Паническо разстройство - част 4

• 125 452
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Ривотрила от миналия понеделник,Ципралекса ми е втори ден днес.

# 421
Да направо ми посиняват рацете
Shocked не съм обърнала внимание-знам само 4е днес като ме удари в ръката едвам си държал лъжицата...идваше ми да хвана оная купа със супата и да я ударя от масата
Знам мила ама така ше е минах го и още съм така

# 422
Ривотрила от миналия понеделник,Ципралекса ми е втори ден днес.
Много е рано трябва да мине време за да деистват хап4етата.А пък като по4нах ципралекса направо незнаех кои път да хвана.Ще ти мине вярваи ми

# 423
Аз ще лягам 4е полу4их атака. уте пак хе си пишем

# 424
пих си ривотрила ама пак съм замаяна

# 425
аз след малко ще я получа,единия дразнител в момента ме дразни,а другия го чакам да дойде да вечеря-точно заради тез двамата вчера психясах

# 426

аз като го почнах и с вечерната доза залитах-въртеше ми се яко главата
тия дни не помня да ми е ставало така,ама знам 4е лягам и умирам-дали е от него незнам newsm78

Момичета,вие забравяте ли-аз на моменти се усещам,че не помня нещо от преди 10-на минути.....замислям,премислям и ми присвятва

# 427
Йо, и на мен ми изтръпва лицето и понякога ръцете, дори започвам да ги трия една в друга и ми става ок. А иначе често ми се случва сякаш не мога да си събера мислите, много съм отнесена. От опит те съветвам да не се вглеждаш в симптомите си-на едно нещо като спреш да у обръщаш внимание бързо си отива-както всъщност е и самия страх. Ще видиш как с времето ще започнеш да се овладяваш и да не ти пука много много. Мен иначе много ме мъчи виенето на свят, е това ако отшуми ще е супер.

# 428
здравейте,мили момичета .някоя от вас пила ли е ремирта с ривотрил? кога ги вземате и в какви дози? благодаря предварително
Сестрата на мъжа ми пие Римитра сутрин мисля и вечер Ривотрил 2мг, че не може да спи. Спортува много и се чувства прекрасно.

Йо, на мен ми изтръпваше лявата ръка и тила, но това отмина. Трябва да мине време.

velmarestate, радвам се на такива силни хора като теб и че всияко е отминало.

анастасова, защо не поговориш с лекаря. Ципралекса е много добър, но може да не е твоето лекарство. Аз смених също няколко.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 00:15 от bonni

# 429
здравейте,мили момичета .някоя от вас пила ли е ремирта с ривотрил? кога ги вземате и в какви дози? благодаря предварително
Сестрата на мъжа ми пие Римитра сутрин мисля и вечер Ривотрил 2мг, че не може да спи. Спортува много и се чувства прекрасно.

Йо, на мен ми изтръпваше лявата ръка и тила, но това отмина. Трябва да мине време.

velmarestate, радвам се на такива силни хора като теб и че всияко е отминало.

анастасова, защо не поговориш с лекаря. Ципралекса е много добър, но може да не е твоето лекарство. Аз смених също няколко.Преди пиех анафранил но може би аз следобед не пия никакви антидепресанти нито ве4ер нали си го изпиах сама

# 430
Мми4ета в последно време ве4ер се потя само окпло гушата дали е атака ве4е незнам .Ако някои знае да ми пише

# 431
Здравейте, АД май не ви се отразяват много добре  newsm78 като ви чета.
Момичета, аз и без да съм пила такива лекарства в най-тежките си моменти имах такива симптоми- изтръпване на ръцете, краката ми тежаха,при световъртеж почти усещах как физически някой ме блъска на ляво или на дясно  ooooh! и все още се потя вечер.
Мисля си , че това са симптоми на стрес, вегетативната нервна система не работи правилно.
За да потръгнат нещата според мен трябва да си излекуваме душата, а от там и химичния баланс в мозъка ще се възстанови. newsm78
Вчера се разхождахме, на улицата имаше много хора, все пак беше празник и се сетих как преди две години получавах ПА на всяка крачка в такива моменти  Cry
Не мисля ,че съм го преодоляла, но се чувствам добре за сега. Simple Smile и знам как да се боря с това т.е, знам как да преборя себе си   bouquet

# 432
  • Русе, у дома
lasi, много точно казано, всичко. Hug Наистина, вегетативната нервна система разстроили се, много бавно и трудно се възстановява. От там и всички гадни усещания, който допълнително ни "мътят" мозъка и ни карат да се самонаблюдаваме и да мислим ужасии и така порочния кръг се затваря. Повече движение на чист въздух би помогнал много на всички. Аз миналата година не можех да излизам сама по далече от входа, но нямаше как заради децата, нали искат и трябва да играят навън. Е, стоях седнала на близката площадка и все гледах да имам компания, за да не ме е страх, че нещо ще ми се случи и така постепенно мина пролетта, лятото и есента и някак успях да променя мисленето си и да бъда пак себе си. Всички го можем, момичета...

# 433
Здравейте момичета,

не знам дали трябва да се присъединя точно към вас но се чувствам толкова зле,че вече и аз не знам какво да мисля,правя и при какъв лекар по-точно да отида.Сутрин като стана се чувствам като пребита,освен,че нямам никакъв тонус ми е лошо,безсилно,вие ми се свят- абе с две думи чувствам се ужасно.Имам усещането,че поддържам някаква температура от порядъка на 37-37.2- смятам да започна да я меря за да знам със сигурност. На 25 години съм . Вече смятам да посетя психиатър  Tired ooooh! единственото,което не знам е дали не е някоя физическа болест,която наистина да трябва да се лекува и да тръгна по погрешен път.
Не знам дали това е паническо разстройство.Чувството на безтегловност,замаяност...особено когато шофирам- вече започва зверски да ме е страх да не припадна докато карам ....
Малко объркано стана но ще се радвам ако ми дадете съвети....

# 434

аз като го почнах и с вечерната доза залитах-въртеше ми се яко главата
тия дни не помня да ми е ставало така,ама знам 4е лягам и умирам-дали е от него незнам newsm78

Момичета,вие забравяте ли-аз на моменти се усещам,че не помня нещо от преди 10-на минути.....замислям,премислям и ми присвятва
Това е от хап4етата аз в на4алото бях така.Питах мъжа ми за едно нещо 100 пъти

Общи условия

Активация на акаунт