Паническо разстройство - част 4

• 125 202
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
искам да ви питам имате ли проблеми с миризми? откакто съм с ПР не мога да понасям силни аромати, направо ми писна вече да купувам и да подарявам скъпи парфюми Sad. след второто пръскане започват да ме задушават и да ми миришат на лошо. вече и мъжа ми не може почти да ползва парфюм, защото и неговите ми действат, направо не мога да легна в леглото до него. и не са само парфюмите, и душ гелове и дезодоранти и ароматизатори за стая... ако ви кажа в момента какво ползвам - avon за 11 лева, при положение, че имам две булгари, гучи и кензо  #Crazy

# 61
  • Пловдив
Здравейте искам да ви попитам дали имате сърцебиене?Като започне лекечко да ми се забързва пулса и изпадал в страх и паника.Изтръпват ми краката и почвам да кашлям защото не мога да дишам и ми прималя. Cry 24 Часа съм в напрежение и изпитвам безпокойство.В продължение на 3 годин бях подложена на силен стрес и от тогава ми се появиха тези симптоми.Въпреки че елиминирах дразнителя не мога все още да забрава умишнлената болка която ми причини.По цели нощи не спя а съм пред компютъра пуша по една кутия цигари а понякой път и по две  и не излизам никъде стоя си в вкъще защото имам световъртежи и ме е страх да изляза.Възможно ли е от застоялият живот и малкото движения който правя да допренасят за проклетото сърцебиене? От 2008 съм се затворила в стаята и рядко излизам почнах да качвам килограми и като започнах Ривотрила напълнях доста.Сега не пия лекарства само при тежка криза си позволявам да приема половинка Xanax и Валидол.Незнам какво да правя как да се стегна и да започна да живея както преди.--Да бъда нормална.  #Cussing out Дълбоко съм разочарована от всички около мен.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 11:10 от pura_vida

# 62
Момичета пуснах тема ама и тук да се оплача пак  Confused
Подложена съм на страхотно напрежение в момента и от известно време почти всяка вечер се събуждам цялата обляна в пот, после не мога да заспя, събуждам се по няколко пъти на вечер. Cry
Мислите ли, че това се дължи на стрес ooooh!

# 63
  • Габрово
Момичета пуснах тема ама и тук да се оплача пак  Confused
Подложена съм на страхотно напрежение в момента и от известно време почти всяка вечер се събуждам цялата обляна в пот, после не мога да заспя, събуждам се по няколко пъти на вечер. Cry
Мислите ли, че това се дължи на стрес ooooh!

Да, мисля, че е от стреса. Но ако искаш, за твое успокоение отиди при ендокринолог и си пусни хормони на щитовидната жлеза. Аз смятам, че е най-добре да поговориш с някого за това което те тормози - близък , психолог, или с причинителя на стреса /ако фактора е човешки/.

pura_vida, мобилизирай цялта си воля и започни да излизаш. Първо близо до дома ти и постепенно увеличавай разстоянието. Идеалният вариант е да се занимаваш със спорт. Световъртежът няма да те убие, ако излезеш, напротив ще се повлияе добре от движението. Движението също регулира и пулса. Може да ставам банална с този съвет, но поговори с психолог. Явно проблема все още те терзае и не можеш да се освободиш от него, въпреки че дразнителят го няма. От това идва безпокойството и тревожността. Не се фокусирай върху това какво ти е причинил, а върху това, че вече го няма и си свободна. Само предполагам за какво става въпрос.

# 64
  • София
Здравейте искам да ви попитам дали имате сърцебиене?Като започне лекечко да ми се забързва пулса и изпадал в страх и паника.Изтръпват ми краката и почвам да кашлям защото не мога да дишам и ми прималя. Cry 24 Часа съм в напрежение и изпитвам безпокойство.В продължение на 3 годин бях подложена на силен стрес и от тогава ми се появиха тези симптоми.Въпреки че елиминирах дразнителя не мога все още да забрава умишнлената болка която ми причини.По цели нощи не спя а съм пред компютъра пуша по една кутия цигари а понякой път и по две  и не излизам никъде стоя си в вкъще защото имам световъртежи и ме е страх да изляза.Възможно ли е от застоялият живот и малкото движения който правя да допренасят за проклетото сърцебиене? От 2008 съм се затворила в стаята и рядко излизам почнах да качвам килограми и като започнах Ривотрила напълнях доста.Сега не пия лекарства само при тежка криза си позволявам да приема половинка Xanax и Валидол.Незнам какво да правя как да се стегна и да започна да живея както преди.--Да бъда нормална.  #Cussing out Дълбоко съм разочарована от всички около мен.

Ами отиди на лекар,започни да се разхождаш задължително това много помага и да имам сърцебиене то май точно в това и задушаването, прималяването и ред др познати симптоми се изразява ПА

# 65
Като една истинска паника си пуснах кръвни изследвания и сега ,,трепкам'' докато си чакам резултата Confused
Аман от нерви  ooooh!

# 66
искам да ви питам имате ли проблеми с миризми? откакто съм с ПР не мога да понасям силни аромати, направо ми писна вече да купувам и да подарявам скъпи парфюми Sad. след второто пръскане започват да ме задушават и да ми миришат на лошо. вече и мъжа ми не може почти да ползва парфюм, защото и неговите ми действат, направо не мога да легна в леглото до него. и не са само парфюмите, и душ гелове и дезодоранти и ароматизатори за стая... ако ви кажа в момента какво ползвам - avon за 11 лева, при положение, че имам две булгари, гучи и кензо  #Crazy
Ще отмине и този период с миризмите, не се притеснявай, не си ги подарявай на други, после ще си ги търсиш. Аз също бях така, даже съм хвърляла през прозореца на колата тия шишенца дето са ароматизатори за кола. Аз също по едно време не можех да се напръскам и да изляза, веднага ми прилошаваше. Потрай малко, или ако можеш не обръщай внимание. Казвай си, ако не се напръскам кой знае как ще мириша... Незнам друго какво да те посъветвам  Hug

Ласи, стискам палци всичко да е наред  Praynig То и ще е де  Wink

# 67
Изследванията са ми нормални с изключение на левкоцитите, които са на горна граница 10.5, най-вероятно от стреса  Laughing
Ще се застрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Понякога мразя нервната си система  Sick

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 13:14 от lasi

# 68
  • Габрово
Изследванията са ми нормални с изключение на левкоцитите, които са на горна граница 10.5, най-вероятно от среса  Laughing

Чудесно, сега остава да елиминираш стреса или поне да се опиташ да не му се поддаваш.

# 69
  • София
Ей момичета правили са ми кардиограма и са ми мерили кръвното в момент на ПА и всичко е било нормално проблемът ни е в психиката и страха никъде другаде Hug

# 70
anelka119 на мен са ми правили ЕЕГ, ЯМР, кардиограми и всякакви други щуротии, беше преди около 8 години  ooooh!
От тогава съм си казала, че на лекар ще ходя само ако взема да ритам, ама на  Sick
Кризи не съм получавала отдавна, ПА също, но явно лабилната ми нервна система е решила да ми поднесе нови изненади.
ivap стреса не мога да го елеминирам за сега, на работа е  Sick, но след месец ще си взема отпуск.
Благодаря ви момичета  Hug

# 71
  • Русе, у дома
Изследванията са ми нормални с изключение на левкоцитите, които са на горна граница 10.5, най-вероятно от стреса  Laughing
Ще се застрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Понякога мразя нервната си система  Sick
А утайката ти колко е? Тя, заедно с левкоцитите показва дали има някакъв възпалителен процес в организма. Но аз от лекари знам, че левкоцити над 12 са показател за инфекция. Лятото и аз често си правех изследвания (луда работа), моята утайка веднъж беше много завишена (според мен де) 30, но личната ми обясни, че не е толкова страшно и че това може да е от всичко (аз имах едни мадреци, които не можеха да си направят място, за да изникнат). Така, че колкото по-малко се самонаблюдаваме, толкова по-малко ще подклаждаме страховете и паниката си... Да гледаме навън, момичета.... Hug

# 72
Момичета, наистина ли се напълнява от Ривотрил???

# 73

Аз напълнях от ципралекс в комбинация с ксанакс и обездвижване.А обездвижването ми е от агорафобията,световъртежа и задуха.

# 74

До този момент не съм забелязала /2 месеца /.

Общи условия

Активация на акаунт