Паническо разстройство - част 4

• 125 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Моми4ета от в4ера ми изтръпна дясната ръка и ми е по студена това може ли да се дължи на атака .Имного ме боли  Crossing Arms
И м един тъп въорос как мога да си сложа снимка ама съм нова

# 556
Харем стил, и аз не знаех, че това на аватара си ти. Прекрасна си! Грехота е тази красота да е подтискана от депресии. Оправяй се по-бързо, момиче!  Hug

Да ви кажа аз не се смятам за красива.Преди имах желание да се понаконтя,ама сега вече не ми се занимава с външния ми вид.Такава комплексарка съм станала,че...

Харемче, много се измъчи вече ама... Ти ходиш ли още при психоложката си? Защо не пробваш с иглотерапията? Аз така като те чета сякаш не видях изобщо да имаш подобрение  Rolling Eyes Ако решиш нещо, насреща съм  Hug

От август не съм ходила,но май вече трябва да се позамисля,ама 40 лв на час малко в повечко ми идват,но пък жената помагаше...

Моми4ета от в4ера ми изтръпна дясната ръка и ми е по студена това може ли да се дължи на атака .Имного ме боли  Crossing Arms

Всичко това са нервновегетативни симптоми на ПР.Не се притеснявай,като се поуспокоиш ще отмине и болката.

# 557
  • София
Харем,гледам че имаме еднакви интереси.Професионално са занимаваш с маникюр нали?
Моите атака пък са за здравето на децата,е това да ви кажа е още по страшно.
Мъж ми снощи казва че през деня се задушавал,веднага ми дойде на акъл да го пратя при психиатъра. WinkДали пък да не му дам да си пийне от моите

# 558
Харем стил, и аз не знаех, че това на аватара си ти. Прекрасна си! Грехота е тази красота да е подтискана от депресии. Оправяй се по-бързо, момиче!  Hug

Да ви кажа аз не се смятам за красива.Преди имах желание да се понаконтя,ама сега вече не ми се занимава с външния ми вид.Такава комплексарка съм станала,че...

Харемче, много се измъчи вече ама... Ти ходиш ли още при психоложката си? Защо не пробваш с иглотерапията? Аз така като те чета сякаш не видях изобщо да имаш подобрение  Rolling Eyes Ако решиш нещо, насреща съм  Hug

От август не съм ходила,но май вече трябва да се позамисля,ама 40 лв на час малко в повечко ми идват,но пък жената помагаше...

Всичко това са нервновегетативни симптоми на ПР.Не се притеснявай,като се поуспокоиш ще отмине и болката.
Дано

# 559
Харем,гледам че имаме еднакви интереси.Професионално са занимаваш с маникюр нали?
Мъж ми снощи казва че през деня се задушавал,веднага ми дойде на акъл да го пратя при психиатъра. WinkДали пък да не му дам да си пийне от моите

Да професионално се занимавам от около 7-8 години.
Аз се притеснявам и за децата.По сто пъти на вечер ставам да ги проверявам дали дишат,колкото и странно да звучи.Даже ако нещо ме усъмни ги разбутвам да видя дали ще се събудят.Абе луда работа.Страх ме е да стоя сама в къщи да не ми стане лошо.И всичко е от световъртежа-той най-ме тормози.Ако него го няма ще съм си по-добре.Знам,че е на нервна почва и ако се успокоя ще премине,ама на...Навсякъде излизам с някой-сама не мога страх ме е да не припадна,а никога не съм припадала.Вече 12 години съм така.

После ще довърша,че малката плаче Simple Smile

# 560

Да професионално се занимавам от около 7-8 години.
Аз се притеснявам и за децата.По сто пъти на вечер ставам да ги проверявам дали дишат,колкото и странно да звучи.Даже ако нещо ме усъмни ги разбутвам да видя дали ще се събудят.Абе луда работа.Страх ме е да стоя сама в къщи да не ми стане лошо.И всичко е от световъртежа-той най-ме тормози.Ако него го няма ще съм си по-добре.Знам,че е на нервна почва и ако се успокоя ще премине,ама на...Навсякъде излизам с някой-сама не мога страх ме е да не припадна,а никога не съм припадала.Вече 12 години съм така.

После ще довърша,че малката плаче Simple Smileи аз имам такива страхове 4е ще припадна само това ми е ина4е вкъщи си седя но като изляза и не всеки път но си внушавам аз като родих бях много спокойна с бебето вярно е 4е не си доспивах но пък през деня спях и аз със моята Габи и си вземах списания най разли4ни да 4ета много снимки и правех преобли4ах и снимах и така ми минаваше деня но бях спокойна опитай се да си създадеш някаъв ред сутрин например като станеш си казваш ще трябва да по4истя след това да испера на бебето дрехите след това нещо друго и така мозъкът ти е ангажиран с други неща а не с това колко те е страх 4е си сама и т.н

# 561
и друго забравих ако имаш излишни килограми след раждането прави упражнения това ще те стимулира аз всеки ден правех  защото бях ка4ила близо 30 кг. даже сега потелевизия фиеста всеки ден има фитнес на карибите и йога зона можеш да играеш с тях това е от мен дано съм полезна

# 562
  • София
При тази страхотна професия.Аз докато работех/и аз същото/ се чувствах страхотно не мислех за нищо друго.
Опитвам да се справя с помоща на хипноза и психолог плюс още четене на книги.За сега има ефект,като изключим някои дни като вчерашния

# 563
Опитвам да се справя с помоща на хипноза и психолог плюс още четене на книги.За сега има ефект,като изключим някои дни като вчерашния
Разкажи за хипнозата, моля те. Много ме интересува.

# 564
  • Насред хаоса
Моите бяха точно същите. Това е най-гадното, което може да ти се случи.

# 565
  • София
 La Sombra сега ги няма тези атаки?Колко време ти отне лечението?
На обяд като легнат децата ще пиша за хипнозата,ако ви е интересно и ви си чете

# 566
  • Насред хаоса
Ами да, няма ги вече, да чукна на  дърво и дано никога повече не се връщат.  Praynig При мен се провокираха от серия непрекъснати заболявания на сливиците на малката ми дъщеря. Бяха й се подули лимфните възли на врата и аз като се уплаших, си втълпих, че това е някакво опасно и нелечимо заболяване. Направо се сринах тотално, не можех нито да ям, нито да спя, нито да се държа адекватно. Мислех само за смърт и погребения.  Sick Непрекъснато се вглеждах в нея и в кака й и търсех под вола теле. За капак голямата я ухапа кърлеж, та и от това още повече затънах.  ooooh! Четири-пет месеца се мъчих така, бях се стопила наполовина. И накрая отидох на психиатър, предписаха ми ципралекс и всичко се оправи за около половин година. Останаха ми някои страхове - например ме е страх да отида на профилактични изследвания, защото не знам какво може да покажат резултатите.

# 567
  • Насред хаоса

Недей така. Насилвай се да полагаш грижи за външността си, поне малко ще те отвлече от черните мисли. Ако имаш възможност, почни да правиш гимнастика, много помага. Ще се справиш!  Hug

# 568
  • София
Ти поне 4-5 месеца а аз от 2 години само им се вглеждам и откривам всякакви ужасни болести,последното беше към гърлото езика променя структората си аз чак до там стигах да гледам с лъжицата,че открих "някаква"афта,коята след като прочетох констатирах че може да показва рак.Изперках,не смеех да излезна на балкона,да не се подлъжа да се самоубия.От към ядене съм на другата крайност ям като 120 килограмов мъж ако съм нервна. Sad
Сега поотминаха пристъпите,но почвам да мисля различно от сега за да може когато спра лекарствата да ми остане положителната мисъл.

# 569
  • Насред хаоса
Да, трябва да отблъскваш тези мисли. Щом усетиш, че те нападат, веднага се захвани с нещо - къпане, тичане, упражнения, каквото и да е. И не им вярвай, те не са истински. Това да не им вярваш е най-трудното, но се постига. Повтаряй си непрекъснато, че това не е вярно, че болестта провокира тия ужасни представи и мисли. Ходи сред природата, ако можеш, ако не - гледай цветя.
И не чети в интернет за разни симптоми и болести - това съвсем ще те довърши. Гледай смешни клипове, играй игри, но не чети и не търси информация за болести.

Общи условия

Активация на акаунт