Паническо разстройство - част 4

• 125 327
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Анастасова от къде си?Мога да ти препоръчам добър психолог в Бургас.Аз ходих при него и съм много доволна,ето на вече съм без хапчета и се чувствам ок.
Как се казва

# 526
  • Габрово
Направо ме е страх да не полудея

Няма да полудееш, ами вземи отиди при психиатъра си и му кажи как се чувстваш. И не си спирай сама лекарствата.

# 527
атанасова, съвсем нормално е да се замайваш. И на мен ми е така, но за съвсем кратко. Ще отмине

# 528
На мен също най-големия ми страх(освен всички други) бе,че ще полудея.И на моя лекар все му казвах докторе ще полудея ли наистина.Той казва не от това не се полудява пък и тези който полудяват не осъзнават състоянието си .Изобщо като излизах от неговия кабинет се чувствах много заредена,едва ли не,че съм героя на света и това ми се отразяваше много добре.

# 529
Мъжа ми не ми вярваше но баща му сега е в моето състояние и ми повърва.На тях им е много лесно

# 530
  • София
Говорих по телефона и ме хванаха "братята" мога да изпотроша цялата къща,а дефакто нищо не се е случило или някой ми е казал.Опитвам се да избягвам този човек от доста време обаче трябва поне веднъж месечно да общувам по телефона.Оплаках се.
Ръцете ми все едно съм с паркинсон.
Кажете за жълтия кантарион?

# 531
  • Насред хаоса
Ами жълтият кантарион действа антидепресивно и успокояващо. Но не се препоръчва пиенето му едновременно с антидепресанти, защото се получава т.нар. серотонинов синдром или нещо подобно беше. Тоест, количеството на серотонина рязко нараства и става повече, отколкото е необходимо, което пък е токсично за организма. Така че - или чай, или АД.

# 532
 По- добре жълт кантарион, има го и на таблетки. Мисля, че се казваха ремотив и есберикум. Пила съм от вторите имаха добър ефект при мен       bouquet

# 533
При мен Ремотив изобщо не подейства.

# 534
.Той казва не от това не се полудява пък и тези който полудяват не осъзнават състоянието си .

Много правилно ти го е казал  Peace

# 535
  • София
Мерси,значи без кантарионче.
А с АД може ли валидол или мента глог и валерян?Въобще нещо за комбинация?

# 536
  • Габрово
А с АД може ли валидол или мента глог и валерян?

Може.

# 537
Мерси,значи без кантарионче.
А с АД може ли валидол или мента глог и валерян?Въобще нещо за комбинация?

Може,може.И аз си взимам валидолче.
Чудех се за световъртежа дали няма да ни помогне Бетасерк newsm78

# 538
Момичета за световъртежа ще ви помогне чувството ви за хумор    Laughing
Аз бях много зле, постоянно ме блъскаше ту на ляво ту на дясно, почти физически усещах потупване  Joy Joy, игнорирайте го, присмейте му се, ако трябва приемете че така ще бъде и в момента , в който Световъртежа разбере, че не му обръщате полагащото му се внимание ще си отиде сам    Hug Hug Hug

# 539
Момичета, днес си купих едни хапчета от БИО аптека. Пишеше за подобряване на настроението. Сега се разтърсих в интернет да разбера какво е това което съдържат и се оказа, че е жълт кантарион. А вие казвате, че не трябва да се пие с АД. Какво да правя сега? Да не го ли пия? Толкова ме е яд сега. Или да го взимам в по-малка доза от казаното? Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт