Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е жълт кантарион и какви са неговите ефекти?
Какви са препоръчителните дози за приемане на жълт кантарион?
Какви са потенциалните странични ефекти на жълтия кантарион?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е жълт кантарион и какви са неговите ефекти?
-
Какви са препоръчителните дози за приемане на жълт кантарион?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на жълтия кантарион?
-
Какво е мнението на лекарите за приема на жълт кантарион?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на антидепресантите?

Дали пък да не му дам да си пийне от моите
При мен се провокираха от серия непрекъснати заболявания на сливиците на малката ми дъщеря. Бяха й се подули лимфните възли на врата и аз като се уплаших, си втълпих, че това е някакво опасно и нелечимо заболяване. Направо се сринах тотално, не можех нито да ям, нито да спя, нито да се държа адекватно. Мислех само за смърт и погребения.
Непрекъснато се вглеждах в нея и в кака й и търсех под вола теле. За капак голямата я ухапа кърлеж, та и от това още повече затънах.
Четири-пет месеца се мъчих така, бях се стопила наполовина. И накрая отидох на психиатър, предписаха ми ципралекс и всичко се оправи за около половин година. Останаха ми някои страхове - например ме е страх да отида на профилактични изследвания, защото не знам какво може да покажат резултатите.