Паническо разстройство - част 4

• 125 496
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Никой който не го е преживял не може да те разбере повярвай ми.
Все пак моят мъж проявява разбиране към мен за което съм му много благодарна.
А  твоят мъж ще те разбере,но може би по късно не се притеснявай за това.
И аз се убедих, че е точно така, за съжаление Sad Колкото и да се опитвам да обясня на майка ми и мъжа ми как се чувствам, те ме гледат с абсолютно неразбиране и вдигат рамене и..."Айде стига глупости" ooooh!

# 391
и тез в къщи така Tired

# 392
Вие пушите ли?
Аз да,но напоследък май не свалям цигарата от устата ooooh!
Много вредят на нервната система! Peace  От тях ми се потяха ръцете,вече не пуша една седмица и се чуствам добре а и като се сетя,че преди пак не пуших 2 мес. и след като пропуших получих ПА сега пак ги отказвам,но аз съм инат и ще успея не са ми проблем.

# 393
  • Насред хаоса
Абе хора,къв е тоя кръг бе.На моменти съм добремна моменти като ме ударят лудите-чак се плаша от себе си.Тъкмо си викам добре съм и в един момент съм до долу.Сега седя и рева,ужасно е просто.вечер заспивам от раз,за секс да не говорим,то ми се е отщяло...Трябва да се  съвзема,ама как-тв като гледам,все едно гледам през него.Не се храня,т.е.ям но ям колкото една котка-а това е нетипъчно за мен,та аз си сипвах за мен повече от на всички други.
Аналгин,аулин мога ли да пия?За аспирин разбрах.
Но в момента ме цепи много главата.Преди малко испаднах в истерия,много тъпо се получи че беше пред свекърми.Снощи пак такамалкия викаше и аз истерясах яко.

п.п.изивинете ме,че пиша така объркано и вероятно сън сопуснала ку грешки-но и погледа ми езле.

Днес питах за болничните шефката,тя вика не може работи си
Така е, Йо. Докато подейства ципралексът, ще е така. Мисля, че след около седмица от началото на приема се усещаше действието му. Същите неща ми се случваха и на мен. Книга, телевизор, компютър - дето викаш, все едно през тях гледам. И при мен също изчезна всякакъв апетит - два месеца карах на цигарена диета и вода. Което пък от друга страна ми се отрази добре на фигурата, а като отидох на изследвания - бяха идеални - ни холестерол, ни триглицериди.  Mr. Green
Не вярвай на мислите, които те връхлитат - не са истински, те са плод на депресията. Мозъкът ти в момента си прави, каквото си иска и трябва да мине време, за да влезе отново в нормален ритъм. А за главоболието можеш да пиеш и беналгин, и други обезболяващи без аспирин. Аулинът ми се струва силен, още повече, че пиеш и други хапчета. Скоро ще се почувстваш както преди, обещавам ти.

# 394
La Sombra ,благодаря ти Hug
Оф аз снощи найстина бях много зле.След истерията седнах и се гуших в детето и такъв рев му ударих....Ревах,ревах,гушихме се и се паркирах в леглото.Ей като ми се сковаха краката ,мани това ама изтръпнах цялата.Викам на мъжо гушиме,той вика ако ми ревеш забрави...По едно време му рекох,абе човек,ами ако остана инвалид SickСнощи понечи да пипне тама,ама аз откъртих Mr. Green
Днес съм добре,като изключим сутринта-пак ме скова и то ме скова,защото реших да мия чиниите и кво направих и естествено едната се сгромуляса на земята.Последва рев,треперене и сковаване.Добре,че моя мъж не се изцепи както обикновенно,че ми пречат ръцете,че сигурно щях да избухна със все сила.На обяд се ядосах за нещо и ми изтръпна ръката пък сега TiredКато изключим тези неща днес съм във вихъра си-чистене,пране на пердета,местения и пр...Дано се закрепя още малко,та да довърша,че туку виж ме хванат лудите и спра на половина.

п.п.даже и желание за секс изявих,да не повярва човек-дано другия път не е след седмица,че моя кво е свикнал на редовен,да не вземе да се депресира покрай мене и той Joy

# 395
Здравейте момичета!
Аз имах паническо разстройство и когато бях бременна преди около 3 години, направо ме беше съсипала гадинката, бях много зле,ама много зле,сега като си помисля и ми е смешно направо,от какво съм се страхувала.Но мога да кажа че го култивирах и вече не ми е проблем. Simple SmileПърво не съм пила лекарства, защото не действат или ако действат временно , не решават проблема.Единственото решение е просто да не мислим за него като проблем, просто не трябва да го мислим въобще, да изчистим съзнанието и подсъзнанието си от всички дразнители и боклуци, да си казваме майната му, да се отървем от хората които ни стерсират или работа или обкръжение, да обичаме себе си.Да гледаме  себе си в огледалото и душата си, да си спомним кои сме, да се доближим до природата, до детето в себе си, да не слагаме проблемите си в главата, когато мислим за проблема, просто си казваме , я да не го мсиля, я да си помисля за нещо хубаво(дете, почивка,море,къде ще отидем колко хубаво ще си изкараме ,песен,филм и тн.)Да не се страхуваме(защото няма от какво, всеки проблем има решение), да заменим омразата с любов.КОЛКОТО ПО-ХУБАВИ НЕщА СИ МСИЛИТЕ,ТОЛКОВА ПРАВИТЕ СТРАХА ПО-МАЛЪК И НЕЗНАЧИТЕЛЕН,ДОКАТО В ЕДИН МОМЕНТ ИЗЧЕЗНЕ!!!!!Може би няма да стане за един ден, с постоянство ще стане,аз се отървах, значи и вие можете.Всичко е във ваши ръце и в главата ви!!!Бъдете позитивни и лошото само ще си замине, защото няма да има почва къде да живее!!!!Правете любов,пишете поезия,правте неща ,кото ви доставят удоволствие много често,плувайте,танцувайте....РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА!Не мислете за лошото и тъмната страна, те са там ,но докато палите светлината в себе си тъмнината няма да проникне.Надявам се да съм ви била полезнас моя опит.Между другото имам живо и здраво момченце ,въпреки притесненията че може да съм му навредила с моите страхове и изблици на ПР.  bouquetНека силата бъде с вас!!!!! Simple Smile

# 396
Йо, щом проявяваш чувство за хумор днес, значи си добре! Wink   Горе главата. Стискай докато хапчето подейства. При мен беше за около двайсетина дни, като че ли. Всички ще си отдъхнете и детенце най-вече, че мама ще е усмихната и няма да се кара. А чупеното носи щастие, защо ще се ядосваш за една чиния   Peace

# 397
Йо, щом проявяваш чувство за хумор днес, значи си добре! Wink   Горе главата. Стискай докато хапчето подейства. При мен беше за около двайсетина дни, като че ли. Всички ще си отдъхнете и детенце най-вече, че мама ще е усмихната и няма да се кара. А чупеното носи щастие, защо ще се ядосваш за една чиния   Peace

как ме развесели Hug
То и аз искам да съм си все усмихната какво преди,но....В работата онзи ден даже ме питаха да не би да съм болна...
А чупенето-то да беше една чиния добре-дотука са поне 5-6 чаши и чинии Sick

# 398
velmarestate,благодарим ти за хубавите думи. Не винаги се получава като при теб обаче. Чувала ли си за ПА от положителни емоции. Има и такива случай.  А при мен случая е също различен - да не чуе Дявола, аз имам хубаво семейство, щастливи сме, имам прекрасна дъщеричка, нямам непреодолими проблеми и пак получих ПА. Така, че кой може да каже какво провокира мозъчето ни да ни тормози така. Май никой все още. Пожелавам на всички да се справят като теб само с положителни мисли. Аз не успявам.

Йо, майка ми понеже е ненадминат майстор в изпускането на предмети, сме свикнали редовно да се чува трясък на счупено в къщи. Смеем се и периодично си купуваме нови чаши и чинии   Laughing  Тъкмо вчера казвах, че сме останали без чинии за салата. Може заедно да направим чиниен шопинг  Mr. Green

# 399
И аз съм със ПР и пия ривотрил и ципралекс.Първите дни като запо4нах ципралекса незнаех кои път да хвана.Но после вси4ко отшумя.Сега пак имам атаки пия ривотрила сутрин и ве4ер ама следобед съм много зле.Постояно ми става лошо схаща ми се лицето и куп още неща'Аз ривотрила го бях спяла ама пак го по4нах.Сама си го изписах ама съм зле.Ве4е незнам кои път да хваная моми4ета .

# 400
анастасова, от колко време ги пиеш? Аз в началото пиех също Ривотрил сутрин и вечер и след половин година усетих, че нямам нужда от вечерното хапче и постепенно го спрях. Сега понякога ме стяга гърлото вечер, но не посягам към Ривотрил. Предпочитам чаша вино  Laughing  И доктора така препоръча  Mr. Green

# 401
Boni,свекър ми имаше ресторант дълги години-та чинии и чаши бол.
обаче аз нали съм си Овен,та онез съм ги забутала в гаража...Тука се олзват само мой неща-нема това онова Mr. GreenТа си чупя мойте и ми е мъка голяма щот все чупя тези дето са ми от сервизи все Joy

# 402
  • Насред хаоса
Boni,свекър ми имаше ресторант дълги години-та чинии и чаши бол.
обаче аз нали съм си Овен,та онез съм ги забутала в гаража...Тука се олзват само мой неща-нема това онова Mr. GreenТа си чупя мойте и ми е мъка голяма щот все чупя тези дето са ми от сервизи все Joy
Еее, посягай към тия от гаража, докато ти мине тоя период. После няма да те е яд за сервизите.  Grinning

# 403
здравейте,мили момичета .някоя от вас пила ли е ремирта с ривотрил? кога ги вземате и в какви дози? благодаря предварително

# 404
анастасова, от колко време ги пиеш? Аз в началото пиех също Ривотрил сутрин и вечер и след половин година усетих, че нямам нужда от вечерното хапче и постепенно го спрях. Сега понякога ме стяга гърлото вечер, но не посягам към Ривотрил. Предпочитам чаша вино  Laughing  И доктора така препоръча  Mr. Green
От 6 месеца но аз сама си спях следобедната доза.А трябва да не го пия защото имам проблем със щитовидната железа.Но аз го пия .

Общи условия

Активация на акаунт