Паническо разстройство - част 4

• 125 524
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Колко от вас са посещавали психолог? Щото аз ходих веднъж и изхвърлих 30 лв. на улицата. Психологът не може да помогне при тревожно, депресивно и др. подобно разстройство.

# 91
Аз ходих на психолог,дадох си парите на вятъра,говори,говори,но вечерта като ме заболи някъде и си викам айде ще се мре.

# 92
  • Габрово
Колко от вас са посещавали психолог? Щото аз ходих веднъж и изхвърлих 30 лв. на улицата. Психологът не може да помогне при тревожно, депресивно и др. подобно разстройство.

Зависи колко е зле положението и колко е читав психолога. И с веднъж не става работата  Peace.
Аз лично съм ходила само при психиатър-психотерапевт, ама състоянието ми беше по-тежичко. Помогна ми, но ми се наложи да пия и лекарства.

И не очаквайте специалистът да свърши всичко вместо вас. Трябва си много воля от ваша страна.

# 93
Никога не съм ходила на психолог или психиатър, но съм чувала за добри такива.
Не разполагам с много средства  Rolling Eyes, но ако имах бих отишла на психолог.
Изчетох много литература, има две книжки и друг път съм писала за тях, които промениха живота ми и ме измъкнаха от дупката в която сама се бях навряла.
Дейл Карнеги
1.,,Как да печелим приятели и да влияем на другите''
2.,,Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота''
Сега чета и препрочитам книгата на Мадлен Алгафари ,,Вяра имам'' .
В тази книжка има описан случай и на жена болна от ПР Peace
От давна не съм имала ПА и си мислех, че всичко е отминало при мен, но миналата седмица се издъних  Embarassed, има какво още да уча  Laughing

# 94
Днес пък ме боли един мъдрец ужас работа

# 95
АУУУ, DENISLAVA, щом те боли мьдрец,това е краят! Mr. Green Шегувам се спокойно!Нау4и се да игнорираш тези болки и страхове,и повярваи сама на себе си,че си здрава!Успех   bouquet

# 96
denislava30 аз и температура вдигам и световъртеж получавам и.............................
СПОКО не се мре от това я отиди да се порадваш малко на децата  bouquet
Дядо Коледа донесе на моята щерка шевна машина и сега няма почивка за мен, у дома е шивашко ателие,  сега гоня нервите с кройки и шев. Joy Joy Joy
Когато ме обхване паниката обръщам нервите в действие, да знаете колко ми е чиста кухнята hahaha

# 97
Findo не се бъзикай,че на мен малко ми трябва да тръгна да търся дежурен зъболекар,ама мисля да издържа до събота и да ходя при майка ми в Хисаря,тя е зъболекар.

# 98
Аз направо ужасна,всеки ден нещо ме боли,сега пък нещо и главата ми пулсира,корема ме преболява.

# 99
denislava,и аз минах по този пьт сьс зьболекарите,споко!ако искаш пиши ми на ли4ни,мога да ти помогна поне с моя опит,ако не с друго  Mr. Green

# 100
  • София
Е, това ми беше идеята, повечето гледам сте я подкрепили. Peace Аз съм посещавала психиатър-психотерапевт, моето положение също беше по-тежичко. Просто искам да предпазя хората да не си хвърлят парите по псилолози, особено ако не разполагат с излишни средства. На мен още при първия сеанс ми стана ясно, че няма да ми помогне, а аз вече отчаяно се нуждаех от компетентна помощ. Един месец по-късно положението вече беше катастрофално, добре че попаднах на супер специалист. Иначе какво щеше да стане с мен?!

# 101
  • Габрово
добре че попаднах на супер специалист. Иначе какво щеше да стане с мен?!

И аз това казвам.

# 102
# 103
  • Hisarya, Bulgaria
Момичета да ви питам абе много често сънувам само умрели,много често сънувам починалата си баба,то верно,че си бяхме много близки,ама то почти всяка вечер я сънувам.И тези сънища ми почнаха откакто пощурясах.И сега се чудя да не би да идва да ме взима.Не ми се смейте,знам че се пощурих.

# 104
  • Русе, у дома
denislava, в първия си пост все едно описваш мен, пролетта на миналата година. И аз мислех, че ще умирам, е на - още съм тук. Че и вече мога да кажа, нищо не ме боли, няма ги онези гадни психосоматични усещания (гадене, тъпо главоболие, тахикардия и екстрасистоли още имам обаче). Аз си мислех, че сърцето ми е най-зле, започнах и бета блокери да пия, но и тях спрях. Минах един курс при психотеапевт. Не знам обаче дали ми помогна той. По-скоро с времето и мноооого положителни мисли нещата се наредиха. След година мъки мога да кажа - пак съм си аз. А толкова бях апатична миналата година, нищо не ме радваше, не ядях, само спях, ходех по лекари, всичко ме болеше. Не съм пила АД, само за около месец, два пиех жълт кантарион на таблетки.
Ами това е, виж колко момичета са минали по този път. Само не позволявай да стане по-лошо, намери си доверен човек с когото да споделяш, приятелка, роднина, вярвай ми има много хора покрай теб, който са преживели същото. Аз му викам "кризата на 30-те".... hahaha
P.S. На фона на всичките си страхове си извадих един мъдрец оперативно, беше ретиниран. И това преодолях. Така че споко и това ще преодолеш, пък и щом майка ти е зъболекар, има на кого да разчиташ...

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 20:37 от barfly

Общи условия

Активация на акаунт