съм писала,но пак съм между редиците.Преди месец родих и всичко започна наново с пълна сила.Депресия,панически атаки,чувство за вина,чувството че никой не ме обича.Абе пълна програма.Вече съм трети ден на Ципралекс,ама то не беше изтръпване на ръцете,краката,главата,световъртеж...Знам,че тези странични действия ще преминат,но засега ми е много трудно.

Общи условия

Активация на акаунт