Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е жълт кантарион и какви са неговите ефекти?
Какви са препоръчителните дози за приемане на жълт кантарион?
Какви са потенциалните странични ефекти на жълтия кантарион?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е жълт кантарион и какви са неговите ефекти?
-
Какви са препоръчителните дози за приемане на жълт кантарион?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на жълтия кантарион?
-
Какво е мнението на лекарите за приема на жълт кантарион?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на антидепресантите?
Здравейте момичета! Отдавна несъм писала,но си ви четях. Ех, да можеше да влизаме само,за да се похвалим,че не сме "атакувани"... Яница,аз несъм имала ПА по време на бременност, от притеснение как ще стигна до 9-я мес, мислех само за бебето в мен, а не за мен. ПА се върнаха,когато сина ми стана на 4-5 год. А колкото до ароматите, вече години наред немога да ползвам нито парфюм( и мъжа ми не ползва силен заради мен), нито гел,лак за коса със силни аромати, омекотители за дрехи също- слагат вече май във всички парфюм... дори понякога ми става зле и от козметиката ми
Продължавай все така, явно умееш да се контролираш.... Аз много се шашкам и веднага грабвам ксанакса,валидол под езика, мента-глог-валериан 1 лъжичка и чаша чай( жълт кантарион,мащерка,лайка)